Görüş Bildir
Haberler
Hayatında Eksik Olan Şey Ne?

Hayatında Eksik Olan Şey Ne?

Lisa Campton
02.12.2023 - 16:32 Son Güncelleme: 09.12.2023 - 19:33

Biliyoruz ki kendini tamamlanmış hissedemiyor, hayatımda bir şey eksik ama ne diyorsun. Bu yüzden testimizi çöz, hayatında eksik olan şeyi söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bize biraz uyku düzeninden bahseder misin?

2. Aşkla aran nasıl?

3. Bunlardan hangisini yaşamak senin için daha zor?

4. Peki son zamanlarda yaptığın ve sana en fazla keyif veren şey aşağıdakilerden hangisi olabilir?

5. Bu kokulardan hangisi sana daha çok huzur veriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatında hangi tarzda insanlara yer yok desek ne cevap verirsin?

7. Hayatından şunlardan birini çıkarma şansın olsaydı hangisini çıkarırdın?

8. Ne sıklıkla fal baktırırsın?

9. Son olarak, hayatında bir şeylerin düzeleceğine inanıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin hayatında eksik olan şey başarı!

Aslında çok dışa dönük ve herkesin 'ne kadar da sosyal' dediği bir insansın. Sevdiğin birisi ve arkadaşların var. Ancak yalnız kalmak seni çok korkutuyor. Bu yüzden çevrendeki insanların senin için düşündüğü ve yaşaman için pay biçtiği şeylere evet diyorsun. Çoğu zaman da kendi potansiyelini ortaya çıkartamıyorsun bu yüzden. Oysa müthiş birisin. Yalnızlık korkunu üzerinden attığın zaman başarıya çok daha yaklaşacaksın. Kendi başına elde ettiğin başarılar senin hayatını kökünden değiştirecek. Eğer ne istediğinden emin değilsen ve hayatındaki eksikliği bulmak istiyorsan fal baktırabilirsin. Tüm işaretler seni doğru olana yönlendirecek!

Senin hayatında eksik olan şey tutku!

Meraklı birisin. Kendini ve dünyayı keşfetmeyi seviyorsun. Bu yüzden kendini birden çok değişik olayın ortasında bulabiliyorsun. Ancak her şeyden biraz biraz yaptığın için tek bir olayda sabit kalamıyorsun. Sevdiğin bir şeye tutkuyla bağlanman ve onu gerçekten doyasıya yaşaman gerekiyor. Duyduğun tutku sana çok farklı kapılar açabilir. Eğer ne istediğinden emin değilsen ve hayatındaki eksikliği bulmak istiyorsan fal baktırabilirsin. Tüm işaretler seni doğru olana yönlendirecek!

Senin hayatında eksik olan şey gerçek bir dost!

Senin hayatındaki en büyük eksiklik gerçekten güvenecek bir arkadaşının olmaması. Etrafındaki insanlara baktığında hepsinin çıkar ilişkisi içerisinde olduğunu görebiliyorsun. Ne derdini ne de mutluluğunu paylaşabiliyorsun. Paylaşsan da karşılığını göremeyeceğini düşünüyorsun. Çok yalnız kalmışsın. Gerçek bir dost, seni seven, anlayan biri hayatını çok değiştirecek. Eğer ne istediğinden emin değilsen ve hayatındaki eksikliği bulmak istiyorsan fal baktırabilirsin. Tüm işaretler seni doğru olana yönlendirecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
16
10
7
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın