Görüş Bildir
Haberler
Hangi 'The Office' Karakterisin?

Hangi 'The Office' Karakterisin?

Penny
05.06.2021 - 12:35 Son Güncelleme: 05.06.2021 - 13:15

Efsane dizi The Office, çalışan herkesin kendinden bir parça bulduğu bir dizi. Peki sen hangi The Office karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Konumuz malum ofis. Senin için en uygun iş tarzı hangisi?

2. Konumuz malum ofis. Senin için en uygun iş tarzı hangisi?

3. O klasik soruyu sormazsak olmaz. Çok para kazanacağın ama sevmediğin bir iş mi yoksa sevdiğin işi yaparak az para kazanmak mı?

3. O klasik soruyu sormazsak olmaz. Çok para kazanacağın ama sevmediğin bir iş mi yoksa sevdiğin işi yaparak az para kazanmak mı?

4. Peki hangi Friends karakteri senin ruh eşin? (Diziyi izlemediysen sadece fotoğraflardan yakın hissettiğini seçebilirsin.)

5. Ofis aşklarıyla ilgili ne düşünüyorsun?

5. Ofis aşklarıyla ilgili ne düşünüyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da gündemi konuşalım. Pandemi senin sağlığını etkiledi mi?

6. Biraz da gündemi konuşalım. Pandemi senin sağlığını etkiledi mi?

7. Son olarak; bir ofis ortamında mı çalışıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Meredith!

Meredith!

Sen pek etliye sütlüye karışmadan kendi halinde yaşamayı seviyorsun. Kimseye en ufak bir kötülüğünün dokunması mümkün değil. Fakat insanların içinde biraz geriliyorsun. Oldukça hassas bir kalbin var. Aynı zamanda hassas bir bünyeye de sahipsin. Yaşadığın sinir stres sana sağlık problemleri olarak geri dönüyor. Bu yüzden insanları kafana takmayı bırak ve biraz kendine odaklan. Hiçbir şey senden önemli değil.

Angela!

Angela!

Senin oldukça düzenli bir hayatın var. Değil bir yıl sonrasını, bir gün sonrasını bile planlıyorsun. Hiçbir şeye hazırlıksız yakalanmayı sevmiyorsun. Spontane yaşamak asla sana göre değil. Hayatındaki her şeyin ipleri senin elinde olsun istiyorsun. Aynı zamanda kuralları da oldukça seviyorsun. Kurallara uymayan insanları anlamak, şu hayatta en güçlük çektiğin şey. Bu durum seni bazen yorsa da kendini güvende hissetmenin tek yolu bu. Ne diyelim, sen en iyisini bilirsin.

Pam!

Pam!

Sen bazen büyük kafa karışıklıkları yaşayabiliyorsun. Ne yapman, ne düşünmen gerektiğini bir türlü kestiremiyorsun. Çevrendeki insanlardan çok fazla etkileniyorsun. Sevdiğin insanları hayal kırıklığına uğratmak en büyük korkun. Bu yüzden bir adım atacakken, kendi isteklerini ve fikirlerini geri plana atabiliyorsun. Bunun pişmanlığını defalarca yaşasan da bir türlü bu huyundan vazgeçemiyorsun. Biraz daha kendini mi dinlesen?

Jim!

Jim!

Sen tam olarak The Office'in haylaz ama bir o kadar da efendi çocuğu Jim gibisin. Eğlenmeyi, gülmeyi çok seviyorsun. Hele mesele sevdiğin insanları güldürmekse yapamayacağın şey yok. Hassas bir kalbin var. Çoğunlukla insanlar seni anlamıyor ama sen de pek kendini anlatmakla uğraşmak istemiyorsun. Seni anlayan seni seven insanlar sana fazlasıyla yetiyor. Tüm yaşam motivasyonunu onlardan aldığın gibi tüm enerjini de onlar için kullanıyorsun. Herkese senin gibi bir arkadaş lazım kesinlikle.

Michael!

Michael!

Sen bu hayatta bütün başarılarını kendi tırnaklarınla kazıya kazıya elde etmişsin. Kimseden en ufak bir yardım ya da destek görmemişsin. Bu yüzden kimseye eyvallahın yok. Ne yaşarsan yaşa ilk önce kendi keyfini düşünüyorsun. Bu durum seni insanlardan uzaklaştırsa da elinde başka bir şey gelmiyor. Hayatta en sevdiğin şey kendinsin. Yine de çevrendeki insanlara biraz daha kulak vermende fayda var.

Dwight!

Dwight!

Sen sorumluluklarının oldukça farkındasın. Görev ve sorumlulukların her şeyden önce geliyor senin için. Kendine her zaman hedefler belirliyorsun ve bu hedefler doğrultusunda bütün enerjini harcıyorsun. Hatta hedefine giden yolda gözün hiçbir şey görmüyor diyebiliriz. Bu yolda bazen kalp kırdığın olabiliyor ama hedefine ulaştığın an gözün zaten başka hiçbir şey görmüyor ve her şeyi unutuyorsun. Bu kadar hırs biraz yorucu değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
43
15
10
8
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
elifgrimm

ANGELANAIN KIZ VERSİYONU JİM Mİ KÖR Mİ HAZIRLADI BU TESTİ TOPAL BABAANNEM DAHA MANTIKLI SALLARDI AMK

Bus

gudubet angela çıktık iyi mi😂