Görüş Bildir
Haberler
Hangi Türk Komedi Filmi Karakterisin?

Hangi Türk Komedi Filmi Karakterisin?

Hangi Türk komedi filmi karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Çok kolay bir soru ile başlayalım: Şöyle bir düşündüğün zaman bu aralar hayat nasıl gidiyor?

4. Yavaş yavaş senin kim olduğunu çözmeye çalışıyoruz. Peki söyle bakalım, bunlardan hangisini yaparak daha çok vakit harcıyorsun?

5. Peki sen nasıl bir bebekmişsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu muhteşem eserlerden hangisi sana daha güzel geliyor?

7. Peki sen bir film olsan hangi türde olurdun?

8. Son olarak kendini tembel olarak mı nitelendirirsin yoksa çalışkan olarak mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Arif Işık!

Arif Işık!

Şimdi o iyi niyetini ve saflığını yavaşça yere bırak... Herkese bu kadar güvenmenin sıkıntısını yine kendin çekiyorsun. İnsanlara biraz yanılma payı bırak çünkü herkesten her şey beklenir. Yalnız senin bu hayatın içinde bin parçaya bölünmeni ne yapacağız, onu bilemedik. Her yere sen yetişemezsin sonuçta. Biraz kendinle ilgilen. Huzur senin de hakkın!

Recep İvedik!

Recep İvedik!

Senin için adalet her şeyden daha önemli. Kimin hakkı yeniyorsa orada karşı duran sen oluyorsun. Bir insanın hakkını savunmak için onu tanımak gerekmiyor diye düşünüyorsun; oldukça da haklısın. Kendini sürekli olarak ikinci plana itip ideallerinin peşinden gitmek senin hayat felsefen olmuş. Yine de başını belaya sokmaktan uzak dur; uğraşma, bırak hayatını yaşa...

Serbest!

Ah be kardeşim, senin hayatını yazsak herhalde roman olur. Bu kadarcık zamanda o kadar çok şey yaşamışsın ki vallahi bravo. Senin yerinde başkası olsa çoktan pes etmişti. Senin ileri görüşlü olman ve iyi niyetin, belki de senin hayatta kalmanı sağlayan en önemli unsurlardan. Aynı zamanda o kadar affedicisin ki asla kin güdemiyorsun. Sabrına hayran olmamak mümkün değil!

Özgür!

Sen her şeyden önce cesur bir insansın. Bir sıkıntı durumunda en öne sen atılıyorsun. Tam bir görev insanısın. Makam mevkide gözün yok. Senin için önemli olan içinde bulunduğun oluşum. Bu bir gün iş yeri olur bir gün siyasi parti bir gün savaş alanı.  Cesaretinle, azminle çevrene güven veriyorsun. İnsanlar senin yanında kendini güvende hissediyor.

Deliha!

Deliha!

Senin bu renkli kişiliğin, belki de çevrende en bilinen özelliklerinden bir tanesi. Her ne kadar eğlenceli ve umursamaz görünsen de tuttuğunu koparan bir kız olduğun kesin. Haksızlığa hiç tahammül edemiyorsun ve lafını da esirgemiyorsun. Birisinin senin karşında durması için yürek yemiş olması lazım. Yalnız o sivri dilini az biraz törpüle, sen de rahatlayacaksın :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
68
64
43
15
14
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın