Görüş Bildir
Haberler
Hazırladığın Kombine Göre Kullanman Gereken Saç Modelini Söylüyoruz!

etiket Hazırladığın Kombine Göre Kullanman Gereken Saç Modelini Söylüyoruz!

30.08.2018 - 16:23

Renklere aldırış etme, kombinini kafana göre oluştur ve hangi saç modelini kullanman gerektiğini öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Üst giyimle başlayalım!

2. Sırada alt giyim var!

3. Peki, dış giyim için hangisi?

4. Ayakkabı seçelim:

5. Hangi saat tam senlik?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çanta olmazsa olmaz!

7. Sırada takılar var:

8. Son olarak, kombininle kullanmak isteyeceğin saç rengini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bob saç modeli!

Bob saç modeli!

Seçimlerinden anladığımız kadarıyla sen gerçekten çok zarif ve bir o kadar da naif bir insansın. Tarzının öyle çok uçarı kaçarı olmasından hoşlanmıyor, şık ve zarif bir duruş sergilemekten keyif alıyorsun. Risksiz tarzın ve karizmatik havana en iyi gidecek saç modeli kesinlikle bob! Duruşuna duruş katmak için bizi dinle deriz! Kesinlikle sonuçtan memnun kalacaksın.

Lob saç modeli!

Lob saç modeli!

Seçimlerine göre sen modaya istesen de istemesen de bir şekilde ayak uydurmayı başarıyorsun. Ayak uydurmak dediysek, kopyalamak değil pek tabii; tarzına uyarlamak! Beğendiğin trendleri kendi tarzına uydurmayı çok iyi biliyorsun. Bunu da öyle iyi yapıyorsun ki, görenler anında büyüleniyor. Eğlenceli yapın, havalı tavırların ve dikkat çeken tarzınla sana en uygun saç modeli kesinlikle lob! Memnun kalacağından eminiz!

Shag saç modeli!

Shag saç modeli!

Seçimlerinden anladığımız kadarıyla, senin ruhun hem modayla hem de birazcık asilikle yoğurulmuş. Hayatı da, moda anlayışında olduğu gibi kafana göre yaşıyor, keyfine vardıkça da etrafındakileri enerjinle büyülüyorsun. 70'ler döneminden esintiler; tarzında da, tavrında da etkisini gösteriyor. Özgür ruhun, harika stilin ve asi tavırlarına en iyi gidecek saç modeli kesinlikle shag! Havana hava katmak istiyorsan, bu modeli kesinlikle denemelisin!

Rapunzel saç modeli!

Rapunzel saç modeli!

Seçimlerine göre senin kendine her şeyi yakıştırmayı başaran bir yeteneğin var. Ruh halin nasılsa, o gün ona göre giyiniyorsun ve sonuç harika oluyor. Modayı da takip ediyorsun elbette, ama daha çok kendine uyarlamaktan keyif alıyorsun. Tavrına ve özgüvenli seçimlerine göre sana en uygun saç modeli rapunzel! Uzat uzatabildiğin kadar, sen ruh haline göre şekillendirirsin elbet!

Kakülle hareketlendirilmiş saç modeli!

Kakülle hareketlendirilmiş saç modeli!

Seçimlerine göre senin ruhun özgürlükle bezenmiş ve yüksek bir öz güvene sahipsin! Hareketli bir yapın var, bu da öz güveninle harmanlanınca ortaya son derece şık ve dikkatleri üzerinde toplayan bir kadın çıkıyor. Modayı takip ediyorsun, ancak çoğu zaman uygulamaktansa kendi moda anlayışını tercih ediyorsun. Özgür ruhun ve hareketli yapına bakıldığında sana en çok yakışacak saç modeli kakülle hareketlendirilmiş bir kesim olacaktır. Denemeni öneririz!

Pixie saç modeli!

Pixie saç modeli!

Seçimlerine göre senin tamamen kendine özgü bir dünyan var. Değişikliklere son derece açıksın ve bir o kadar da cesursun. Seni değişim konusunda hiçbir şey korkutamaz! Denediğinde memnun kalmasan da bu seni asla vazgeçirmiyor, yenilikleri uygulamaktan kaçınmıyorsun. Değişikliğe açık ruhuna ve korkusuz tavrına bakarsak, sana en çok yakışacak saç modeli pixie! 80'lere bir yolculuk yapmaya hayır diyeceğini sanmıyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
457
258
222
108
62
57
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın