Görüş Bildir
Haberler
Hangi Pozisyona Terfi Etmelisin?

etiket Hangi Pozisyona Terfi Etmelisin?

Yeni bir yılın, ülkeyle beraber iş yaşamlarımıza da iyilik ve güzellikler getirmesi en büyük umudumuz tabii. 

Yılbaşında zam aldın mı bilmiyoruz; umarız almışsındır :) Öyle veya değil, peki acaba sen bu yıl hangi pozisyona terfi etmelisin? Nereyi hak ediyorsun? Testi çöz ve görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hemen başlayalım! Öncelikle çalışma arkadaşlarında aşağıdakilerden hangisine tahammül edemezsin?

2. Arkadaşın sana oldukça iyi bir iş fikriyle gelmiş olsun. Bu güzel projeye finansal kaynak sağlar mısın?

3. Bir iş yerin olsa ve yeni bir eleman alacak olsan, seçimini nasıl yaparsın?

4. Öfke kontrolü konusunda ne kadar iyisindir sen; 1 ve 10 arası bir puan vermeni istesek?

5. Şimdi de kendini ne kadar lider ruhlu bulduğunu duyalım; sence sen ekipleri yönetebilecek biri misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görsel sana hangisini düşündürdü peki?

7. Sence dünyayı nasıl insanlar kurtaracak?

8. Diyelim ki iş yerinde terfi aldın. Bunu ilk olarak kiminle paylaşırdın?

9. Peki sen nasıl bir öğrenciydin?

10. Son olarak sana sihirli bir değnek versek, çalışma hayatında en önce hangisinden kurtulurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

CEO!

Sen hem çok zeki, hem de epey dirayetli bir kişiliksin. Doğuştan lider ruhlusun; daha da iyisi, zorluklardan kaçmak diye bir şey sende yok. Yüzleşebiliyor ve sorumluluk alabiliyorsun. Ve bunları büyük bir zevkle yapıyorsun. Aynı zamanda çalışkansın, dikkatlisin, algıların açık ve çevrendeki insanları hem çok iyi gözlemliyor, hem de çekip çevirebiliyorsun. Kısacası fazla söze gerek yok; sana direkt şirketin anahtarları yakışır. Sen CEO olmak için yaratılmışsın ve kesinlikle buraya terfi edeceksin.

Satış ve Pazarlama Müdürü!

Senin çok sıcakkanlı, şeytan tüylü ve insan canlısı bir kişiliğin var. Her şeyden önce dinlemeyi bildiğin için, halden de anlıyorsun. Kolaylıkla kendini sevdirip kabul ettirebiliyorsun. Oldukça iyi bir konuşmacı, bir hatip olduğunu da söylemek gerek. Muazzam ikna kabiliyetinden bahsetmiyoruz bile. Belki farkında değilsin ama pek çok kişi tarafından örnek alınıyorsun. Bu özelliklerinle sen kesinlikle satış ve pazarlamanın başına geçmek için yaratılmışsın!

Üretim Müdürü!

Sen hem yaratıcı, hem de sabırlı ve titiz bir kişiliğe sahipsin. Yaptığın her iş, öncelikle senin içine sinmelidir. Üretmekten, insanları tatmin edecek bir şeyler meydana getirmekten hoşlanıyorsun. Birinin bir ihtiyacını, sorununu giderdiğinde, o kişinin yüzünde oluşan ifade için her şeyini verebilirsin. Kısaca sen bu dünyaya üretmek için gelmişsin. Sorumluluk bilincini de buna eklediğimizde, üretimin başına geçecek senden daha iyi bir isim düşünemiyoruz!

Finans Müdürü!

Sen oldukça analitik ve titiz birisin. Planlı-programlı olmayı beceriyorsun. Zekisin ve verileri ilişkilendirmekten, parçaları bütünlere çevirmekten keyif alıyorsun. Ama kendinin de farkındasın. İnsan denen varlığın daima hata yapmaya açık olduğunu biliyor; sana bir sorumluluk verildiği zaman kendine aşırı güvenerek değil, dikkatli ve kontrollü olarak hareket ediyorsun. Sana bütün kasayı emanet etsek gözümüz arkada kalmaz yani. Sen mutlaka finansın başına geçeceksin!

İnsan Kaynakları Müdürü!

Senin çok güçlü bir karakterin var. İnsan ilişkilerinden kendi tahminlerinin de üzerinde anlıyorsun. Çeviksin, hızlı düşünüp hızlı karar alabiliyorsun ve cesur bir yapıya sahipsin. Bunun yanında mütevazısın, ama tuttuğunu kopardığın ve sorumluluk verildiğinde kimseye mahcup olmayı kendine yedirmeyeceğin de bir gerçek. Sen mutlaka insan kaynaklarının başına geçeceksin!

Yönetim Kurulu Üyesi!

Sen oldukça detaycı bir insansın; olayları küçük detaylarına kadar görebiliyor; bunu yaparken de bütünden ayrılmamayı iyi beceriyorsun. Başarıyı seven bir insan olduğunu da söylemek gerek. Kendini bildin bileli silik ve “fazla kolay” şeyleri sevmedin, sevemedin. Mücadeleci ve parlak oluşunla dikkat çektin. Sen kesinlikle yönetim kurulunda bir koltuğu hak ettin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
244
99
55
29
17
15
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hey wassup

Sen hem çok zeki, hem de epey dirayetli bir kişiliksin. Doğuştan lider ruhlusun; daha da iyisi, zorluklardan kaçmak diye bir şey sende yok. Yüzleşebiliyor ve... Devamını Gör

........

ceooooo yuppi:D:d:d

Jaymz

Ulan pozisyon deyince... heh heh :s