Görüş Bildir
Haberler
Hayatının Son Günlerini Yalnız mı Geçireceksin?

Hayatının Son Günlerini Yalnız mı Geçireceksin?

koleksiyoner
19.09.2019 - 18:00

Bir çoğumuz hayatımızın son günlerini sevdiklerimizle geçirebilmek isteriz. Bakalım senin hayatının son günleri yalnız başına mı yoksa birileriyle mi olacak? Soruları cevaplamak senden, tahminler bizden :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Genellikle insanlar seni nasıl tanımlar?

4. Konuşmayı seven biri misin?

5. Arkadaşlarınla ne sıklıkla dışarı çıkarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sorumluluk sahibi misin? 0'dan 5'e kadar puanla.

7. Hayatındaki insanlarla ne sıklıkla kavga edersin?

8. Hayatında en yakın gördüğün kişilere, ''güven'' puanı verseydin kaç olurdu?

9. Peki ya aşka inanıyor musun ?

10. Son olarak, batıl inançlara ne kadar inanıyorsun? 0'dan 5'e kadar puan ver.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Son günlerini kalabalık geçireceksin!

Sen son günlerine kadar güzel dostluklar ve arkadaşlıklar biriktirmiş olacaksın. Senin sempatik tavırların, fedakarlıkların ve etrafına saçtığın pozitif enerjin ile birçok arkadaşın ve ailen seninle vakit geçirmekten oldukça memnunlar. Genellikle yalnız kalmayı sevmeyen sen, son günlerinde de sevdiklerinle olacaksın. Çünkü  'nasıl yaşarsan öyle ölürsün' diye bir söz vardır. Boşuna söylememişler. Sen kalabalık ve fedakarlıklarla yaşadığın için son günlerinde bu denli bereketli geçecek demektir.

Ayrıca stresten ve kaygıdan uzak durmaya çalışan bir yapın olduğu için çevrende insanları hep kendine bağlamışsın. Şunu unutma ki sen böyle sevgi dolu oldukça, son günlerin bile hep kalabalık geçer. Değer vermek en büyük ayrıcalıktır. Sen hem kıymet bilen hem de değer veren bir insansın. Bu senin iyi gününde yanında olan insanların kötü gününde de yanında olmalarını sağlar. Ya da her zaman sevdiklerinle olduğun için her anında seninle olacaklarına işarettir. Umarız ki sağlıklı, uzun ömürlü ve dolu dolu yaşayacağın bir hayat olur senin için :)

Son günlerini sadece en yakınım dediğin bir kaç kişiyle geçireceksin!

Sen kalabalık ortamlardan ziyade, sadece değer verdiğin ve en yakın gördüğün kişilerle olmaktan yanasın. İşte bu şekilde yaşadığın için son günlerinde böyle geçecek demektir. '' İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür'' demişler. Sen fazla kalabalık ve yapmacıklıktan hiç hoşlanmıyorsun. Senin için varsa yoksa samimiyet ve içtenlik. Bu yüzden şimdi olduğun gibi son günlerinde de seninle olacak kişiler sadece en yakının gördüğün insanlar olacak. Ama asla yalnız değil.

Zaten son günlerinden habersiz olsan bile, genellikle onlarla vakit geçirmekten hoşlandığın için senin son zamanlarına da illaki denk geleceklerdir. Fedakar tavırlarının karşılığını alacaksın. Sen nasıl fedakar ve cefakar olduysan, ileride bunların değerini verecek güzel arkadaşlıklar biriktirmişsin. Çok şanlı olmalısın. Umarız ki sağlıklı, uzun ve dolu dolu bir hayat geçirirsin :)

Son günlerini yalnız başına geçireceksin!

Kendi içine kapanık ve hayalperest yapın ile sen son günlerini yalnız geçireceksin ve bu durumdan da gayet memnun görünüyorsun. Her zaman emekli olmak ve uzaklara gitme hayali kuran bazı insanlar olmuştur. İşte sen onlardansın. Senin için bu denli son zamanlarını yalnız geçirmek güzel bir şey. Belki de sadece değer verdiğin tek bir insanla olabilir. Ama kalabalıktan asla hoşlanmadığına eminiz.

''Nasıl yaşarsan, öyle ölürsün'' demişler. Senide, şuan sosyallikten soyutlandığın gibi bir son bekliyor olabilir. Eğer bu şekilde sıkıcı olacağını ve mutsuz olacağını düşünüyorsan, daha güvenilir dostlar bulmalısın. Onlarla vakit geçirmekten korkmamalı ve kendini biraz da dışarıda bulmalısın. Kendi içine bu kadar kapanırsan aslında gerçek dostlukları bulmaktan uzak kalabilirsin. Bu yüzden biraz daha hayatına şans vermelisin. Umarız ki hayat senin için sağlıklı, dopdolu, uzun ve senin değerini bilen insanlarla birlikte geçer :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
169
96
33
21
18
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Son günlerini kalabalık geçireceksin! huzurevinde party nights beybi 😎😂😂

psyhedelichead

Ahaa niye hiç şaşırmadım acaba! Kendi içine kapanık ve hayalperest yapın ile sen son günlerini yalnız geçireceksin ve bu durumdan da gayet memnun görünüyorsu... Devamını Gör

Sigurd

Son günlerini yalnız başına geçireceksin! - - en korktuğum şeylerden biri bu sanırım :(