Görüş Bildir
Haberler
Hayatlarının Aşkıyla Tanışma Hikayelerini Anlatırken Gülmekten Kırıp Geçiren 13 Kişi!

Hayatlarının Aşkıyla Tanışma Hikayelerini Anlatırken Gülmekten Kırıp Geçiren 13 Kişi!

BuzzFeed okuyucularına, çiftlerin partnerleri ile nasıl tanıştıkları soruldu, en garip ve komik olanları ise sizler için derledik. Buyurun...

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/pedrofequier...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pizza teslimatı sırasında tanışmışlar...

'Kocamla lisede okurken tanıştık. Arkadaşlarımla pijama partisi veriyorduk ve o da evimize pizza getirmişti. Pizzacı kaybolmuş ve adres için beni aradı, ben de daha kolay fark etmesi için dışarı çıktım, o sırada geldi ve çok çekici duruyordu. Birkaç dakika flört ettikten sonra ben eve girdim ve kızlara ne kadar yakışıklı bir pizzacı olduğundan bahsettim. Hepsi geri aramam konusunda ısrar ettiler, ben de aradım. Bu yıl evlendik.' (arih3)

2. Kadavra incelemesinde tanışmışlar...

'Ailem tıp okurken, kadavra inceleme sırasında tanışmışlar.' (isabelb44ef72ade)

3. Bu çiftimiz de bir nişanın iptal olmasına neden olmuş...

'Büyük babam yanlışlıkla kendi nişan partisinde büyük annemi öpmüş. Ertesi gün nişanlısından ayrılmış ve sonra büyük annemle evlenmiş. Ölene kadar birliktelerdi.' (julianadxoxo)

4. Böcek öldürürken tanışanlar da var...

'Lisede yanımdaki dolapta bir böcek gördüm ve dolabın önündeki çocuğu dikkatli olması konusunda uyardım. Daha sonra böceği benim kitabımla öldürdük. 2 hafta sonra çıkmaya başladık ve 1 yıl sonra nişanlandık. Bugün birlikteliğimizin 9. yılı.' (ctysarczyk)

5. Fotoğrafta gördüğünüz çift ise akıl hastanesinde tanışmış:

5. Fotoğrafta gördüğünüz çift ise akıl hastanesinde tanışmış:

'O kadar yerin arasında kocamla akıl hastanesinde tanıştık. İkimiz de ağır bir depresyon geçiriyorduk ve hayatta tutunacak çok az şeyimiz vardı. Grup terapisinde tanıştık. Odalarımız yan yanaydı. Aynı gün ikimiz de taburcu edildik ve bir daha birbirimizden ayrılmadık. Bu ay evliliğimizin 2. yılını kutlayacağız. Eğer depresyonda hissediyorsanız, unutmayın her şey daha iyi olacak.' (funnyyface)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rönesans sayesinde tanışanlarda bugün 👇

'Arkadaşım büyük bir rönesans aşığıydı ve beni sürekli fuarlara sürüklüyordu yanında. Bir gün, diğerlerine göre daha eğlenceli bir tanesine götürdü. Uzun bir festival masası vardı ve herkes bir karakter olmak zorundaydı. Ben çok gönülsüz gittim tabii ki, masada oturduğumuz yer ise kralın yanındaydı. Geldiği an ilk görüşte aşka inandım. Birbirimizden gözlerimizi alamadık. Ayrılmadan önce yanıma geldi ve kendini tanıttı, numaralarımızı aldık. Çok garipti ama 5 aydır birlikteyiz.' (fnchdarcy)

7. Casus temalı bir partide tanışmışlar... (Herkes kendisini gizlemeye çalışırken nasıl tanıştılar acaba 🤣)

'Ailem bir eşcinsel partide tanışmışlar. Annem balerin, babam da bir aktör, kalan bütün arkadaşları ise eşcinsel. Bütün gece birer Rus ajanı gibi davranarak eğlenmişler.' (furelisenicole2)

8. Basit gibi görünen grip sana hayatının aşkını getirebilir...

'Üniversitenin son senesinde ciddi bir grip oldum. Gidecek yerim olmadığı için arkadaşımın evine gittim ve salonundaki kanepede ölü gibi takıldım. Daha önce hiç tanışmadığım ev arkadaşı merdivenlerden indi ve birbirimizi gördük. İki saat boyunca birbirimizin gözlerine bakarak muhabbet ettik. Sonraki bilmeniz gereken adım ise babamın cenazesinde bütün ailemle tanışıyordu.' (melw4891e45b2)

9. Listemizde tanışmadan önce evlenmiş olanlar da mevcut...

'Bir arkadaşım Roma açık hava müzesinde çalışıyordu. Yılda birkaç kere büyük festivaller yapıyorlar ve festivalde eski Romalılar gibi giyiniyorlar. Avrupa'nın her yerinden insanlar geliyor ve hünerlerini sergiliyorlar. Bir tanesi de eski Roma düğünü gerçekleştirmek istemiş ve o sırada gelin olması için arkadaşımdan yardım istemiş. Böylece kendi düğünlerinde tanışmış oldular...' (nataschas471211a17)

10. Fotoğraftaki çiftimiz ise dağda tanışmış...

10. Fotoğraftaki çiftimiz ise dağda tanışmış...

'Erkek arkadaşımla bir dağın zirvesinde tanıştık. Yürürken tam arkamdaydı, ben de planlı bir şekilde çantamdan bir şey almam gerekiyormuş gibi durdum ama beni geçerek yoluna devam etti. Ama ben ona yetiştim. Bu güzel manzarada fotoğraf çektirmek isteyip istemediğimi sordu ve böylece bütün yol boyunca muhabbet ettik. Bu fotoğraf da tanıştığımız günden. Geziye gelen başka bir çift, fotoğraflarını çekmemizi istedi daha sonra da bizimkini çekebileceğini söyledi. Yarım saat önce tanıştık diyemeyeceğimiz için kabul ettik.' (ljohnson15)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ee ne demişler, fala inanma falsız da kalma...

'Falcılara çok inanan bir arkadaşım vardı, bir gün ben de onunla gittim. Falcı bana, hayatıma ismi D harfi ile başlayan birinin gireceğini ve bu kişinin beni gerçekten seveceğini söyledi. Bir gün yolda yürüyordum ve kaybolmuş gibi duran birini gördüm. Yanında durup yardıma ihtiyacı olup olmadığını sordum. İsminin Doug olduğunu söyledi ve aynı yöne gittiğimizi öğrendim. 45 dakika boyunca konuştuk... 2 senedir birlikteyiz...' (kellyd4b83ad08c)

12. Bitkilerle konuşurken dikkatli olun, hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz!

'Sevgilim ve ben bitkilerle konuşurken tanıştık. Aynı zamanda aynı dersi almışız. Oryantasyonda ara verdik ve ben çevredeki bitkilere göz atmaya başladım. Ben tam bitkilerle konuşurken, şimdiki erkek arkadaşım geldi ve beni o bitki ile ilgili bilgilendirmeye başladı. 2 buçuk senedir birlikteyiz ve sevgimizin büyük bir kısmını bitkilere ayırıyoruz.' (georgiam4e5673d33)

13. Ve son olarak aynı eski sevgiliye sahip olanlar...

'Eski kız arkadaşım ve ben, onun eski sevgilisiyle çıkarken tanıştık. (Evet biliyorum, biraz kafa karıştırıcı!) 2012'de bir gösteriyi izlemeye gittik ve oraya gittiğimizde beni, eski kız arkadaşının da aynı yerde olacağını ile ilgili uyardı. Kız gerçekten muhteşemdi ve bütün akşam bakıştık. Birkaç yıl sonrada Tinder'dan eşleştik.' (saraf45be50781)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
22
13
10
6
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın