Görüş Bildir
Haberler
Hangi Şarkı Senin Aşk Hayatını Anlatıyor?

etiket Hangi Şarkı Senin Aşk Hayatını Anlatıyor?

Candan Çiftçi
31.10.2016 - 12:47 Son Güncelleme: 18.07.2018 - 16:15

Bakalım bir şarkı aşk hayatını özetleyecek olsa o ne olurdu?

1. Öncelikle, sevgilin var mı?

2. Şimdi de en sevdiğin mevsimi söyle bakalım?

3. Bu zaman kadar kaç kez aşık oldun?

4. Konumuz şarkı ya, şunu da öğrenmek istiyoruz: Sen müzik dinleyeceğin zaman genelde nereden dinliyorsun?

5. En uzun ilişkin ne kadar sürdü peki?

6. Şimdi de ilişki kurmanın senin için ne anlam ifade ettiğini sorsak?

7. Sevgilin senden ani bir kararla ayrıldı. Ondan sonraki süreçte tavrın nasıl olurdu?

8. Yavaş yavaş sona geliyoruz. Bu çiftlerden birini seçecek olsaydın favorin hangisi olurdu?

9. Geldik son soruya. Aşk üzerine söylenmiş bu sözlerden birini seç bakalım.

9. Geldik son soruya. Aşk üzerine söylenmiş bu sözlerden birini seç bakalım.

Nil Karaibrahimgil - Kanatlarım Var Ruhumda!

Nil Karaibrahimgil - Kanatlarım Var Ruhumda!

Sen tam anlamıyla özgürlüğüne düşkün birisin! Hayatı dolu dolu yaşamak ve tadını çıkarmak adına aşktan çok daha büyük önceliklerin var. Evet  çok aşık olmuş olabilirsin ama ne kadar seversen sev, bu seni kendin olmaktan çıkardığı an, arkana bakmadan gidebilirsin. O yüzden seninle birlikte olmak isteyen kişinin, seni çok iyi tanıması, anlaması ve her an her şeye hazırlıklı olması lazım. Çünkü sen daima kanatlarını açıp, hayatın kollarında kanat çırpmak istiyorsun! 

Şarkın da işte burada:

Kanatlarım Var Ruhumda

Ahmet Kaya - Yakarım Geceleri!

Ahmet Kaya - Yakarım Geceleri!

Senin tam anlamıyla aşka küsmüşsün! Kolay kolay sevemeyen biri olarak, zamanında birine gerçekten kendini adamışsın o da seni yarı yolda bırakmış. O yüzden artık aşka da sevgiye de inancın kalmamış. Ne kadar uğraşırsan uğraş kalbindeki o acıyı silemediğin için yeni aşklara da yelken açamıyorsun, Zaman zaman hayatına birilerini almayı denesen de olmuyor bağlanamıyorsun. Artık bu aşktan sıyrılıp önüne bakmanın zamanı gelmedi mi?

Şarkın da işte burada: 

Yakarım Geceleri

Şebnem Ferah - Sil Baştan!

Şebnem Ferah - Sil Baştan!

Sen öyle güçlü bir insansın ki  aşk acısı bile seni yıkamıyor. İlişkilerinde oldukça fedakar, duygusal birisin. Hayata bir kere geldiğinin farkında olan biri olarak ilişkilerini de dolu dolu yaşamak istiyorsun.  Kolay kolay aşık olmuyor, sevdin mi tam seviyorsun ama sana hata yapıldı mı affetmiyor, ne kadar aşık olsan da çekip gidebiliyorsun. Ne kadar canın yanarsa yansın sıfırdan başlayıp yoluna devam ediyor, aşktan da asla vazgeçmiyorsun.

Şarkın da işte burada:

Sil Baştan

Cem Adrian - O Kirpik Hala Bende Sevgilim!

Cem Adrian - O Kirpik Hala Bende Sevgilim!

İşte karşımızda aşkın kitabını yazmış bir insan! Sevdin mi öyle derinden öyle güçlü seviyorsun ki saygı duymamak imkansız. İlişkinde yaşadığın her şey, her detay senin için çok kıymetli. Kalbinin derinliklerinde iz bırakmış senin için çok önemli biri var ve sen onun için gerekirse acı çekmeyi bile seviyorsun. Umutla geleceği günü bekliyorsun bu yüzden de hayatına kimseyi almıyor aşkına sadık kalıyorsun. O kişi geri döner mi bilemiyoruz ama bu kadar güzel sevebilen birinin aşkına sahip olmak çok büyük ve kıymeti bilinmesi gereken bir ayrıcalık olsa gerek...

Şarkın da işte burada: 

O Kirpik Hala Bende Sevgilim

Erkin Koray - Sevince!

Erkin Koray - Sevince!

İşte tam bir aşk insanı! Senin içindeki sevgi öyle büyük ki sadece insanlara bağımlı değil. Sen çiçeklere ağaçlara, hayvanlara kısacası hayata karşı sevgi dolusun. Aşk senin için su gibi ekmek gibi bir şey. Karşılıklı olsun olmasın ortada sevgiye dair bir şey varsa onun için her şeyi yapabilirsin ama baktın olmuyor vazgeçip yoluna da kolayca devam edebilirsin. Ne de olsa senin için sevginin iyileştiremeyeceği bir şey yok. Zaman zaman kalbin kırılsa bile aşktan asla vazgeçmiyorsun çünkü her zaman sevgiye açık bir kalbin var. Umarız, daima o güzel ruhunun kıymetini bilecek insanlar çıkar karşına!

Şarkın da işte burada: 

Sevince

Athena - Kendi Yolumdan!

Athena - Kendi Yolumdan!

Aşk senin için önemli fakat olmazsa olmaz bir şey değil. Olursa sonuna kadar dolu dolu yaşıyorsun ancak bittiği yerde de onu geride bırakıp devam ediyorsun. Çünkü bir kez geldiğin ve tadını çıkararak yaşamak istediğin bu hayatta, aşk acısı ile zaman kaybetmektense edindiğin tecrübeye çıkardığın derslere odaklanarak kendi yoluna gidiyorsun. Tabi aşkın hiçbir zaman seni sen yapan şeylere de engel olmasına izin vermiyorsun. Özgür ruhlu, kendini iyi tanıyan ve kolay kolay da bağlanamayan biri olarak hayatına girmek hiç kolay değil ama karşına gerçekten seni anlayabilen biri çıkarsa; herkesi kıskandıracak, sevgi dolu bir ilişki yaşatacağına da şüphe yok.

Şarkın da işte burada: 

Kendi Yolumdan

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2764
1413
559
433
424
242
242
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
derya çekiç

Bu testleri hazırlayan editörler gerçekten insana saygı duyuyorlar her testin sonunda sen buna değersin ,özelsin, eşsizsin sanırsın test editörü değil yaşam... Devamını Gör

Nehir Sarı

Cem Adrian - O Kirpik Hala Bende Sevgilim

Pasif Kullanıcı

Cem Adrian - O Kirpik Hala Bende Sevgilim!