Görüş Bildir
Haberler
Havalar İyiden İyiye Isınırken Ferahlamak İsteyen Erkekler İçin Çözümler

Havalar İyiden İyiye Isınırken Ferahlamak İsteyen Erkekler İçin Çözümler

Yaz tüm gücüyle kendisini hissettiriyor. Güneşin yakıcı sıcağı ve nemli havalar birleşince, özellikle şehirde kalanlar için ferahlamak oldukça zor bir hale geliyor. Eğer yakınlarınızda sürekli olarak girebileceğiniz bir deniz ya da havuz yoksa, biraz ferahlık için günlük hayatınızda yapabileceğiniz ufak değişiklikler var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uyanır Uyanmaz Duş Almak

1. Uyanır Uyanmaz Duş Almak

Güne tazeleyici ve ferahlatıcı bir duş ile başlamak gibisi yok. İşe doğru yola çıkmadan önce alacağınız serin bir duş ile hem dinçliğinizi artıracak hem de kan dolaşımınızı düzenleyerek daha ferah bir gün geçirmenizi sağlayabilirsiniz. Temizlenen cilt gözenekleriniz de yeterince hava alarak, aşırı terlemenin önüne geçmenizi sağlayacaktır.

2. Ferahlatıcı Saç Stili

2. Ferahlatıcı Saç Stili

Ferahlamak için yapılabilecek en önemli şeylerden biri de sahip olduğunuz saç stilini minimal modellerle değiştirmek. Bu sıcak havalarda geçirdiğiniz günleri daha yaşanabilir kılmak için saçlarınızı daha kısa modellerde kestirebilir, daha ferah bir model ile stilinizi yansıtabilirsiniz. Kim bilir, belki de bu saç stilini çok beğenirsiniz ve sıcak veya soğuk dinlemeden yeni stilinizi yaratmış olursunuz!

3. Cilde Yakın Sakal Tıraşı

3. Cilde Yakın Sakal Tıraşı

Dış dünyaya en çok maruz kalan bölgelerimizden biri de yüzümüz. Yüzünüzün ferah hissetmesi, yazı daha rahat bir şekilde geçirmenize olanak sağlayacaktır. Bu noktada, cilde yakın sakal kesimleriyle, sakalınızı minimum seviyede tutarak daha fazla ferahlık elde edebilirsiniz. Kritik olan nokta, bu alanda uzman bir tıraş makinesi ile ilerlemek. 0.15 mm’ye kadar yakın tıraş performansı sunan özel kesim ve dokulu bıçaklarıyla Remington Omniblade, cilde yakın sakal tıraşında mükemmel ve sürdürülebilir sonuçlar sunuyor.

4. Giysi Seçimi

4. Giysi Seçimi

İşiniz veya günlük hayatınız el verdiğince hava alan giysiler tercih etmeye özen gösterebilirsiniz. Burada kritik noktalardan biri kumaş seçimi. Yüksek seviyede polyester içeren kumaşlar yerine, keten gibi doğal kumaşları tercih ederek cildinizin hava almasını sağlayabilir ve daha ferah yaz günlerine merhaba diyebilirsiniz.

5. Bol Sıvı Tüketimi

5. Bol Sıvı Tüketimi

Özellikle dışarıda çalışanlar için olmak üzere, herkes için en önemli konulardan biri bol sıvı tüketimi. Vücudunuzun kaybettiği suyu geri alması, ferahlamanız için size katkıda bulunacaktır. Ayrıca, vücut fonksiyonlarınızın da düzeninin bozulmamasını ve sağlıklı hissetmenizi de sağlayacaktır. Lütfen, bol bol sıvı tüketmeyi unutmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
vasslander

Çok değişik çözümlermiş vay anasını. Sadece erkekler için ama kadınlar denemesin bunları aman ha. Canınız sıkıldıkça rastgele yazı yazıyorsunuz bazen anlamıy... Devamını Gör