Görüş Bildir
Haberler
Hayır Ağlamıyoruz: GTA 6 İlk Etapta PC İçin Çıkmayabilir!

Hayır Ağlamıyoruz: GTA 6 İlk Etapta PC İçin Çıkmayabilir!

Dün gece geç saatlerde yayınlanan fragmanı ile ortalığı yangın yerine çeviren GTA 6 ile ilgili özellikle PC oyuncularını üzen bir haber geldi. GTA 6 en azından ilk etapta PC için çıkış yapmayabilir.

Dün gece geç saatlerde nihayet yıllardır beklediğimiz GTA 6'nın ilk fragmanına kavuştuk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yayınlanan fragmanda oyuna dair pek çok detay da öğrendik.

Yayınlanan fragmanda oyuna dair pek çok detay da öğrendik.

Serinin ilk ana kadın karakteri olacak Lucia ve sevgilisi Jason ile tanışmanın yanında hayli hareketli olan sokakları, TikTok benzeri (ve muhtemelen Rockstar Games'in alışıkolduğumuz iğnelemelerine maruz kalacak) bir sosyal medya platformunu ve Vice şehrinin de oyunda yer alacağını doğrulamış olduk.

Fakat tüm bunların yanında oyunla ilgili bir detay özellikle PC oyuncularını hayli üzecek cinsten.

Oyunun fragmanının yayınlanmasının ardından Rockstar Games'in de çatısı altında bulunduğu Take-Two tarafından basına yollanan maillerde bir ibare göze çarpıyor, daha doğrusu çarpamıyor zira oyunun çıkış tarihi olarak belirtilen 2025'te GTA 6'nın PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollarına çıkış yapacağı belirtiliyor. Kısacası PC listede yok!

Peki bu ne anlama geliyor? GTA 6 PC için çıkmayacak mı?

Peki bu ne anlama geliyor? GTA 6 PC için çıkmayacak mı?

Rockstar Games'in önceki oyunlarından da alışık olduğumuz üzere GTA 6'da muhtemelen öncelikle belirtilen konsollara, ardından ise yine muhtemelen 1 yıl gibi bir gecikmenin ardından PC'ye gelecek. Kısacası PC oyuncularının yeni GTA'ya kavuşmak için biraz beklemeleri gerekecek.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Müjde Müjde

Cahillikten başka bir şey değil.

Bozkurt

PC oyuncularının birazdan biraz daha fazla beklemeleri gerekebilir. Ben öyle bir senede çıkaracaklarını hiç zannetmiyorum.