Görüş Bildir
Haberler
Hangi Televizyon Programına Katılmalısın?

Hangi Televizyon Programına Katılmalısın?

Aburoski
01.12.2020 - 18:30

Bakalım seni hangi programda göreceğiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım!

3. Peki bize medeni durumunu söyler misin?

4. Uyumlu bir insan mısın yoksa girdiğin her ortamda huysuzluk mu çıkarırsın?

5. Yemekle ilgili aşağıdakilerden hangisi seni anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence arkadaşların bunlardan hangisini senin için söyler?

7. Eleştiri kaldırabilen biri misin?

8. Peki son olarak, heyecanlı bir arkadaşımız mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

MasterChef

MasterChef

Verdiğin cevaplara göre senin sanırım 'MasterChef' programında göreceğiz. Yemekle aran iyi fakat ne derece iyi yapıyorsun bilemiyoruz. Bunu programa katıldığında göreceğiz. İlk hafta pat diye gider misin yoksa son haftalara kadar mücadele eder misin bilemiyoruz. Bildiğimiz tek şey var senin bu programa yakışacağın. Karakterin bu programa cuk oturuyor. Yalnız gitmeden önce dijital ortamda neyin var neyin yok temizle yoksa sonra sen de Uğur gibi paket olma. Emeklerin boşa gider bizden söylemesi. 

Hadi bakalım bir an önce git de hazırlanmaya başla. Görelim bakalım hünerlerini! :)

Doya Doya Moda

Doya Doya Moda

Verdiğin cevaplara  sanırım seni 'Doya Doya Moda' programında görebiliriz. Moralin bozulmasın bence. Sadece keyfine bak ve bütün ödülleri kazanmaya özen göster. Ödül kazanmadığın sürece oranın tadı çıkmaz sanki. Senin moda bilgine ben güveniyorum ve bu yarışma başarılı olacağına da inanıyorum. Çok güzel bir arkadaşımızsın. Seni görenler bir kere daha bakıyor. Çok da güzel giyiniyorsun. Neden bu programa katılıp hünerlerini göstermeyesin ki? 

Seni ekranlarda göreceğimiz için çok heyecanlıyız. Hadi bir an önce git ve araştırmaya başla. :)

Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta

Verdiğim cevaplara göre seni sanırım 'Gelinim Mutfakta' programında gelinlerle yarışırken göreceğiz. Bu programda her şey var! Çok tehlikeli rakiplerin olacak bu nedenle çok iyi bir strateji geliştirmen gerekiyor. Sadece yemek yaparak burada kalamazsın. gözlerinin açık olması gerekiyor. Adeta bir cin gibi dolaşman her şeyi öğrenmen ona göre hamle geliştirmen lazım. Yoksa seni burada çiğ çiğ yerler benden söylemesi. Çok dikkatli olman gereken yorucu bu programa psikolojini iyice hazırlanmalısın. Yoksa bu savaşı kazanamazsın! :)

Yaparsın Aşkım

Yaparsın Aşkım

Verdiğin cevaplara göre sen eşinle birlikte 'Yaparsın Aşkım' isimli bu eğlenceli programa katılacaksın. Eşinle birlikte çok eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız. Çok fazla kasmanıza gerek yok. Yapmanız gereken tek şey tadını çıkarmak. Bu rahatlığınız sizi arabaya götürecek. Birbirinizi çok iyi tanıdığınız için diğer yarışmacıları elemeniz çok kolay. Rezil olma gibi bir düşünceniz olabilir fakat çok da etrafı takmanın bir anlamı yok. Siz orada eğlenmek için yarışacaksın ve hem eğleneceksiniz hem de arabanın sahibi olacaksınız. Daha iyisi var mı? Yok. :)

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Verdiğin cevaplara göre üzülerek söylüyorum ki sen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılacaksın. Neden katılacağını bilmiyorum ama oraya gidenler genellikle iyi bir olay için gitmiyor. Sen de başına gelecek olan kötü bir olay için başvuracaksın. Merak etme öyle çok çok kötü bir vaka olmayacak. Dolandırıcılık gibi bir olay başına gelebilir ve bu nedenle Müge Anlı'nın kapısını çalabilirsin. Aman gitmemek için bu sıralar para, etrafındaki insanlara dikkat et. Sonra seni televizyon karşısında ağlayarak görmeyelim. Bu sıralar temkinli olman gerekiyor. Programda seni görmek istemiyorum çünkü. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
116
69
31
30
17
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zekim

Doya doya moda ıyy hiç sevmem demode jüriler felan hem gardırop savaşları özentisi

Orhan Ulusoy

MasterChef. Hiç sevmem