Görüş Bildir
Haberler
Hayalperest mi Yoksa Gerçekçi misin?

etiket Hayalperest mi Yoksa Gerçekçi misin?

Şeboş
15.05.2017 - 14:41

Benim hayal gücüm çok geniş derken arkandan sırtına okkalı bir şekilde patlatan arkadaşın  'Saçmalama zaten dünya da öküzün boynuzunda' diyor olabilir. Bakalım sen ne kadar gerçekçi ne kadar hayalperestsin ?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi o zaman başlayalım sence bardak dolu mu boş mu?

2. İlk görüşte aşka inanır mısın?

3. Peki soruyoruz iyi ya da kötü şans işaretlerine inanır mısın ?

4. Dini inancının gücünü 1'den 5 kadar olan ölçekte işaretler misin ?

5. Yeni bir eve taşınıyorsun ve taşınma esnasında görevliler aynanı kırdılar, ne hissedersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaşın hakkında insanlara yalan söyler misin?

7. Bir sabah bir uyandın ateşin var, ve o gün işe gitmek zorundasın ne yaparsın?

8. Son olarak soruyoruz insanların değişeceğine inanır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayalperest insan!

Düşük bir maaşa rağmen oldukça romantik sürprizler yapabiliyorsun sonra da kıçını zor topluyorsun o ayrı bir konu. Ama olsun hayallerinle mutlu oluyorsun ya. Kaygısızsın! Sorumluluklarını göz ardı ederek, önce hayatını yaşayabilecek bir yapın var.Yirmili yaşlarına geldiğin zaman sağlam bir işin olmazsa, hayatının geri kalanında sıçtığının garantisini verebilirim. Aşk hayatı ise sorumsuz ve hayallerle doludur zaten, senin aşk hayatın ise çarpı 2 olarak değerlendirelim bu durumda:)  Birden fazla insanı sevebilecek kadar da tehlikelisin hani laf aramızda!

Ben sana demiştim insanısın!

Tamamen mantık insanısın. Hayale yer yok senin hayatında. Amiyane tabirle eşeğini sağlam kazığa bağlamadan şuradan şuraya gitmiyorsun. Garanticisin de bu bağlamda. Mükemmellik için her şeyi planlamak gerekir biliyorum, ama çok kuralcı olmak daraltmıyor mu seni? Mary Poppins’i tanır mısın? Hah işte senin de çantanda her zaman bir Mary planın mevcut. Güneş kremin, şemsiyen ya da öğleden sonra atıştırmalık  paketlerin her zaman seninle;) İnsanların seni gördüklerinde şu cümleyi kuruyor olmalı “Ahaa Bayan/Bay Ben sana söylemiştim geliyor”.

Her çocuğun düşlediği bir dadı gibisin!

Yarı  gerçekçi yarı hayalci diyelim bize sana. İki eşit parçaya ayrıldığın için bu durumla  süper bir kişi ortaya çıkartmışsın ve  mükemmel bir dengeyle harika bir patoloji oluşmuş. Sağlam  gerçekler ortaya çıkartmak,  yaratmak için yeterince yaratıcı bir hayal gücüne sahipsin. Herkes hayallerle gerçeklere ulaşamaz. Sen mantığını asla geri plana atmadan bu çervede, hayallerinle gerçekleri besleyerek yol alıyorsun. Bu herkesin yapabileceği  bir şey değil. Bu sende ki nasıl güzel bir denge, eminim insanlar dualarında bu cümleyi kullanıyorlardır: “Allahım hayallerimi mantığımdan ayırma”.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
461
216
165
98
51
39
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Müftüoğlu

Bu testi hazırlayan mümkünse bir daha hazırlama.Hayalperestliği inançlarla sınırlayan tertemiz kafanı seviyim ben senin

Pasif Kullanıcı

Her çocuğun düşlediği bir dadıymışım. Kısaca ikisi de eşitmiş. (Doğru)

Çikolatalı pasta

her çocuğun düşlediği bir dadı gibiyim doğru