Görüş Bildir
Haberler
Hayallerini Süsleyen Evi Dizayn Et, Akıl Yaşını Tahmin Edelim!

etiket Hayallerini Süsleyen Evi Dizayn Et, Akıl Yaşını Tahmin Edelim!

Easterling
07.05.2017 - 22:44

Arkadaşıyla eve çıkmayı düşünenler, ben tek başıma çıkacağım diyenler, evlenmeyi düşünenler, evini yeniden dekore etmeyi düşünenler toplansın bakalım... Hayatınızı geçirmek istediğiniz evi birlikte dizayn ediyoruz! Bakalım bu dizayna göre şu an mental olarak neredesin? Testi çöz, sen de öğren...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak mutfakla başlayalım, hangi mutfağı tercih edersin?

2. Şimdi oturma odanı seçelim. Hangisi senin oturma odan olmalı?

3. Sırada yemek odası var, bu oda hangisi olmalı?

4. Peki hangi odada derin rüyalarda dolaşmak isterdin?

5. Keyif dolu dakikalarını geçirmek istediğin banyo hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. E arada çalışmak da lazım... Peki ama hangi odada?

7. Pazar kahvaltısı, barbekü, bol oksijen... Evinin bahçesi hangisi peki?

8. Son olarak evine lüks bir dokunuş yapsan bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

71!

Akıl yaşın 71! Sen kendini aşmakla kalmamış nirvanaya ulaşmışsın zaten. Deneyimlerini karakterinle yoğurmuş ve eşsiz bir tarif yaratmışsın. Nelere sahip olman gerektiğini çok iyi biliyorsun ve bundan fazlasına ihtiyaç duymadığın aşikar. Hayatındaki mutluluğun kaynağı sahip olduklarından çok yaptıkların ve yapacakların.

59!

Akıl yaşın 59! Konu sahip olduğun şeyler ve hayattan beklentilerine gelince oldukça etkileyici bir güven seviyesine sahip olduğun tartışılamaz. Bu nedenle de başka bir şeye ihtiyaç duyduğunu hissedersen eğer, onu elde edeceğini biliyoruz. Sen artık bir çırak değil, çıraklar yetiştiren bir ustasın.

45!

Akıl yaşın 45! Düşünce ve ideallerinden yeniden doğan bir Anka kuşu gibisin. Hayatını iyileştirmenin türlü yolları mevcut. Bu işinle ilgili olabileceği gibi yaşadığın yerle de alakalı olabilir. Doğru yolda ilerleyeceğine eminiz.

33!

Akıl yaşın 33! Hayatında daha rahat adımlar atarak ilerlemeyi seviyorsun. Neyin çok önemli olduğunun ve neye sahip olman gerektiğinin tamamen bilincindesin. Sen zaten feleğin çemberinden geçmişsin. İhtiyacın olan tek şey harekete geçmek!

26!

Akıl yaşın 26! Beklentilerin ve umutların var ancak başka şeylere razı olmaya da her an hazırsın. Uzlaşmaya açık olduğunun ve neye sahip olman gerektiğinin kesinlikle farkındasın. Bizden söylemesi, isteyip de yapamayacağın bir şey yok resmen!

18!

Akıl yaşın 18! Hayalleri olan bir idealistsin ancak hayallerine nasıl ulaşacağın konusunda kararsızsın ve biraz da kafan karışık. Cesaret senin diğer adın, bu yüzden de denemekten geri durmayacaksın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
490
235
125
117
53
52
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cem raşit

26. gerçek yaşım da 25. olmam gerektiği gibiymişim yani. yalnız bazen fotoğraftakilerin hepsi de olur diye düşünmedim değil.

Nazire Öztürk

13 yaşındayım 59 yaşındasın çıktı . biliyordum bilge ruhluyum

Scarface

ahahaha 71 çıktı :DD