Görüş Bildir
Haberler
Tarikat Liderinin Dışkısını Yiyip, İdrarını İçen Müritler Hayatını Kaybetti

etiket Tarikat Liderinin Dışkısını Yiyip, İdrarını İçen Müritler Hayatını Kaybetti

Yasin Arslan
11.05.2022 - 11:48 Son Güncelleme: 11.05.2022 - 11:47

Tarikat ve cemaatlerin müritlerin üzerindeki etkilerini gösteren korkunç bir olay daha yaşandı. 74 yaşındaki tarikat liderinin dışkısını yiyen ve idrarını içen müritler şifa bulacaklarını zannederken hayatlarını kaybettiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oda TV'nin aktardığına göre, 53 yaşındaki Khun Jenjira isimli kadın 80 yaşındaki annesinin, tarikatın etkinliğine katıldığını ve tarikat üyelerinin annesinin etkinlikten ayrılmasına izin vermediğini söyleyince polis etkinliğe baskın yaptı. Polisin baskın yaptığı etkinlikte, biri bebek 11 müridin cesedi buldu.

Annesinin dışkı yemesini izlemiş

Annesinin dışkı yemesini izlemiş

Annesini ziyareti sırasında karşılaştığı manzara karşısında şaşkınlığa uğradığını dile getiren Khun Jenjira, 'Annemi ziyarete gittim ve kadınların ve erkeklerin belirli bir kıyafet zorunluluğu olduğunu söylediler. Eve girmeden hemen önce herkes ayakkabılarını çıkarttı. Ama daha da şok edici olan şey, annemin liderin balgamını yüzüne sürtmesini ve adamın dışkısını yemesini izlememdi” diye konuştu.

Amaç salgından korunmakmış

Amaç salgından korunmakmış

Sözde tarikat lideri Tawee Nanlan, tarikatına dahil olan üyelerini salgından ve ölümcül hastalıklardan koruduğunu söyleyerek güvenlik altında tuttuğu iddia edildi.

Olaydan sonra gözaltına alınan Tawee Nanlan, polise verdiği ifadede tüm dinlerin babası olduğunu, müritlerine dışkısını yedirip idrarını içirerek onları hastalıklara karşı koruduğunu söylemiş ve müritlerinin hiçbirinin zorla dışkı yiyip idrar içmediğini sözlerine eklemiş. Bazı müritler ise Nanlan’nın balgamını yüzlerine sürerek koronavirüse karşı bağışıklık kazandıklarını iddia etti.

Kendisini tarikat lideri olarak tanımlayan Tawee Nanlan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kendisini tarikat lideri olarak tanımlayan Tawee Nanlan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
279
129
92
31
31
20
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mete Tunga

Bok yoluna gitmişler.

Liberal Adam

Kendi düşen ağlamaz. Ama bebeğe üzüldüm

Furkan Aras

neyse ki tr de böyle şeyler olmuyor yaşasın çağdaşlık 🥹

mario_zcom

darısı tüm akplilerin başına.

Turgut Güler

Aynı şeyi diledim