Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Gelinsin?

etiket Hangi Ünlü Gelinsin?

Halihazırda evlenmiş olanlara bir ömür mutluluklar diliyoruz. Evlenme hayalleri kuran, hayatının bir noktasında evlenmeyi planlayan hanımları da şöyle alalım. 

Hangi ünlü gelin olduğunuzu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şu soruyu soralım: Kaynanayı ne yapmalı?

2. Söyle bakalım, nasıl bir düğünün olsun isterdin?

3. Peki önünde diz çökecek adam senin için hangi yüzüğü seçmiş olsa düşünmeden EVET derdin?

4. Şimdi geldik en hayati sorulardan birine: Bu gelinliklerden hangisi senin için yaratılmış?

5. Kocişkolatanla yaşamak isteyeceğin bir ev seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşkınızı pekiştirmek için balayına bu yerlerden hangisine giderdin?

7. Damat beyde kesinlikle olmasını istediğin bir özellik?

7. Damat beyde kesinlikle olmasını istediğin bir özellik?

8. Son olarak sevdiğin adamla kaç çocuğunuz olsun isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pınar Dilek!

Pınar Dilek!

Nam-ı diğer Mega Yenge. Biz söylemiyoruz, verdiğin cevaplar söylüyor! Sakin ve havalı bir yapın var. Kendine has tarzın sayesinde son gülen her zaman sen olursun. Ee ne de olsa bir erkeği bin kadın ister bir kadın alır! Sana Tarkan ve Pınar Dilek'inki gibi bir evlilik diliyoruz. Umarız kocişkonla musmutlu, tarz sahibi ve huzurlu bir hayat geçirirsin!

Başak Dizer!

Başak Dizer!

Verdiğin cevaplara göre yakışıklılar yakışıklısı Kıvanç Tatlıtuğ'un güzeller güzeli eşi Başak Dizer'le pek çok ortak noktan var. Kaynanan ne kadar çirkefleşirse çirkefleşsin onunla anlaşmanın bir yolunu bulursun. İlişkini gözlerden uzak yaşasan da kocişkonla birlikte o kadar uyumlu görünürsünüz ki insanlar gözlerini sizden alamaz! Ay hadi herkese nasip inşallah!

Prenses Diana!

Prenses Diana!

Aman Tanrım, bu ne asalet, bu ne asilik, bu ne kendine güven! Verdiğin cevaplara göre Prenses Diana ile ortak yönün öyle fazla ki! Kaynanan ne derse desin, kocan ne kadar bikbiklenirse bikbiklensin sen yine kendi doğrularını savunur, kendi bildiğini okur, kişiliğinden asla ödün vermezsin. Eğlenceli, sevgi dolu bir annesin veya öyle olacaksın. Asalet ve asiliğin mükemmel bir bileşimini yansıtıyorsun. Kocişkon seni elde tutmak için yeterli çabayı göstermezse kuş kafesten kaçıverir, sen onu bu konuda bir uyar!

Beren Saat!

Beren Saat!

Kuşlar bize Beren Saat'le pek çok ortak yönün olduğunu söylüyor. Sakin, havalı, ağır başlı bir yapın var. Aşkının peşinden gidiyorsun ve kim ne derse desin senin için önemli olan kocişkonla senin mutluluğun! En en en güzeli! Etrafınızdaki insanlar ne kadar uyumlu ve muhteşem bir çift olduğunuzdan bahsediyor olmalı! Aman bize de nasip olur inşallah, size bol bol maşallah!

Kate Middleton!

Kate Middleton!

Açılın, prenses geliyor! Aman efendim, bu ne asalet, bu ne zarafet? Seninle evlenmiş veya evlenecek adam seni öpüp başına koysun, böylesini bulmak çok zor! Nerede ne konuşacağını, nasıl davranacağını çok iyi bilen birisin! Kaynana mı? Hahahayt! Sen onunla da bir orta yol bulursun, öyle sevimli, öyle akıllı bir kadınsın. Kocişkonla sana bol bol mutluluklar ve asilzade çocuklar diliyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
932
484
443
133
66
44
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceylan Yiğit

Kocişkolatan nedir arkadaş...???

kronik blue

başak dizer hayali bile güzeldi

Pinklove

Pınar Dilek! Nam-ı diğer Mega Yenge. Biz söylemiyoruz, verdiğin cevaplar söylüyor! Sakin ve havalı bir yapın var. Kendine has tarzın sayesinde son gülen her ... Devamını Gör