Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yabancı Dizi Karakteri Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Yabancı Dizi Karakteri Senin Ruh İkizin?

Borgen
11.07.2016 - 13:29

Bazen dizilerde seyrettiğimiz karakterlere bakıp birbirimize ne kadar da benzediğimizi düşünürüz. Aynı şeyleri tercih edip aynı tepkileri verdiğimiz, benzer şeyler düşünüp benzer eylemlere giriştiğimiz birini görünce 'aynı ben' diyerek onu kendine daha bir yakın hissetmeyenimiz yoktur. Soruları cevapla, hangi dizi karakteri senin ruh ikizinmiş söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetin?

2. Bunlardan hangisi senin için daha eğlenceli?

3. Hangi tablo estetik anlayışına daha fazla hitap ediyor?

4. En çok hangisinden korkarsın?

5. Bir randevunuz vardı ama ekildiniz. Tepkiniz nasıl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi tarihi yapıyı ziyaret etmek seni daha çok heyecanlandırır?

7. Bu söz sana ne düşündürüyor?

7. Bu söz sana ne düşündürüyor?

8. Hangi duvar yazısı?

9. Bir arkadaşınız size bir yanlış yaptı. Bilerek yapmadığını iddia ediyor ama sizin için oldukça ciddi bir mesele....

10. Son olarak; "tehlike" deyince?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gregory House!

Gregory House!

Senin ruh ikizin Gregory House! Genelde kötümsersiniz ve daimi bir melankoli içindesiniz ama yaptığınız işin en iyisi olmak sizin mayanızda var. Zekanız insanların size hayran hayran bakmasına sebep oluyor. Bir konuda son söz daima size ait olmalı çünkü en iyisini bildiğinizden kuşkunuz yok. İnsanlar ukala olduğunuzu düşünse de size çok büyük saygı duyuyor. Ruh haliniz ne ise onu çevrenizdekilere fazlasıyla yansıtıyorsunuz ama ortada bir problem varsa onu çözmek de sizin işiniz. Aşk hayatınız daima gel-gitlerle dolu olsa da denemekten asla vazgeçmiyorsunuz. İnatçı kişiliğiniz sizi bazen zor durumda bırakıyor ama çoğu zaman başarınızın en büyük anahtarı da o oluyor.

Sherlock Holmes!

Sherlock Holmes!

Senin ruh ikizin Sherlock Holmes! Onun gibi detaycı ve kılı kırk yaran bir kişiliğin var. Çok insan canlısı olduğunuz söylenemez. Fazla sosyal de sayılmazsınız ama çevrenizdekiler zora düştüğünde ilk akla gelen siz oluyorsunuz. Sorunları çözmek sizin işiniz. Konsantre olmayı başardığınızda önünüzde hiç kimse duramaz. Aşk sizin için genelde ikinci planda ama aşka düşerseniz de ilişkiniz bir efsane olmaya aday. Oyunları, bulmacaları, başkaları için karmaşık görünen şeyleri çözmek size çocuk oyuncağı. Bundan da büyük bir keyif alıyorsunuz. Bir şey ilginç ise sizin radarınızda, değilse dünya yansa umrunuzda olmaz.

Barney Stinson!

Barney Stinson!

Senin ruh ikizin Barney Stinson! Sizin için hayatın tek bir amacı var: Eğlenmek! Hiçbir şeyi çok fazla dert etmiyor, gözünüzde büyütmüyor, ufak şeyler için ağlayıp sızlamıyorsunuz. Hayat sizin için her günün yeni bir macera olduğu, eğlenceli bir hikaye gibi. Karşı cinsi elde etmek konusunda da rakipsizsiniz. Daima şık, bakımlı, ağzı laf yapan, komik birine kim hayır diyebilir ki zaten! Dünya sizin etrafınızda dönüyor gibi. Çevrenizdekilerin vazgeçemediği insanlardan birisiniz çünkü siz varsanız muhabbet var, eğlence var, hayat var! Bazı konularda bir miktar takıntılı olsanız da iyi yaşamayı en iyi siz biliyorsunuz.

Walter White!

Walter White!

Senin ruh ikizin Walter White. İkiniz de aileye çok önem veriyorsunuz. Onlar için elinizden gelenin fazlasını yaparsınız. Tüm zorlukların üstesinden gelmek için sonsuz bir azim ve sabra sahipsiniz. Çok çabalayarak en iyiye ulaşma arzunuz bazen başınızın belaya girmesine sebep olsa da mükemmeliyetçi kişiliğinizden taviz vermiyorsunuz. Bitti dedikleri anda küllerinizden doğma konusunda da ustasınız. Zekanız bu konuda en büyük yol göstericiniz. Dışarıdan bakıldığında ne hissettiğinizi ya da ne düşündüğünüzü anlamak oldukça güç ama dostluğa herkesin tahmin ettiğinden çok daha fazla değer veriyorsunuz.

Jon Snow!

Jon Snow!

Senin ruh ikizin Jon Snow! İkiniz de lider ruhlusunuz. Zorluklar sizi asla yıldıramıyor. Dostları tarafından hem çok sevilen hem de oldukça saygı duyulan insanlarsınız. Doğru bildiğinizi yapmaktan hiçbir şey sizi alıkoyamaz. Daima adaletin tarafında olmaya özen gösteriyorsunuz. Tutkulu bir kişiliğiniz var. İnandıklarınıza olan bağlılığınız insanları etkiliyor. Aşk hayatınızda da sadık ve sevgi dolu bir insansınız. Sizin varlığınız hayatına dahil olduğunuz herkes için bir şans adeta. Kararlı duruşunuz, yüksek empati kabiliyetiniz ve önyargılardan arınmış karakterinizle çevrenizdekiler için önemli bir yol göstericisiniz.

Alice Morgan!

Alice Morgan!

Senin ruh ikizin Alice Morgan! Alice gibi zekan ile ön plana çıkmayı seviyorsun. Kaybetmek sizin kitabınızda yazmıyor. Melankolik bir yapınız olsa da dışarıya karşı oldukça sert ve sarsılmaz bir portre çiziyorsunuz. İnsanların sizden çekinmeleri boşa değil. Sizde ulaşılmaz insan aurası var. İnatçısınız ama isteklerinizi karşı tarafa dikte ederek değil onu bir şekilde ikna ederek elde etmeyi tercih ediyorsunuz. İkinizin de keskin bir gözlem yeteneği var. Sizin için hayat büyük bir oyundan ibaret. İstediklerinizi elde etmek için oyunu kuralına göre oynamadığınız da oluyor ama insanların sizi reddetmesi oldukça güç olduğu için genelde başarılı oluyorsunuz. Cazibeniz hem en büyük silahınız hem de başınızın en büyük belası.

Dana Scully!

Dana Scully!

Sizin ruh ikiziniz Dana Scully. İkiniz de akıl, mantık ve rasyonel düşünmeye çok önem veriyorsunuz. Çevrenizdekiler sizi soğukkanlı olmanızla tanıyor. Sakin kalmayı becerebilmeniz ise en büyük avantajınız. Bu sayede çevrenizdekilere yol gösterici olabiliyorsunuz. Hissettiklerinizi hemen ortaya dökmek yerine içinizde tutmak size bazen zarar verse de bu huyunuz size asil ve gizemli bir hava katıyor. Eğer bir şey sizin mantığınıza aykırıysa bütün dünya bir araya gelse de sizi ona ikna edemez. Bazen inadınız yüzünden bir şeyleri kaçırsanız ya da kaybetseniz de pek değişme heveslisi değilsiniz. İnsanların sizi olduğunuz gibi kabullenmeleri gerektiğini düşünüyorsunuz.

Arya Stark!

Arya Stark!

Senin ruh ikizin Arya Stark. Hayatınız pek çoklarına göre oldukça çileli ama hepsinin üstesinden bir şekilde geliyorsunuz. Pes etmek sizin kitabınızda asla yazmıyor. Kindarsınız ama sadece sevmediklerinize karşı. Sevdiğiniz insanlar için ise bir yavru kedisiniz adeta. O yüzden sizin düşmanınız olmak çevrenizdekiler için olabilecek en kötü ihtimal. Hayalleriniz ve onları gerçekleştirmek için sonsuz bir azminiz var. Bu yüzden sizin karşınızda durmak imkansız gibi. Kendinizi bir şeye adadığınızda sizi vazgeçirmek mümkün değil. Sağlam karakteriniz sizi tanıyanların sizden etkilenmesine sebep oluyor. Attığınız her adım son derece zekice hesaplanmış olduğu için genelde başarılı denilebilecek bir insansınız. Hayat zor ama siz onu alt etmenin bir yolunu bulursunuz.

Fiona Gallagher!

Fiona Gallagher!

Senin ruh ikizin Fiona Gallagher! Zorluklarla mücadele etme konusunda sizden beceriklisi yok. Hayat sizi ne kadar yorup yıpratsa da asla vazgeçmiyorsunuz. Oldukça sabırlısınız ama insanlara gösterdiğiniz hoşgörüyü onlar sizden esirgediğinde hayal kırıklıkları yaşıyorsunuz. En önemli özelliğiniz ise kesinlikle merhametiniz. Herkesi kanatları altında toplayan, herkesin yardımına koşan ve karşılık beklemeden çabalayan biri olmanız sizi bazen çok fazla yoruyor. Aileyi her şeyin önüne koyuyorsunuz ve aldığınız sorumluklar sizi bazen pes etme noktasına getirse de inatçı kişiliğiniz ile bir şekilde hepsinin altından kalkmayı başarıyorsunuz. Akıp giden hayatın bir şekilde, bir ucundan tutunmak sizin işiniz. Eğlenmeyi çok seviyorsunuz ama keşke bunun için daha fazla vaktiniz ve daha kolay bir hayatınız olsaydı.

Daenerys Targaryen!

Daenerys Targaryen!

Senin ruh ikizin Daenerys Targaryen. Siz lider doğmuşsunuz lider öleceksiniz. Bazen tek bir sözünüz, tek bir bakışınız insanları etkilemeye yetebiliyor. Seveniniz de sevmeyeniniz de sizin güvenilir biri olduğunuz konusunda hemfikir. Dostluğunuz ne kadar sağlam ise düşmanlarınızın da sizden bir o kadar korkması lazım. Merhametlisiniz ama zalimlere karşı değil! Özgürlüğünüze düşkün oluşunuz karakterinizin en baskın tarafı. Zor durumdakilere yardım eli uzatmak ise sizin için zaten olması gereken. Bunlarla övünmeye gerek bile duymuyorsunuz. Elinizde güç olsa dünyayı baştan sona değiştirecek ve daha iyi bir yer haline getirecek vizyon da akıl da azim de sizde fazlasıyla var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1189
414
153
131
64
61
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
FlaminEgoist

Dean Winchester için gelmiştim. Şimdi gidiyorum.

Pasif Kullanıcı

arya stark