Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mücbir Sebepler Karakterisin?

Hangi Mücbir Sebepler Karakterisin?

Begüm
16.11.2020 - 20:00

Karantina günlerinin vazgeçilmez dedikodu, Instagram, eğlence yayını Mücbir Sebepler geri döndü. Aniden yayına alınan konuklar, çılgın dedikodular ve birbirine güllaç götürenler... Sen bunlardan hangisisin?

Testi çöz cevabı öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mart ayının başında Avrupa koronavirüs ile kasıp kavrulurken sen ne yapıyordun?

2. Karantinanın başında hangisine çılgın gibi düştün?

3. Hayatının sonuna kadar tek bir şeye sahip olma hakkın olacak, seç bakalım!

4. Televizyonda açıp izleyeceğin tek program/dizi?

5. ''Arkadaşlarla eğlenceli bir gün'' denince ilk aklına gelen?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni en çok sinirlendiren şey nedir?

7. Yaşayacağın evin sokağını seçer misin?

8. Ve son olarak giyim konusunda olmazsa olmaz parçan nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2020'nin en yıkılanı, en bahtsızı sensin!

2020'nin en yıkılanı, en bahtsızı sensin!

Sen tam Serdar Ortaç'sın. Pandemi, ekonomik kriz, depremler, yangınlar derken sen çok çökmüşsün ama kendine gelme zamanı. İçinde komik biri yatıyor yatmasına ama bu dönemde uyuya kalmış, onu uyandırmanın tam zamanı! Şöyle bir neşelen, senin modunu düşüren şeyleri de hayatından çıkar. Arkadaşlarınla vakit geçir, kendine zaman ayır, sakinle, heyecanlan. Şöyle bir silkelen ve içindeki o tatlı insanı uyandır. Bunalıma yatkın yanına dersini ver. İşte şimdi sahne senin!

Bırakma toparla kendini!

Her zaman formundasın: Seksi, heyecanlı ve aşk dolu!

Her zaman formundasın: Seksi, heyecanlı ve aşk dolu!

Sen bu hayata bir kez daha gelsen kesin İrem Derici olurdun. Gecenin bir yarısı coşkuyla makyajını yapıp hazır bir şekilde bekleyen, hafif hınzır hafif romantik. Öyle ortaya karışık birisin sen. Arkadaş grubunda dikkatleri üzerine en çok çeken kişi de sensin, arada bir dikkatli olman lazım. Arkandan konuşan çok ama sen de onların arkasından konuşuyorsun. Biri seni karşısına almadığı sürece senin samimi arkadaşın olabilir, ee kim böyle star ışığı olan birinin arkadaşı olmak istemez ki!

Parıldamaya devam!

Eğlencenin, karizmanın vücut bulmuş hali!

Eğlencenin, karizmanın vücut bulmuş hali!

Sen bu dünyaya Melikşah olmak için gelmişsin, bizden söylemesi! Espri desen var, genel kültür desen var, şakalar komikliklerin üzerine bir de bu karizman yok mu... Herkes sana hayran. Arkadaş gruplarının ve ortamların vazgeçilmezisin. Ee bütün dedikodular da sende, her şeyi biliyorsun. Pandemi döneminde de yaşantına güzelce devam ettin, şimdi de ediyorsun. Bu korona bir seni çarpmadı, hayattaki şansın da aynen böyle! 

Ee gülmeye devam!

Düşünceli, kibar, tatlı mı tatlısın!

Düşünceli, kibar, tatlı mı tatlısın!

Nesin sen Ezgi Mola falan mı? ❤️ Hayatındaki herkes senin için çok değerli, hem kendini seviyor hem de onları seviyorsun. Yani her şeyi dengesinde yapıyorsun diyebiliriz. Birinin sana ihtiyacı mı var hemen oradasın! Grupların eğlenceli yüzüsün! Bir de çok güzelsin. Gülüşünün içtenliği yüzüne ve güzelliğine yansımış. Bu doğal hallerin, iyi arkadaşlığın ve hiç bitmeyen pozitifliğin ile 2020 yine en çok sana geldi!

Mutlu olmaya devam!

Umursamaz, kendine has ve doğal komik!

Umursamaz, kendine has ve doğal komik!

Ve Bartu! Evet sen bu halin tavrınla kesinlikle Mücbir Sebepler'in ve kendi hayatının Bartu'susun. Renkli kişiliğin ile cool tavırların birleşince ortaya bambaşka biri çıkıyor. Bazıları tarafından hiç sevilmezken bazıları da sana aşık! İşte ilişkilerinde de böyle bir dengesizliğin var. Bazen çok popülersin bazen hiç değil, ee peki bunlar umurunda mı? Hiç sanmam! Ara ara bunalıma girsen, ağlasan, şikayet etsen de sen hayatını ve çevreni seviyorsun. Unutma sen farklı ve bambaşkasın.

Ne diyelim tam gaz bu umursamazlığa devam!

Karizmatik, romantik ve biraz da utangaç!

Karizmatik, romantik ve biraz da utangaç!

Bu şirin ve kibar tavırların ile sen Mücbir Sebepler'de kesinlikle Sarp Apak olabilirsin! Her yerde Akdeniz Akşamları çalabilecek potansiyelin ile grupta herkes ilk görüşte sana aşık olabiliyor. Nesin sen bu grubun en iyisi falan mı? Bir de şu utangaçlığını yensen ne güzel olur. Sakinlik ve sessizlik deyince akıllara ilk sen geliyorsun, bir de çapkınlık deyince! Sen herkesin idealindeki tipe hitap ediyorsun. 

Ee hadi şöyle güzel bir date ayarla bakalım!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
44
29
16
6
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Umursamaz, kendine has ve doğal komik! Bartu diyo bence benim boş vermişlik seviyem yüksek!

Eren Durcan

Ve Bartu! Evet sen bu halin tavrınla kesinlikle Mücbir Sebepler'in ve kendi hayatının Bartu'susun. Renkli kişiliğin ile cool tavırların birleşince ortaya bam... Devamını Gör