Görüş Bildir
Haberler
HBO Yaptı Yine Yapacağını! Euphoria Daha İlk Bölümünden Limitleri Zorlamaya Başladı!

HBO Yaptı Yine Yapacağını! Euphoria Daha İlk Bölümünden Limitleri Zorlamaya Başladı!

Bosch Yhapar
20.06.2019 - 10:45

HBO'nun yeni dizisi bağımlılık, anksiyete, hiperaktivite bozukluğu gibi pek çok farklı sorunla boğuşan bir grup liseli genci ve sorunlarını oldukça dramatik açılardan ele alıyor. 

Bir HBO dizisi olduğu için herkesin aklında merak edilen soru: 'Ne kadar çıplaklık ve ekstrem sahneler var?' Cevap: Bir hayli fazla...Euphoria daha ilk bölümünden limitlerimizi zorlamaya başladı.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/christopherh...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Euphoria da ne diyenleri şöyle alalım 👇

Gençliğin dramatik ve karanlık dünyasına hoş geldiniz...

Gençliğin dramatik ve karanlık dünyasına hoş geldiniz...

İlk bölümün resmi özeti şu şekilde: '17 yaşındaki Rue, rehabilitasyondan yeni çıkmıştır fakat uyuşturucudan uzak durmaya niyeti yoktur. McKay'in evindeki partide kasabaya yeni taşınan Jules ile tanışır. McKay Cassie ile yakınlaşmaya başlayınca Nate aklını çeler. Önceden birlikte olan Nate ve Maddy'nin amacı birbirlerini kıskandırmaktır. Tüm bunlar olurken, Kat bir şeyi kaybetmenin eşiğindedir.'

Hikaye ile ilgili ufak tefek spoilerlar geliyor, açılın!

Hikaye ile ilgili ufak tefek spoilerlar geliyor, açılın!

Dizinin ilk bölümlerinde Rue'nun onu rehabilitasyona götüren yaşantısına değiniliyor. Daha sadece küçücük bir çocukken Rue'ya anksiyete, OKB ve DEHB teşhisleri konmuş. Rue 8-12 yaş aralığı ile ilgili hiçbir şey hatırlayamıyor ve yüksek dozda ilaç kullanıyor. 

Rehabilitasyonunun sonuna geçmeden önce Rue'nun ara sıra kaçak Xanax aldığını da görüyor, karakterin dramı ile hızlıca tanışıyoruz.

Dizide yer yer Rue'nun sesinden rüya gibi kesitlere de yer verilmiş.

Dizide yer yer Rue'nun sesinden rüya gibi kesitlere de yer verilmiş.

İlerleyen dakikalarda dalyan gibi delikanlılarımız McKay ve Nate ile tanışıyoruz. McKay Cassie'den hoşlanıyor. Nate ise tam bir öküz ve bunun kanıtlarını defalarca görebiliyoruz ilk bölümde.

Sen yenisin galiba...

Sen yenisin galiba...

Kasabaya yeni taşınan Jules'u McKay'in evindeki partide tanıyoruz. Kendisi daha sonra appten tanıştığı biriyle birlikte olmak için partiden kaçıyor. 

DominantDaddy adlı kullanıcıyla buluşması biraz kaotik ve 'hareketli' geçiyor. Fakat HBO izleyicileri olarak böyle sahnelere alışkınız.

*Burası ekstra ekstra spoiler* 

 DominantDaddy adlı kullanıcı Nate'in babasının ta kendisi. Koca adam küçücük kızlara appten yürüyor olaya bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gençlik bitmiş be!

Gençlik bitmiş be!

Dizi daha ilk bölümünden pek çok sürpriz ve oldukça ağır sahnelerle dolu. Superbad ya da American Pie gibi filmlerden anımsayacağınız tatta diyaloglar var ve haliyle HBO olduğu için çıplaklık kaçınılmaz. 

İzlenir mi derseniz de İZ LEN SİN!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
54
35
14
13
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

Arkadaş şu gençleri bir salın artık, sanki siz biz gençken dünyayı kurtaracak seviyede miydik, bırakın ne izliyorlarsa izlesinler, iyiyi kötüyü ayırt edebile... Devamını Gör

Magnum

30 yaşındayım. izleyince etkileniyorum, şükürler olsun ki özenmiyorum... ama 16-17 yaşında olduğum zaman izlesem sanıyorum fark edebilirdi. yeniliklere açık ... Devamını Gör

zana88228795

Siz nerede yaşıyorsunuz? Hangi gezegende? Çünkü benim yaşadığım gezegende ve ülkede, eşcinsel veya trans insanlar, evli olduğu halde jigololuk yapan insanlar... Devamını Gör