Görüş Bildir
Haberler
Hangi South Park Karakterisin?

etiket Hangi South Park Karakterisin?

Nsycl
26.08.2016 - 14:24

Bu haftaki testimizde yılların eskitemediği, her sezonuyla daha iyi olan, hep ofansif fakat inanılmaz bir mizah sahibi olan South Park'ı ele aldık. Bakalım verdiğin cevaplara göre sen hangi South Park karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Seni aralarında en iyi tanımlayan cümleyi seçmeni istiyoruz.

2. İki arkadaşının başı büyük dertte ve yalnızca birini kurtarabileceksin. Doğru kararı nasıl verirsin?

3. Şimdi de bir renk seçmeni istiyoruz.

4. Bir süper güce sahip olacak olsan, hangisi olurdu?

5. Şimdi de Cartman seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünyanın en düz sorusu geliyor. Bir adada mahsur kaldın. Yanına tek bir şey alabilirsin. Bu hangisi olurdu?

7. Yüzüklerin efendisinden bir karakter seçmeni istiyoruz şimdi de.

8. Son sorumuz hüzün dolu... Bugün senin hayattaki son günün olsa, neler yaparak geçirirdin?

"Eric Cartman" çıktı!

"Eric Cartman" çıktı!

İnsanların kaba gördüğü adam ama ONLARI TAKAN KİM? Sen her zaman planı ve gücü olan kişisin! Basma kalıp bütün olaylara bakışın her zaman güçlüden yana. Kendi fikirlerinden daha önemlisi bazen olmuyor. Bazen şakalarının ve sözlerinin sınırını bilmiyorsun ama arkadaşlarla azıcık uğraşmanın neresi kötü? Herkes farkında ki tıpkı South Park'da olduğu gibi arkadaş grubun sensiz bir hiç!

"Kyle Broflovski" çıktı!

"Kyle Broflovski" çıktı!

İnançları, hisleri ve fikirleri üzerinden ilerleyen, Cartmanın bir numaralı dostu(!) KYLE! Yahudi oluşunun eğlencesi dışında Kyle her zaman arkadaşlarına önem veren ve hislerini önde tutan bir karakter. Tıpkı Kyle gibi manipüle edilmen kolay olsa da, arkadaşların için yapanmayacağı şey yok!

"Stan Marsh" çıktı!

"Stan Marsh" çıktı!

Etnik, dini, kültürel hiç bir ayrımcılığa maruz kalmayan Stan, grubun en duygusal elemanı. Diğerlerine nazaran kararlarını daha mantık çerçevesinde veren Stan, olaylara bakış açısı bakımında da grubun en lider vasıflı insanı. Bazen babası tarafından çok utandırılsa da inanılmaz bir aileye sahip! Tıpkı senin gibi!

"Kenny Mccormick" çıktı!

"Kenny Mccormick" çıktı!

-OH MY GOD! THEY KILLED KENNY!

-YOU BASTARDS!

Evet ölmek ve dirilmek konusunda Kenny üzerine yok. Sen de Kenny gibi hayat tecrübesi ve yaşanmışlık açısından grubun en dolususun.  Ailesinin yaşadığı zorlukları bir güç kullanan Kenny gibi sen de önüne çıkan ya da beraber yaşamak zorunda kaldığın sorunlarını seni daha güçlü kılan şeyler olarak kullanmayı iyi biliyorsun!

"Butters Stoch" çıktı!

"Butters Stoch" çıktı!

Herkesin sevdiği, azıcık saf ve dünya tatlısı! Tıpkı Butters gibi senin için de tertemiz. Arkadaşların için yapamayacağın şey yok! Ve tıpkı Butters gibi sinirlendiğin zamanlarda senin önüne çıkmamak en mantıklısı. Hayal gücün ve sevgi doluluğun insanlara yaşama enerjisi veriyor!

"Randy Marsh" çıktı!

"Randy Marsh" çıktı!

Belki de South Park'ın en geyik adamı. Efsane bir baba figürü. Mükemmel bir koca! Tıpkı Randy gibi olaylara bakış açın hep çok çok çok başka bir açıdan. Yaşça ileri olman demek değil ki eğlenmeyi bilmiyorsun. Sen de Randy gibi ileri yaşlarda da hayattan zevk almayı bileceksin. Biraz da Lorde'a mı benziyorsun ne?

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
580
247
196
86
40
36
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Scarface

Kyle's mom is a bitch, she's a big fat bitch :D

Alp Taşkıran

Kyle çıktı <3

yok oke

20. sezon çıksada izlesek ://