Görüş Bildir
Haberler
Hayattaki En Büyük Pişmanlığını Tahmin Ediyoruz?

etiket Hayattaki En Büyük Pişmanlığını Tahmin Ediyoruz?

Borgen
06.04.2017 - 11:34

Hayat keşkelerle, pişmanlıklarla dolu. Herkesin yarası ise bambaşka. Hayat her zaman hayal ettiğimiz biçimde ilerlemediği için bugün aldığımız kararlar yarın felaketimiz haline gelebiliyor. Senin en büyük pişmanlığını tahmin etmemiz için bazı ipuçlarına ihtiyacımız var. Soruları cevapla, sana en büyük pişmanlığını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Bize samimi cevap ver lütfen, ne sıklıkla ağlarsın?

2. En çok nasıl söylenirsin peki?

3. Senin için "üzüntü"yü ifade eden görsel hangisi?

4. Bir şeyi çok isteyip de sahip olamamanın sende uyandırdığı hissi en iyi hangisi tarif ediyor peki?

5. "Pişmanlık" ile ilgili söylenmiş bu sözlerden birini seçmeni istesek senden?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Açık ol lütfen, kendini "Gözü yükseklerde" denilebilecek şekilde tanımlayabilir misin?

7. Hangisini daha çok söylersin? Bir fırsatı kaçırdığında: "Keşke yapsaydım" - Kötü sonuçlanan bir şeyden sonra: "Keşke yapmasaydım"

8. Son soruya geldik, cevap ver ve en büyük pişmanlığını tarif edelim. Hangi sıralama sana daha yakın?

8. Son soruya geldik, cevap ver ve en büyük pişmanlığını tarif edelim. Hangi sıralama sana daha yakın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"O" kıza ya da çocuğa açılmamış olmak!

"O" kıza ya da çocuğa açılmamış olmak!

Ahh be ahh. Zamanında aşkını itiraf etseydin ne olurdu yani. Ne kaybederdin? Senin en büyük pişmanlığın platonik aşkına olan hislerini dile dökememiş olman. Belki arkadaşındı arkadaşlığını tehlikeye atmak istemedin, belki bana bakmaz zaten dedin, belki de aranızda büyük mesafeler vardı ama şansını deneyebilirdin. Belki şimdi mutlu bir ilişkin olacaktı. Neyse, hayat pişmanlıklarımızın toplamıdır, sağlık olsun diyelim.

Zamanında kimilerine "Hayır" diyememiş olmak!

Zamanında kimilerine "Hayır" diyememiş olmak!

Off off sen bir türlü 'hayır' demeyi beceremiyorsun ve sonradan bunun ceremesini çeken daima sen oluyorsun. Artık özellikle bazı insanlara 'hayır' demeyi öğrenmen lazım. Aksi halde tükenen taraf sen oluyorsun çünkü hep. Vakti zamanında o diyemediğin hayırlar senden çok şey götürdü, şimdi de onun pişmanlığını yaşıyorsun. Keşke o zamanlar şimdiki aklın olsaydı da o insanların her isteğine evet demeyin kendini bu kadar tüketmeseydin.

O kıza ya da çocuğa "Evet" demiş olmak!

O kıza ya da çocuğa "Evet" demiş olmak!

O zaman çok iyi bir tercih gibi görünmüştü değil mi? Mutluluğu ondan bulacağına olan inancın tamdı. Ahh ah. Keşke zamanında o teklifi kabul etmeseydin de o sıkıntıları hiç yaşamasaydın. Tabii insan başına neler geleceğini bilemez ama tek bir 'evet' yüzünden çektiklerin de hep senden bir şeyler götürdü. Senin en büyük pişmanlığın da kabul ettiğin o teklif maalesef.

Zamanında "O"na çok güvenmiş olmak.

Zamanında "O"na çok güvenmiş olmak.

Hangimiz güvenmedik ki? O yapmaz dedik, ondan beklemem dedik, o öyle biri değil dedik. Ne oldu peki? Olan yine bize oldu. Kimseye çok fazla güvenmemen gerektiğini öğrenmiş oldun böylece ama çektiğin acılar da sana hayatı zehir etti bir süreliğine. Sen sen ol kimse için 'o asla öyle bir şey yapmaz' deme bir daha sakın. Senin en büyük pişmanlığın da işte bu maalesef karşılıksız çıkan güvenin.

Sevdiğin bazı insanları çokça kırmış olmak!

Sevdiğin bazı insanları çokça kırmış olmak!

Şimdi bakınca ne kadar da gereksizmiş değil mi? O kalpleri kırmak kolay da geri kazanmak, tamir etmek aynı ölçüde basit değil maalesef. Şimdi büyüyüp hayata daha olgun bir gözle bakınca, bir anlık sinirle kırdığın o insanlar için üzülüyorsun. Senin de kötü dönemlerin oldu, gözün kimseyi görmedi belki ama seni kıranların acısını maalesef çoğu zaman seni sevenlerden çıkardın. Senin en büyük pişmanlığın da sevdiğin insanları istemsizce kırmış olmak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1767
673
299
266
216
176
158
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
badgalsude

Gizli hayır propagandasını beğendim ama :D:D

lamia vural

gaza geldim yarın gidip açılıcam ulan

Beyza

3. sorudaki elinde ekmekler olan amcanın şuan ne yaptığını nasıl olduğunu çok merak ediyorum ilk okuldan beri deprem konusunda hep fotoğrafnı gördüğümmde içi... Devamını Gör