Görüş Bildir
Haberler
Hazırladığın Akşam Yemeğine Göre Sevgililer Günü'nde Alacağın Hediyeyi Söylüyoruz!

Hazırladığın Akşam Yemeğine Göre Sevgililer Günü'nde Alacağın Hediyeyi Söylüyoruz!

Aburoski
27.01.2021 - 18:30 Son Güncelleme: 27.01.2021 - 19:52

Bakalım 14 Şubat'ta nasıl bir hediye alacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. İşe yemek masasını seçmekle başlayalım!

3. Şimdi de yemek takımlarımızı seçelim!

4. Şimdi sıra yemeklerde. İlk önce başlangıcımızı seçelim.

5. Çorbayla da devam edelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ana yemeğimiz ne olsun peki?

7. Bunlardan hangisi sofranda olsun peki?

8. Sofraların vazgeçilmezi salatamızı da yapalım.

9. İçeceklerimizi de seçip sofraya oturalım!

10. Şimdi de son olarak tatlı yiyelim tatlı konuşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ayakkabı

Hazırladığın yemek masasına göre 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiceğin sana gayet pahalı, kaliteli ve istediğin bir ayakkabı alacak. Bu hediye karşısında çok sevineceksin. Uzun zamandır düşünüp de fiyatından dolayı alamadığın ayakkabıya yakında sahip olacaksın. Hadi yine iyisin... :)

AirPods

Hazırladığın yemek masasına göre 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşkon sana herkesin sahip olmak isteyip de kolay kolay alamadığı kulaklıklardan alacak. Zaten ne zamandır da kablolu kulaklığınla işkence çekiyordun. Bunu gören sevgilin seni bu dertten kurtaracak. Senden şanslısı yok vallahi...

Kolye

Kolye

Hazırladığın yemek masasına göre 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşık olduğun insan sana çok zarif ve mütevazı bir hediyeyle gelecek. Sana çok yakışacak bir kolye alacak. Bu kolyeyi boynundan hiç çıkarmayacaksın. Resmen aşık olacaksın bu hediyeye. :)

Telefon

Telefon

Hazırladığın yemek masasına göre 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşkuşun sana gördüğün anda şaşkınlıktan küçük dilini yutacağın bir hediyeyle gelecek. O çok istediğin yakın zamanda alacağın telefonu senin için borçla da olsa alacak. Seni çok seviyor, onun kıymetini bil. :)

Çiçek

Hazırladığın yemek masasına göre 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hayatın aşkı, seni dünyalar kadar çok seven insan elinden bir demet çiçekle gelecek. Çiçeklerin kokusuna aşık olacaksın. Klasik de olsa bu hediye çok hoşuna gidecek. :)

Oyuncak ayı

Hazırladığın yemek masasına göre 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilin sana hiç istemediğin bir hediyeyle gelecek. Evet, oyuncak ayı... Olsun yine de onun kalbini kırma. Senin için hediye almayı düşünmesi bile güzel. Sarılıp oyuncağına yat ne olacak ki?

Çikolata kutusu

Çikolata kutusu

Hazırladığın yemek masasına göre 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiceğin sana koskocaman bir çikolata kutusu hazırlayacak. Çok içine sinmese de üzerine fazla düşünme. Teşekkür et ve çikolataların tadını çıkar. Ne yapacaksın ki başka? Bunun yüzünden sevdiğinin kalbini mi kıracaksın. Gül ve geç... :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
187
112
102
89
19
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın