Görüş Bildir
Haberler
Hayattan İlham Alan Teknoloji: Ferro Akıllı Saatler

Hayattan İlham Alan Teknoloji: Ferro Akıllı Saatler

Onedio Content
02.01.2023 - 12:29 Son Güncelleme: 02.01.2023 - 12:32

Hayatımıza girmesiyle birlikte akıllı saatler giyilebilir teknolojinin en çok satılan ve tercih edilen ürünleri haline gelmişlerdir. Tarihte en çok tercih edilen binlerce markanın milyonlarca sattığı aksesuar ürünlerinden olan saatleri benzersiz bir teknolojiyle donatan bir ürün grubunu temsil etmektedir. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle bağlanılabilirlik araçları bluetooth, Wi-fi, NFC gibi pek çok teknolojiyle, kulaklıklara, arabalara, hatta ev aletleriyle bağlantıda kalmaya başladık. Ferro akıllı saatler ise hayattan ilham alan teknolojiyi bileklerinize taşımayı hedefliyor. Saatinizin kadranı aracılığı ile telefonla konuşabilir, kalabalık bir toplantıda mesajlarınızı, uygulama bildirimlerinizi saatinizin kadranından takip edebilir, kendinize özel bir şifre oluşturabilir, tek tip bir kadran yerine 500’ü aşkın kadran seçeneğinden birini kullanabilirsiniz. Üstelik kadran kişiselleştirme olanağıyla akıllı saatinizi görmek istediğiniz gibi görebilirsiniz.

Tamamen kişiselleştirilerek özelleştirebildiğiniz ve zevklerinize uygun olarak kullanabileceğiniz akıllı saatler Ferrotime.com’da. 200 kişiye kadar rehber gösterimi, arama yapma, yanıtlama ve konuşma özellikli, On Screen Display (OSD), Sessiz Modu, 24 Farklı Dil seçeneği, Double Tap Screen On gibi global kullanıcı deneyimi özellikleriyle ve tasarımıyla teknolojiyi, sağlığı ve şıklığı bileklerinize taşıyacak Ferro saatler her türlü kombininizde kurtarıcınız olacak. Hem erkek hem kadın unisex kullanım özellikleriyle teknolojiyi bileklerinize taşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı saatler ile spor ve sağlık takibi

Akıllı saatler ile spor ve sağlık takibi

Ferro Akıllı saatler ile en değerli hazinemiz olan sağlığımız için gerekli ölçümleri sürekli olarak yaparak günlük yaşantınızda vücudunuzda yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda gerekli bilgileri edinmenizi sağlayacaktır. Akıllı saat trendlerinde en çok satan listelerinde hep zirvede yer alan Ferro markası ile sağlığınızı bileklerinizde takip edebilirsiniz.

Pek çok takip parametresine sahip olan ve Sporcuların tercihi konumundaki Ferro saatler Spor yapmak istediğinizde ise 11 farklı spor modunu kullanarak egzersizlerinizi en sağlıklı şekilde takip edebilirsiniz. EKG özelliği ile sürekli ekg kontrolünüzü sağlayabilir, nabız ölçer, oksijen ölçer, tansiyon ölçer, oksijen doygunluğu ölçer, ateş ölçer, oksijen basıncı ölçer, pedometre, kalori ölçer, özel gün takibi ve daha pek çok özelliğiyle sağlık parametrelerinizi doğru şekilde ölçümleyebilir ve ilgili aksiyonları alabilirsiniz. Ayrıca SOS arama özelliğiyle acil durumlarda aramalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Dolayısıyla belirli kronik rahatsızlıklara sahip kimseler için oldukça uygun olan sağlık dostu saatleri yaşlı sevdikleriniz için veya çocuklarınız için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Akıllı saatlerde Ferro tasarımlarıyla tanışın

Akıllı saatlerde Ferro tasarımlarıyla tanışın

Birbirinden kullanışlı akıllı saatler kare ve yuvarlak formatta iki farklı kadran sunar, her iki kadran da kullanıcı deneyimine son derece uygun, kaliteli ve dayanıklı materyaller kullanılarak üretilmiştir. Tarzınız ne olursa olsun size uygun son teknoloji akıllı saat modelleri, en uygun fiyatlarıyla Ferro’da. Farklı renklerde kordon seçenekleriyle özelleştirebilir ve kombininize uygun renk ile keyifli ve şık bir gün geçirebilirsiniz. Uzun pil ömrü sayesinde teknoloji yanınızdan hiç eksik olmayacak. Kaliteli, IP68 Sertifikalı gövdesiyle, suya ve toza karşı dayanıklılığı maksimum düzeyde.  Android ve IOS işletim sistemli telefonlarda kusursuz bir kullanıcı deneyimine Ferro Smart Watch ile hazır olun. 2 senelik garanti sertifikasıyla saatinizi tüketici elektroniği garanti standartlarına uygun şekilde kullanabilirsiniz.

Ferro akıllı saat fiyatları

Ferro akıllı saat fiyatları

Son olarak fiyatlarına değinecek olursak, akıllı saatlerde fiyat politikalarını etkileyen pek çok farklı etken bulunmaktadır, 800 TL bandından başlayan akıllı saatler bazı markalarda 50.000 TL fiyatlarını bile aşabilmektedir. Bu konuda kullanılan malzemelerin kalite ve sağlamlığı önemli bir etkendir. Bir diğer etken ise saatin teknik özellikleri, nitelik ve nicelikleridir. Akıllı saatlerde sürekli ölçüm yapan onlarca sensör bulunmaktadır. Bu sensörlerin kaliteleri de fiyatı doğrudan etkilemektedir. Kullanılan yazılım ve arge maliyetleri, saatin kadranında kullanılan camın kalite ve nitelikleri kordon kalitesi, garanti ömrü ve benzer pek çok etken akıllı saatlerin fiyatlarını doğrudan etkilemektedir. Fakat en önemli faktör markanın fiyatlama politikasıdır, benzer üretim proseslerinden geçmiş, kullanılan malzemelerin neredeyse aynı olduğu akıllı saatler markanın uyguladığı katma değer politikasıyla farklı şekilde fiyatlanarak satışa sunulabilir. En iyi özellikler, en iyi tasarım ve en iyi kullanıcı deneyimini sunan Ferro akıllı saatler en uygun fiyatlarla Ferrotime.com, pazaryerleri ve online-fiziki mağazalarda sizlerle. Keyifli alışverişler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın