Görüş Bildir
Haberler
Hazırlayın Çantaları, Gidiyoruz! Sonbaharda Kamp Yapmanın Çok Daha Güzel Olmasının 9 Sebebi

Hazırlayın Çantaları, Gidiyoruz! Sonbaharda Kamp Yapmanın Çok Daha Güzel Olmasının 9 Sebebi

Radlands
06.10.2022 - 18:14

Sıcak yaz günlerini bırakmışken kampçılık sonbaharda yeniden canlanıyor!  Serin kamp sabahlarının yürüyüş için mükemmel zamanlardır. Bu mevsimde öldürücü öğlen sıcağına maruz kalmazsınız, sıcaktan yorgun düşmezsiniz. Dingin havada ılık havanın tadını bolca çıkarabilirsiniz. Gelin size sonbaharın neden kamp için harika bir mevsim olduğunu anlatalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sonbahar havasının güzelliği...

Uykulu gözlerle, ılık sabah havasında sıcak kupanızı tutarken doğudan güneşin doğuşunu izlediğinizi hayal edin... Kahve ya da sıcak çikolata yudumlamak hiç bir zaman bir sonbahar sabahındaki kadar lezzetli olamaz.. Doğru kıyafet ve ekipman tercihleriyle, sonbaharda kamp yapmak yazın sıcak neminden daha rahat ve keyifli hale gelebilir.

2. Uygun Fiyatlar

Eylül itibariyle  birçok kamp alanı konaklama fiyatlarını düşürür, rezervasyon almayı bırakır ve artık ilk gelen kamp alanının sahibi olur! Yoğun sezon geride kaldıktan sonra artık talep de azaldığı için en uygun fiyata en iyi hizmeti alabilirsiniz!

3. Daha az haşere teması

Sıcaklık düşüşü ile beraber, böcekler daha sıcak bir iklime göç ederler. Özellikle yaz sezonunda sivrisinekle dolup taşan ormanlık alanlar bu sayede daha az böcek ve sineğe ev sahipliği yapar. Kampın konforunu ciddi oranda artıracak bu durum sayesinde rahat bir uyku çekebilirsiniz. Tabii siz yine de, her ihtimale karşı her zaman böcek spreyinizi yanınızdan ayırmayın!

4. Sonbahar kamp yemekleri

Öncelikle belirtmeden edemeyeceğiz ki, suyu buza koyma karpuzu nehirde bekletme derdi sonbahar itibariyle bitti! Artık içeceklerinizi ve yiyeceklerinizi soğuk tutmak için ekstra çabaya gerek yok! Akşam yemeğinizi ateş başında pişirerek hem kendinizi hem yemeğinizi ısıtabilirsiniz...

5. İyi bir gece uykusu

Yaz aylarında küçük bir uyku alanını paylaşmak, sıcak çadırınızı daha da çekilmez hale getirebilir. Ancak serin sonbahar gecelerinde uyumak daha rahattır. Yıldızların altında uzun, dinlendirici bir uyku için sonbaharda toplu uyumak çok daha tercih edilesidir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Farklı aktiviteler

Sonbahar mevsimi, bir dizi farklı kamp etkinliği için en uygun zamandır. Sonbahar mevsiminde kamp esnasında, binicilik, balık tutma, mevsim meyveleri hasadı (elma, kabak) veya dağcılık gibi aktiviteler de yapılabilir. Kabak toplayıp bu kabakları oymanın ne kadar eğlenceli olabileceğini tahmin bile edemezsiniz!

7. Daha az kalabalık

Yeni insanlarla tanışmak kamp yapmanın büyük bir faydasıdır. Yine de, yoğun adım atacak yer olmayan kamp alanları bunaltıcı olabilir. En nihayetinde doğaya biraz olsun kafa dinleyip, dünya ilerinin bunaltıcılığından kaçmaya gittiğimizi unutmamak gerekir. Daha az çadır komşusu ve daha sakin yürüyüş parkurları doğanın tadını çıkarmak için birebirdir.

8. Enfes manzaralar

Sonbahar, her ağacın bir sanat eseri gibi göründüğü büyüleyici bir mevsimdir. Bu mevsimde hemen hemen her yer son derece güzel görünüyor, bu nedenle sonbaharda kampa giderseniz muazzam güzel vakit geçireceğiniz aşikar. Bu mevsimde muhteşem doğal güzellikleri izlerken gerçekliğine inanamayacaksınız.

9. Kamp yeleklerinizi giyebilirsiniz!

Yeleğin sonbahardan başka yılın hiçbir zamanında daha moda bir zamanı yoktur. Yelekler ve sonbahar kampı el ele gider. Bu sonbaharda o kamp yeleğini gururla giyebilirsiniz ve evet size çok yakışacak! Eminiz ki en havalı kampçılardan biri de siz olacaksınız...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın