Görüş Bildir
Haberler
Hayatta Risk Almayı Ne Kadar Sevdiğini Hesaplıyoruz!

Hayatta Risk Almayı Ne Kadar Sevdiğini Hesaplıyoruz!

01.08.2023 - 10:00

Hepimiz belli zamanlarda risk almaktan çekinebiliriz. Ancak doğru zamanda, doğru yerde alınan risklerin beraberinde olumlu sonuçlar getirebileceğini de bilmemiz gerekiyor. Biraz cesaret, herkes için gerekli! Peki sen kararlarını alırken risk almaktan ne kadar hoşlanıyorsun? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısa vadede para kazanmak mı, yoksa elde edeceğin manevi tatmin mi senin için daha önemli?

Paniklediğin zaman nasıl hareket ediyorsun? Duygu ve düşüncelerini kontrol edebiliyor musun?

Peki, gündelik hayatında duygularını nasıl yaşarsın?

Lütfen dürüst ol! Şans oyunlarına düşkün müsün?

Diyelim ki yanlış bir yatırım sonucunda yüksek bir miktar parayı bir günde kaybettin. Toparlanman ne kadar sürer?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Favori yatırım aracın hangisi?

Yakınlarınla çeşitli konularda sık sık iddiaya girer misin?

Son olarak, adrenalin sporları hakkında ne düşünüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%90-100 arası!

Verdiğin cevaplara göre sen risk almaya bayılıyorsun! Hayatın her alanında, hem gündelik hayatında hem de işini yaparken riskli hareketlerde bulunmak hem adrenalinini körüklüyor, hem motivasyonunu artırıyor hem de daha çok eğlenmeni sağlıyor. Kötü koşullardan şikayet etme gibi bir alışkanlığa sahip değilsen böyle devam etmeni tavsiye ederiz!

%50-%50!

Verdiğin cevaplara göre sen doğru yer ve doğru zamanda olduğundan eminsen risk alabiliyor, riskli davranışlarda bulunabiliyorsun. Hem işinde hem de gündelik hayatında riskli adımlar atmadan önce mevzuya temkinli yaklaşmayı tercih ediyorsun. Aramızda kalsın ama bize göre de doğru olanı yapıyorsun!

%0!

Verdiğin cevaplara göre risk almak pek sana göre değil. Sen emin adımlarla hareket etmeyi tercih ediyor, zeminin altından kaymasından hoşlanmıyorsun. Yaptığın işin her aşamasına hakim olmak, karşı tarafın duygu ve düşüncelerinden emin olarak hareket etmek seni daha rahat ve üretken kılıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
4
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

%0! Verdiğin cevaplara göre risk almak pek sana göre değil. Sen emin adımlarla hareket etmeyi tercih ediyor, zeminin altından kaymasından hoşlanmıyorsun. Yap... Devamını Gör

Nurcan Güneri

%50-%50! Verdiğin cevaplara göre sen doğru yer ve doğru zamanda olduğundan eminsen risk alabiliyor, riskli davranışlarda bulunabiliyorsun. Hem işinde hem de ... Devamını Gör