Görüş Bildir
Haberler
HDP'li Gergerlioğlu'nu Meclis'ten Zorla Çıkarmaya Çalışan AKP'li Alpay Özalan'a Tepki Yağdı

etiket HDP'li Gergerlioğlu'nu Meclis'ten Zorla Çıkarmaya Çalışan AKP'li Alpay Özalan'a Tepki Yağdı

Bugün TBMM'de okunan kararla HPD Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu2nun milletvekilliği düşürüldü. Kararı tanımayan Gergerlioğlu, salonda oturmaya devam etti. Bu sırada AKP Meclis İdare Amirleri Alpay Özalan ve Ali Şahin, Gergerlioğlu'nu zorla salondan çıkarmaya çalıştı. Özalan'a sosyal medyadan tepkiler geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TBMM Başkanlığı’nın, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na paylaştığı bir Tweet nedeniyle terör örgütünün propagandasını yapmak suçundan verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezası kararı TBMM Genel Kurulu’nda okundu. Kararın okunmasıyla Gergerlioğlu'nun milletvekilliği düşürüldü.

Gergerlioğlu, kararı tanımadığını belirterek TBMM'den ayrılmayacağını ifade etti. HDP'li vekiller de Meclis Genel Kurulu'nu terk etmeyerek protestoya başladı.

AKP'li Özalan zorla çıkarmaya başladı 🎥

Bu sırada AKP'li Meclis İdare Amirleri Alpay Özalan ve Ali Şahin, Gergerlioğlu'nu zorla salondan çıkarmaya çalıştı. HDP'li ve diğer milletvekillerinin girmesiyle Özalan'ın girişimi engellendi. Görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı.

O tepkilerden bazıları 👇

O tepkilerden bazıları 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
321
132
111
33
25
23
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Kutlu

Şu teröristleri de savunmayın be akp düşmanlığı yapıcam diye.

Aslı

Şu avam hareketi de hoş görmeyin bee hdp düşmanlığı yapıcam diye

ali ak

arkadaşlar akp yi sevmiyoruz evet ama bu teröristleri de savunmayın aq

Psimaxwe

siktir

Pasif Kullanıcı

artık insanlarn gözünü nasıl bi nefret bürümüşse, cenazeleri gelmesin bu insanların, türküyle kürdüyle omuz omuza eşit bir şekilde yaşayalım diyenleri, vatan... Devamını Gör