Görüş Bildir
Haberler
Hayatını Kim Mahvetti?

etiket Hayatını Kim Mahvetti?

Ahh ahh senin hayatını acaba böyle kim mahvetti? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, karşına çıkan en ufak bir engelde hemen pes edenlerden misin?

4. Peki daha önce sevgilin tarafından aldatıldığın oldu mu?

5. Etrafındaki insanlara gereğinden fazla değer verdiğini düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geceleri yatmadan önce uzun uzun düşünmekten uykusuz kaldığın oluyor mu?

7. Ve son olarak, hayalini kurduğun şeyleri başaramamaktan çok korkuyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eski sevgilin!

Senin hayatının eski sevgilin olacak o insan mahvetmiş. Ona öylesine değer vermişsin ki sonrasında kalbini böylesine kıracağını tahmin bile edememişsin. Tüm sevgini şefkatini ona göstermişsin. Fakat o hiç hak etmediğin şekilde seni bir şekilde üzmeyi başarmış. Hatta sana yaşattırdığı bu acı şeylerden sonra aşka küsmüşsün. Bir daha kimseyi böylesine sevebileceğini ve güveneceğini düşünmüyorsun. Kendi içinde yaşadığın psikolojik sıkıntıların en büyük sorumlusu eski sevgilin. Yeni biriyle tanışmak bile sana o kadar zor geliyor ki... Ama sen her ne olursa olsun aşka küsmemelisin. Elbet seni kırmaktan bile korkacak ve değer verecek biriyle karşılacaksın...

Hayatına giren herkes teker teker hayatını mahvetmiş!

Hayatına kimi aldıysan sana mutlaka bir yamuk yapıyor. Kimi içten seversen sev sonu hep hüsranla bitiyor. Gerek arkadaşın, gerek sevgilin gerek farklı biri... Resmen hepsi anlaşmış ve hayatına girerek seni mahvetmek istemiş gibi. Güvendiğin kim varsa seni arkandan vurmayı çok iyi başarmış. Ama sen yılmadan hayatına devam etmelisin. Yaşadığın bunca sıkıntı sana tecrübe olarak geri dönmeli. Bundan sonra hayatına alacağın kişileri çok iyi seçmelisin ki tekrar bir yara almayasın. Zaten kendini yeterince yıpranmış hissediyorsun. Daha fazla kimsenin yıpratmasına, hayatını mahvetmesine izin vermemelisin. Bu senin hayatın ve sen izin verdiğin sürece insanlar sana yaklaşabilme. En değerlisi sensin, bunu sakın unutma!

Kendi kendine hayatını mahvediyorsun!

Sen resmen kendi kendine hayatını mahvediyorsun. Her şeyin olumsuz tarafından bakarak kendini yok yere üzüyorsun. Başına en ufak bir olumsuzluk gelse bile dünyaları başına yıkıyorsun. YAPMA! Herkesin hayatında engeller vardır. Önemli olan bunların üstesinden kendini en az şekilde yıpratarak gelmek. Ama sen o karamsar davranıyorsun ki, resmen her şeyi kendi kendine mahvedebiliyorsun. Vallahi senin kadar seni yoran bir insan yok. Elbet etrafında seni üzenler vardır. Belki de çokca hayal kırıklığına uğramışsındır ama pes etmek yok! Unutma sen çok güçlüsün ve üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok. O yüzden ne kendi kendine hayatını mahvet ne de başkalarının mahvetmesine izin ver. Hayat kendini üzmek için sence de çok kısa değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
377
190
63
45
29
28
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaren Ermiş

Hayatına giren herkes teker teker hayatını mahvetmiş! Aynn Y-Y

Salih Karlıoğlu

Hayatına giren herkes teker teker hayatını mahvetmiş!

Efecan Menci

Hayatına giren herkes teker teker hayatını mahvetmiş :(