Görüş Bildir
Haberler
Hediye Tercihine Göre Duygusal Zekanı Söylüyoruz!

etiket Hediye Tercihine Göre Duygusal Zekanı Söylüyoruz!

Hediye seçmek önemlidir. Zevkleriniz, kişiliğiniz hakkında bilgi verir. Bakalım farklı durumlarda farklı kişilere hangi hediyeleri seçeceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Kitaplara düşkün bir arkadaşın var ve sen de doğal olarak ona bir kitap hediye edeceksin. Bunların hiçbirini okumadığını varsayarak hangisini armağan edersin?

2. İş yerinde senin üzerinde emeği geçmiş bir müdür var ve emekliliğinde seni hatırlaması için bir hediye seçmen gerekiyor.

3. 6 yaşındaki yeğenine okula başlama hediyen hangisi olur?

4. Bilgisayar oyunlarıyla aşırı ilgili yakın arkadaşına hangi hediyeyi alırdın?

5. Sence en güzel Anneler Günü hediyesi hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Babalar Günü için en uygun hediye?

7. Geldik son soruya. Evlenecek çift senin çok yakın arkadaşların. Ortak düğün hediyen ne olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

150 ve üzeri!

150 ve üzeri!

Seçtiğin hediyelere göre duygusal zekan 150 ve üzerinde. Dürüstlüğün en çok öne çıkan özelliğin. Karşılıklı ilişkilerde güvene önem veriyorsun. Bu yüzden empati yeteneğin de çok yüksek. Başkalarının nasıl hissetiklerini iyi kestirebildiğin için onlara uygun hediyeler alabiliyorsun. Kafanda çok fazla düşünce var ama hepsini hayata geçirmeye, hatta sıralamaya bile imkan bulamıyorsun.

120-140 arası!

120-140 arası!

Seçtiğin hediyelere göre duygusal zekan 120-140 arasında. Karar verirken ne duyguların ne de mantığın öne geçiyor. İkisinin de hayatımızda gerekli olduğunu çok iyi bildiğin için hayatını bu dengede sürdürüyorsun. Duyguların her zaman doğru yere götürmediğini biliyorsun ama çok akılcı davranmanın da insan ruhuna ters olduğunun farkındasın. İnsanların tepkileriyle seni hayal kırıklığına uğratmasını istemediğinden onlara en mantıklı hediyeleri seçiyorsun.

100-120 arası!

100-120 arası!

Seçtiğin hediyelere göre duygusal zekan 100-120 puan arası. Geçmişten dersler çıkardığın için duygularının aklının önüne geçmesine asla izin vermiyorsun. Bu hediye seçimine de yansıyor. Hediye seçerken karşındakinin anlık mutluluğunu değil verdiğin hediyenin onun hayatına bir şeyler katmasını amaçlıyorsun.

80-100 arası!

80-100 arası!

Seçtiğin hediyelere göre senin duygusal zekan 80-100 puan arası. Bu da senin akılcı biri olduğunu gösteriyor. Hediyelerde ise karşındaki insana katkı sağlaması en önemli kriterin. Bazıları fazla akılcı hatta duygusal olmadığını düşünse de duyguların aklın önüne geçtiğinde sorun çıkarabileceğinden korktuğun için her adımını dikkatli atıyorsun. Karşındaki insanların anlık mutluluğunu değil genel olarak iyi olmalarını istiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1245
406
252
88
41
41
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jesse Pinkman

Ne olursa olsun hediye vermek insanlar arasında yapılan güzel bir şey. Hediyenin maddi değil manevi değeri benim için daha önemli...

Çilek Kız

SİZİN SONUÇLARINIZI MERAK ETMİYORUZ :(

Grumpy Cat

tm "çilek kız"

Helena TimDepp

İlk soruda bi saat düşünmem 🤔 boş bırakma şansım olsa bırakırdım bu nasıl bir ayrımdır resmen içim acıdı ya