Görüş Bildir
Haberler
Hayatınıza Yüzüklerin Efendisi Serisini Seven Birini Almanız İçin 13 Makul Sebep

Hayatınıza Yüzüklerin Efendisi Serisini Seven Birini Almanız İçin 13 Makul Sebep

Vakur Barut
28.01.2018 - 18:19

Hayatınızı paylaşacağınız kişi son derece önemli. Netice itibariyle sizi tamamlayacak, her şeyinize ortak olacak birisi. Vaktinizin çoğunu geçireceğiniz insanla iyi anlaşıyor olmak hayattaki amaçlarınızın başında gelmeli. 

Bu noktada size ufak da olsa bir yardımımız dokunabilir. Belki onu bulmanız konusunda çok yardım edemeyiz ama neyi aramanız gerektiğini söyleyebiliriz. Mesela Yüzüklerin Efendisi serisini seven biri olabilir bu kişi, neden mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her gününüzün aynı geçmesini istemiyorsanız, farklı, değişik, fantastik şeyler arıyorsanız tebrikler buldunuz.

LOTR seven birinin sıradan, tekdüze bir hayat sürüyor olması sizce mümkün mü? Bizce değil, gözünüzü her gün yeni bir maceraya açmak istiyorsanız adres belli. Ancak macera derken aklınıza hemen Frodo’nun macerası gelmesin, o kadar olacağını zannetmiyoruz.

2. Ne mutlu size ki size gerçekten değer verecek birini buldunuz.

Değer verilen, önemsenen, sevilen biri olmayı kim istemez ki, işte LOTR seven birini bulduysanız tüm bunlara sahip oldunuz demektir. Çünkü o size değer verecek, sizi dinleyecek, size destek olacaktır.

3. Sizi olduğunuz gibi kabul edecek birini aramayı artık bırakabilirsiniz.

Çünkü o’nu buldunuz. LOTR severler hayatlarındaki insanlara değer vermede bir numaradır. Kıymet bilirler, özen gösterirler. Tıpkı Gandalf’ın sevdikleri için kendini feda etmesi gibi yeri geldiğinde hayatındaki insan için fedakarlıkta bulunmasını iyi bilirler.

4. Mücadeleden, zorluklardan yılmazlar, sizin de geri çekilmenize izin vermezler.

Pes eden, vazgeçen kimseler değillerdir asla. 5. Günün şafağında Doğu’ya bakmasını bilen bir ekolün yılmaz temsilcisidirler.

5. Umutlarını asla kaybetmezler.

Olaylar istediği gibi gitmediğinde pes eden, bırakan insanlar değillerdir. Aksine daha bir tutkuyla yapışırlar, yüz kere yenilseler yüz birinci için gereken enerjiyi ve isteği anında bulurlar. Yaşam enerjinize neler katabileceklerini bir düşünsenize.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tutkulu birer aşıktırlar.

Mantık birlikteliği arıyorsanız yanlış geldiniz. Çünkü LOTR hayranları tutkulu bir aşkın peşindedir ve size bunu verebilecek yegane insanlardır. Ancak bunu ayakları yere basmayan, mantıksız, hayalperest kişiler olarak okumayın, bir LOTR hayranı nerede nasıl davranacağını iyi bilir.

7. Hayattaki amaçlarını iyi bilen, hedeflerinin peşinde koşan birine mi baktınız?

Rastgele, spontane, hedefsiz yaşayan kimse değildir kesinlikle. Kendilerine ulaşılması zor hedefler koyup, en ufak bir zorlukta bundan vazgeçen biri de değildir. Ne için ve nasıl yaşamaları gerektiğini iyi bilirler, koydukları hedefe ulaşma konusunda Legolas gibi olurlar.

8. Yardımlaşmayı seven, işbirlikçi insanlardır.

Burnunun dikine giden, en iyi ben bilirim diyen biri değildir. Yardımlaşmasını, akıl danışmasını bilir. Yeni fikirlere, farklı düşüncelere daima açıktır. Hatasını kabul edebilen, olgun bir kişiliğe sahiptirler.

9. Değişmekten korkmazlar.

Tutucu, kapalı bir kişilikleri yoktur. Değişime ve yeniliğe her zaman açık rahat bir kişilikleri vardır. Ancak sizi değiştirmek için çabalamazlar korkmayın.

10. Sahip olduklarının kıymetini bilirler.

Gözü daima yükseklerde olan, daima sahip olmadıklarının peşinde koşan biri değildir. Elindekiyle mutlu olmasını bilen insanlardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cesurdurlar.

Hayatlarını korkuları yüzünden ertelemezler. Bir şey yaşanacaksa yaşanacaktır, korkuları yüzünden vazgeçmezler. Hatta çoğu zaman sizi tutup hayatın içine sürükleyecek olan o’dur.

12. Farklılıkları bir eksiklik değil, zenginlik olarak görürler.

Farklı yönlerinizi benzetmeye çalışmazlar, sizi değiştirmek gibi bir tutkuları yoktur. Aksine bu farklılıkların ilişkinin dinamiği olduğunu düşünürler.

13. Fedakarlıklar onlar için “kerizlik” değildir.

Sevdikleri için her türlü fedakarlığı göze alabilirler. Bencillik yapmazlar, bedeli ne olursa olsun bir fedakarlık yapmaları gerektiğinde geri çekilmezler.

Bonus – Arkadaşlarına çok büyük kıymet verirler.

Ne olursa olsun Frodo’yu asla terk etmeyen Sam’i düşünün…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
73
20
14
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?