Görüş Bildir
Haberler
Havalı Markaların Yaratıcı İnsanlar ile Buluştuğu Yer: ILONSI

Havalı Markaların Yaratıcı İnsanlar ile Buluştuğu Yer: ILONSI

Influencer Pazarlaması’nda iş birliklerinizi artırmak adına doğru yerdesiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ILONSI nedir?

ILONSI nedir?

“Doğru hedef kitlesine ulaşmak için yapılan Influencer iş birliklerinin sayısı ise her geçen yıl artmaktadır Influencer marketing bugün 14 milyar dolar değerinde bir endüstri ve gelecek senelerde muazzam bir şekilde büyümeye devam edecek. ILONSI bu yeni nesil endüstrinin tam ortasında yer alıyor.

ILONSI’nin amacı ücretsiz bir platform sunarken Influencerlar, Markalar ve Ajanslar arası yapılan iş birliklerini daha hızlı, kolay ve güvenilir bir hale getirmektir.

ILONSI üzerinden markalar ve ajanslar filtreleme sistemiyle kriterlerine en uygun influencerları bulabilir, onlara anlaşma gönderebilir, influencerın etkileşim oranı gibi önemli verilere ve değerlendirmelere erişebilir, pratik ödeme sistemi sayesinde ücret ya da ürün yoluyla kolay bir şekilde ödeme gerçekleştirebilirler.

ILONSI’de uluslararası ve ücretsiz bir şekilde iş birliği yapabilirsiniz. Yerel influencer ve markaların yanı sıra yurt dışındaki influencer ve markaları da görebilir, onlara mesaj atabilir veya onlar ile tanıtım çalışması yapabilirsiniz. Nano, micro ve macro influencerlardan oluşan kullanıcı kitlesiyle birlikte ILONSI’de şu anda ağırlıklı olarak Türkiye ve İsveç’ten influencerlara ulaşabilmek mümkündür.

ILONSI bu kısa sürede tanınmış markalarla iş birliği gerçekleştirmiş, binlerce yeni kullanıcıya ulaşmış ve influencer-marka arasında yüzlerce iş birliği yaratmayı mümkün kılmıştır.

ILONSI'nin Özellikleri

ILONSI'nin Özellikleri

ILONSI birçok havalı özellik sunuyor! Influencer çalışmalarınızı ücretsiz bir şekilde ILONSI uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Gelişmiş ödeme ve filtreleme sistemi yanında ilan açma, puanlama, yorum yapma gibi özelliklerle müşterileriniz için en uygun influencerları kolayca bulabileceksiniz. 

Marka ve Ajanslar ücretsiz olarak kendi belirledikleri kriterlere göre “Influencer İş Birliği İlanları” oluşturabiliyor veya filtre sistemi ile influencerları arayabiliyor. İlan yayınlandıktan sonra kriterlere uyan influencerlara anında bildirim gidiyor. 

İstenilen influencerlar bulunduktan sonra onlara uygulama içerisinde oluşturulan iş birliği kontratı gönderiliyor. İş birliği ücretli ise ödeme uygulama üzerinden Stripe koruması altında kredi kartından gerçekleşiyor. ILONSI’nin kontrat sistemi ve ödeme çözümü iki tarafı da dolandırıcılık ve anlaşmazlıktan koruyor.

Filtreleme

Sosyal medyada veya internette binlerce influencer ve marka aramak yerine kullanıcılar ideal iş birliklerini ILONSI’nin filtre sistemi sayesinde saniyeler içerisinde bulabilir. Marka ve Ajanslar şimdilik ülke, ilgi alanları, cinsiyet, takipçi sayısı ve sosyal medya platformu gibi filtreleri kullanabilirken Influencerlar ise onları ülke ve ilgi alanlarına göre filtreleyebilecek.

Otomatik Kontrat

1 dakikadan kısa bir sürede kontratı oluşturun ve herhangi bir anlaşmazlık durumunda kendinizi yasal korumaya alın.

Güvenli Ödeme

Stripe güvencesi altında ödemelerinizi ILONSI üzerinden rahatlıkla yapabilir ve dolandırılma risklerinden korunursunuz.

Yorum & Puanlama

Yorum ve puanlama özelliği ile Influencer’ın geçmiş iş birliklerindeki performansını görün. ILONSI her zaman Marka ve Ajansların iş birliği öncesi influencerlara yapılan yorum ve puanları incelemesini tavsiye eder.

Komisyon ve Hizmet Bedeli Yok

Uygulamada herhangi bir komisyon veya servis bedeli yoktur. Markalar ve Ajanslar için tamamen ücretsiz olurken Influencerlar için ücretsiz üyeliğin yanı sıra daha fazla özellikten yararlanabilmek adına çeşitli ücretli paketler de mevcuttur.

Uluslararası İş Birliği

ILONSI, uluslararası iş birliklerini kolaylaştırıyor. Örneğin; İsveç’ten markalar İngiltere’den influencerları filtrelerle bulabilir veya ilan yaratarak ta onların ilana başvurmasını sağlayabilir. Aynı zamanda uluslararası iş birliklerindeki vergi ve yasal zorunluluklar basitleştirilir.

Mesaj Atma

Influencerlar, markalara ve ajanslara mesaj atma hakkını kullanabilirken aynısını marka ve ajanslar da yapabilir. Aradaki tek fark marka ve ajans için mesaj atma limiti yoktur. Influencer’da ise ancak “Premium” üyelik alınınca limitsiz mesaj hakkı olur.

Anında Bildirim

Influencer’ın kriterlerine uyan bir ilan yayınlanırsa o influencerlara anında bildirim gider. Böylece, influencera uygun ilanlar yayınlandığında influencerın haberi olur ve o ilanlara hızlı bir şekilde başvurabilir.

Ajans Hizmeti

Ajans Hizmeti

ILONSI size ajans olarak ta hizmet verip istediğiniz özellikteki influencerları bulabilir, onlarla iletişime geçebilir, onların etkileşim oranı, ortalama beğeni sayısı, yorum-beğeni oranı, ortalama yorum sayısı, izlenme gibi verilerini tarafınıza iletebilir.

ILONSI, pazarlama kampanyanızı yönetebilir, uygulamada influencer iş birliği ilanı verebilir, başvuran influencerları sizin için değerlendirebilir ve size kampanyanız için uygun olan influencerları önerebilir. Ulaşmak istediğiniz hedef kitlenin büyüklüğüne ve özelliklerine göre ILONSI’nin organize edeceği bir kampanya sonunda tüm görüntülenme, linke tıklanma, başka hesaplara ulaşma gibi veriler de bir istatistik raporu olarak hazırlanıp tarafınıza sunulur.

Ajans şeklinde çalışma teklifi için ILONSI ile iletişime geçebilirsiniz.

App Store & Google Play Store & ILONSI web sitesi üzerinden hemen iletişime geçin!

App Store & Google Play Store & ILONSI web sitesi üzerinden hemen iletişime geçin!

ILONSI’nin yeni websitesinde “Blog” kısmında dünyaki ve ülkemizdeki influencer marketing ile ilgili bilgileri, son trendleri ve sosyal medya platformları hakkındaki güncel konuları takip edebilirsiniz. Ayrıca 'Başarı Hikayeleri' bölümünde daha önce büyük çaptaki markalarla ajans hizmeti şeklinde yapılmış örnek iş birliklerini inceleyebilirsiniz. “SSS” bölümünde ise Influencer-Marka-Ajans olarak birçok sorunuza yanıt bulabilir ve “Etkinlikler”-“Medya” gibi kısımlarda ILONSI’nin şu ana kadar düzenlediği çeşitli etkinlikleri ve ILONSI ile ilgili basında yer alan bilgilere ulaşabilirsiniz.

ILONSI’nin 2021 Nisan’da yayınlanan yeni uygulamasını App Store ve Google Play Store'dan indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz @ilonsiturkiye Instagram hesabından veya info@ilonsi.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın