Görüş Bildir
Haberler
Hangi Korku Filmi Canavarısın?

etiket Hangi Korku Filmi Canavarısın?

Hangi korku filmi canavarısın, artık öğrenebilirsin. Testin sonunda içindeki canavarla tanışacaksın.

1. Hangi süper güce sahip olmak isterdin?

2. Hangi doğa olayı seni çok etkiler?

3. Eğer ünlü biri olsaydın ve birileri sosyal medyadan seni eleştirseydi, ne yapardın?

4. Fazladan bir organ isteseydin, ne isterdin?

5. Freddy Krueger hakkında ne düşünüyorsun?

5. Freddy Krueger hakkında ne düşünüyorsun?

6. Son olarak en büyük kabusunu öğrenmek istiyoruz.

Brundlefly!

Brundlefly!

Brundlefly'ın hikayesinde gözünü hırs bürümüş bir bilim adamının nasıl bir sineğe dönüştüğüne tanık oluruz. Zekasına ve fikirlerine öylesine tutkuyla bağlıdır ki bilim adamımız, işini yaparken daha dikkatli davranması gerektiğini tamamen unutur. Ve sonunda işte böyle bir sineğe dönüşür. Şimdi bu yaratıktan artık senin alman gereken bazı dersler var. Çok zeki ve yetenekli olabilirsin, fakat dikkatsiz ve fazla hırslıysan, aha bu sineğe dönüşeceksin minnoş. Şunun çirkinliğine bak. Evlerden ırak! Keskin sirkenin küpüne böyle zarar verdiği görülmüş şey değil. Derin zekana ve muhteşem yeteneklerine ihanet etme ve hırslarından arın. Çok daha başarılı olacaksın.

Pale Man!

Pale Man!

Sen acaba nasıl bir delirmiş insansın ki testin sonunda bu çıktın. Hayal gücün, sanatçı tarafın ve uçlardaki kafayı yemişliğin... İçinde yoldan çıkmış bir sanatçı var. Fakat kendini doğru yönlendiremezsen, aha bunun gibi insanların kabusu bir canavara dönüşürsün. Bize sorarsan, gidip hemen resim kursuna filan yazılmalısın. Bütün boş zamanlarında kitap okumak da ruh haline iyi gelebilir. Çok insan içine de karışma, zaten deli deli hareketlerin yüzünden seni garipsiyorlar. İki, bilemedin üç insan yeter sana. Sendeki ne kafası acaba? Aslında bu testin en kıskanılası insanı sensin. Sahip olduğun bu benzersiz hayal gücünün kıymetini bil!

Alien!

Alien!

Hem dosta hem düşmana korku salıyorsun maşallah! Bu kadar ürkütücü, soğuk ve asosyal olmanın arkasında ne tür sebepler var, hiç bilemiyoruz. Sanki direkt Alien olarak doğmuşsun. Mükemmel yeteneklerinle tam bir yenilmezsin. Sadece çocuklarına ve ailene karşı gerçek sevgi beslersin. Geriye kalan herkes senin için sadece küçük birer avdır. Onları çocuklarına yem yapmaktan asla çekinmezsin. Aslına ne kadar da iyi bir ebeveyn olduğunu düşününce, göze o kadar da korkunç gelmiyorsun. Sonuçta ekmeğinin derdindesin. Özetle dünyanın en şanslı insanları seninle aile bağı olan insanlardır.

Frankenstein!

Frankenstein!

Frankenstein soğuk, kaba ve ürkütücü görüntüsünün altında pek de kimsenin bilmediği iyi, yumuşak ve kırılgan bir ruha sahipti. Onu bu hale başkaları getirmişti. Şansı olsa o da böyle bir insan olmak istemezdi. Bir sürü farklı insandan aldığı vücut parçaları, onun sahip olduğu ruhsal zenginliğin de birer yansıması gibi. Bu kadar zengin bir ruha sahipken de sevdiklerine son derece kabalaşabilen Frankenstein, aslında tam olarak nasıl davranması gerektiğini bilemediğinden hep hata yapıyordu. Özetle çevrendekilere nasıl davrandığına bir daha bak, çünkü sen tam bir Frankenstein'sın! İçindeki benzersiz ruhu sadece çok dikkatli bakanlar görebilir. Yüzeysel bakanlar için sen, sadece kaba ve sıradan bir insansın.

Gizmo!

Gizmo!

Sen dünyanın en tatlış canavarısın. Bir insan hem güzel hem tatlı hem de iyi nasıl olabilir, olur işte. Fakat çok şımartılınca biraz sapıtıyosun. Bir de arkadaş çevrenle bir araya gelince çok tehlikeli oluyorsunuz ve bazı aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Saftirik olduğundan çabuk unutup durumlardan ders de almıyorsun. Canavarın kedi halisin adeta. Ne günah işlersen işle, etrafındakileri şirinlik yaparak tekrar kandırabiliyorsun. Şeytan tüyü var sende. Sana karşı hep dikkat etmek gerekiyor. Sürprizlerle dolusun. Senle beraber yaşayan insan, hem çok şanslı hem de çok bahtsız bir insan olabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1360
776
389
376
269
267
176
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yusuf Etka Acar

Pale Man!--------Sen acaba nasıl bir delirmiş insansın ki testin sonunda bu çıktın. Hayal gücün, sanatçı tarafın ve uçlardaki kafayı yemişliğin... İçinde yol... Devamını Gör

şeymanur acar

Hem dosta hem düşmana korku salıyorsun maşallah! Bu kadar ürkütücü, soğuk ve asosyal olmanın arkasında ne tür sebepler var, hiç bilemiyoruz. Sanki direkt Ali... Devamını Gör

Batwoman

Bu ne biçim sinek brundlefly mış

KediSevici

IYYYY TÖVVVBE YA :((((((((((