Görüş Bildir
Haberler
Hayat Kurtaran Kişisel Bakım ve Makyaj Hileleri

etiket Hayat Kurtaran Kişisel Bakım ve Makyaj Hileleri

uplifers .com
27.04.2016 - 15:48

Bazen ufacık hileler dramatik etkiler yaratır. Hemen daha da güzelleşir, kusurlarımızı gizler, on dakikada hazır oluveririz. Modern makyaj ve değişmeyen, eski usül, evde kendin yap (DIY) önerileri bir noktada hepimizin hayatını kurtarıyor. 

‘’Nasıl kusursuz eyeliner uygularım? On dakikada kuaföre gitmeden şık bir topuz nasıl yapılır? Tel tokalar ile saçı daha hacimli gösterebilir miyim? Uykusuzluktan şişen göz altına on dakikada nasıl çözüm getirilir? Makyaj hileleri ile yüzümü daha ince gösterebilir miyim?’’ gibi kendi kişisel sorunlarımdan yola çıkarak, sonuçları garanti hayat kurtarıcı kişisel bakım ve makyaj hilelerimi paylaşıyorum;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kusursuz Eyeliner Uygulama

Kusursuz Eyeliner Uygulama

Düzgün uygulanmış, siyah, kuyruklu bir eyelinerdan daha seksi ne olabilir? Ama düzgün uygulanmış kısmı gerçekten önemli. Sizler de, neredeyse tüm kadınlar gibi, eyelinerın kuyruk kısmında zorlanıyorsanız, küçük bir tatlı kaşığından yardım alabilirsiniz.  Kaşığın sapı ile kuyruğun dış ve düz kısmını, kaşığın iç kenarı ile de kuyruğun kavisli iç kenarını çizebilirsiniz. Üstelik iki göz simetrik oldu mu derdine de son!

Yüz Hatlarını İdeal Gösterme

Yüz Hatlarını İdeal Gösterme

Yüz hatalarımızdaki kusurları gizlemek ve ideale yaklaştırmak için, make up artistlerin olmazsa olmaz hilesi yüz kontürlemeyi kullanabilirsiniz. Kontürlemede tek kural, koyu renk kapatır, açık renk vurgular.

Kusursuz Kocaman Topuz

Kusursuz Kocaman Topuz

On dakikadan az sürede kusursuz ve saçlarınızı süper sağlıklı gösteren bir topuz yapma imkanı var desem, bana inanır mısınız? Kusursuz ve kocaman topuzun sırrı, saç renginize uygun sünger tokalar. Bu tokaların farklı boylarından alıp hayat kurtarıcı olarak banyonuzda saklamaya başlamanızı kesinlikle tavsiye ederim. Saçınızı at kuyruğu yapıp lastik toka ile toplayın. At kuyruğundaki tüm saçları sünger topuz tokasına dolayın ve çıt çıt ile kapatın. Hazırız!   Fiyonk tokalar ile süsleyebilir veya elinizle veya krepe tarağı yardımıyla topuzu hafiften bozup daha doğal ve dağınık bir görünüm verebilirsiniz. Saçlarınızın aşırı sağlıklı ve gür durması da artısı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüksek At Kuyruğu

Yüksek At Kuyruğu

At kuyruğu özenli yapıldığında gerçekten çok şık olabiliyor. Hatta daha yüksek modeller, yüzü daha genç ve dinlenmiş gösteriyor. Ancak yüksek at kuyrukları yapmak için başımızı ağrıtana kadar saçlarımızı sıkmamamıza veya saçımızı çok yukarıdan toplamaya gerek yok. Tel tokaları ters çevirip, at kuyruğu yaptığımız lastik tokaya alttan sabitleyebiliriz. Ve yüksek at kuyruğumuz hazır! Buradaki önemli nokta, tel tokaları ters çevirip kullanmak.  Resimde tel toka hilesi olan sağda, normal at kuyruğu solda. İki tane minicik tokanın marifeti ortada.

Göz Altı Morluklarını ve Koyu Renk Halkaları Önleme

Göz Altı Morluklarını ve Koyu Renk Halkaları Önleme

Göz altı bölgesindeki derimiz, yüzümüzün diğer bölgelerinden 7 kat daha ince olduğu için,en çok bakım ve koruma gerektiren bölgemiz. Normalde her gün makyajımızın altına, göz altı için güneş kremi kullanmanızı ve yatmadan göz altı nemlendirici kremi kullanmanızı şiddetle öneririm. Ancak tüm kremler, kozmetik çaresiz kaldığında iki önerim var: Birincisi ,iki koca dilim patatesi gözlerinizin üzerine koyup 10 dakika beklemek. Özellikle koyu renk halkalar konusunda çok yardımcı. Patatesin içerisinde enzimler koyu rengi yok etmeye yardımcı...

İkincisi biraz acı verici ama şöyle; iki koca kalıp buzu eriyene kadar gözlerinizin üzerinde bekletin. Dayanabilirseniz ne koyu renk iz kalıyor ne de şişlik!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
14
6
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın