Görüş Bildir
Haberler
Hayallerin İçin Yapabileceklerine Göre Ne Kadar Güçlü Olduğunu Söylüyoruz!

Hayallerin İçin Yapabileceklerine Göre Ne Kadar Güçlü Olduğunu Söylüyoruz!

Nike
25.01.2019 - 09:51

Hayallerinin peşinden koşacak kadar yürekli misin? Bu sorunun cevabıyla yüzleşmeye hazırsan hadi teste!

1. İlk olarak hayallerinden bahset bakalım: Sen genelde daha rasyonel hayaller mi kurarsın yoksa hayal kurarken sınır tanımayanlardan mısın?

2. Senin için hayal kurmak mı daha heyecan verici yoksa hayallerinin gerçekleştiği o an mı?

3. Diyelim ki hayallerin için bir adım atman gerek fakat bu noktada büyük bir risk alman gerekiyor. İçgüdülerini mi dinlersin yoksa mantığınla mı karar verirsin?

4. Sonuç olarak bu riski alır mısın?

5. Kariyerin için hayallerinden vazgeçer misin diye sorsak?

6. Tüm kalbinle kendine inandığın zaman insanların olumsuz yorumları karısındaki tutumun nasıl?

7. Bu şıklardan birini seçtiğin anda gerçek olacak desek?

8. Son olarak bu soruya dürüstçe cevap ver! 10 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?

Hayallerin söz konusu olduğunda seni kimse durduramaz!

Hayallerin söz konusu olduğunda seni kimse durduramaz!

Hayal kurmak senin hayatının o kadar önemli bir parçası ki tüm yaşam enerjini  buradan alıyorsun adeta. Heyecanlı karakterinin de bu tutkunu desteklemesiyle hayallerin söz konusu olduğunda kimseye kulak asmayan, inandığı şey uğruna her şeyini feda edecek kadar yürekli birine dönüşüyorsun! Kısacası hayallerinle senin arana girebilecek hiçbir şey yok şu dünyada! Ama en güçlü hissettiğin anda bile küçük bir desteğe ihtiyaç duyabilirsin. Böyle anlarda Dünya ve Avrupa Taekwondo Şampiyonu İrem Yaman ve Türkiye’nin ilk kadın Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu Yasemin Adar gibi, asla pes etmeden hayalleri uğruna savaşan pırıl pırıl gençlerimiz sana ilham olsun. Unutma, hayal etmeye değiyorsa uğruna savaşmaya da değer! Hemen tıkla!

Başarmak için hayallerine inanman yeterli!

Başarmak için hayallerine inanman yeterli!

Sen kendini ne kadar mantıklı, rasyonel bir insan olarak tanımlasan da içinde saklı olan o hayalperestin de gayet farkındasın! Gün içinde aklına gelip sonra unutulup gidecek hayalleri önemsemiyorsun. Senin gerçek hayallerin var ve bunları ciddiye alıyorsun. Günün birinde elbet başaracağını biliyor bunun için çabalıyorsun. Bu yüzden de onları hayal olarak değerlendirmiyorsun. Böylesine inandığın hayallerin olduğu sürece başaramayacağın şey yok senin! Ama en güçlü hissettiğin anda bile küçük bir desteğe ihtiyaç duyabilirsin. Böyle anlarda Dünya ve Avrupa Taekwondo Şampiyonu İrem Yaman ve Türkiye’nin ilk kadın Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu Yasemin Adar gibi, asla pes etmeden hayalleri uğruna savaşan pırıl pırıl gençlerimiz sana ilham olsun. Unutma, hayal etmeye değiyorsa uğruna savaşmaya da değer! Hemen tıkla!

Kendine inandığın zaman senden güçlüsü yok!

Kendine inandığın zaman senden güçlüsü yok!

Sen öyle her şeye hemen yükselmek yerine güzelce değerlendirip aklına mantığına yatınca harekete geçmeyi tercih eden, kafana bir şey koyduğunda ise onu en iyi şekilde yapmaya çalışan birisin. Hayallerin söz konusu olduğunda bu temkinli yaklaşımın heyecanını dengeliyor, bu sayede de hevesini kıracak herhangi bir duruma karşı hazırlıklı oluyorsun. Kısacası kendine inandığında ve hayallerini hedef aldığında yapamayacağın, üstesinden gelemeyeceğin zorluk yok senin! Ama en güçlü hissettiğin anda bile küçük bir desteğe ihtiyaç duyabilirsin. Böyle anlarda Dünya ve Avrupa Taekwondo Şampiyonu İrem Yaman ve Türkiye’nin ilk kadın Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu Yasemin Adar gibi, asla pes etmeden hayalleri uğruna savaşan pırıl pırıl gençlerimiz sana ilham olsun. Unutma, hayal etmeye değiyorsa uğruna savaşmaya da değer! Hemen tıkla!

Yasemin Adar asla pes etmedi!

İrem Yaman asla pes etmedi!