Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kıyafetle Hangi Sütyen Giyilmeli Anlatıyoruz!

etiket Hangi Kıyafetle Hangi Sütyen Giyilmeli Anlatıyoruz!

Tuğba Erdem
06.05.2022 - 16:39

Sütyen askılarınızın görünmesini istemiyorsanız ya da kıyafetinizin akışını bozmasını istemiyorsanız hangi kıyafetle ne tür sütyen giymelisiniz biliyor olmanız gerek. Özel günler dışında günlük kullanımda da stilinizi tamamlayacak bir şekilde iç giyiminizi yönetebilirsiniz. Bakalım tüyolarımız işe yarayacak mı? Keyifli okumalar!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tişörtler

1. Tişörtler

Tişörtler ince yapıları nedeniyle iç göstermeye ve katmanları belli etmeye çok müsait. Tişörtlerle birlikte 'tişört sütyeni' tercih edebilirsiniz. Düz cupları ve pamuklu yüzeyiyle tişörtünü üzerinden kayıp gidecek, takılma olmayacaktır. 

Buradan satın alabilirsiniz.

2. V yaka bluzler

2. V yaka bluzler

Derin v yaka bluzler, gömlekler ve elbiselerle, sütyenin görünmesini istemiyorsanız, u yapılı sütyenleri tercih etmelisiniz. Balen kısmı derin bir u şeklinde olduğu için dekolteniz kusursuz görünecektir. 

Buradan satın alabilirsiniz.

3. Sırtı açık elbiseler

3. Sırtı açık elbiseler

Sırt dekoltesi harika bir görüntü sunuyor. Bu görüntüyü sütyen ile baltalamak istemiyorsanız sırt bandı olmayan ürünlere yönelebilirsiniz. Silikonlu yapışkan sütyenler ön taraftan göğüslerinizi kavrayarak sırtınızın pürüzsüz görünmesini sağlar. 

Satın almak için tıklayın!

4. Oversize gömlekler

4. Oversize gömlekler

Gömlekleriniz üzerine oturmuyorsa rahat edeceğiniz braletleri kullanabilirsiniz. Braletler rahat formları ve nefes alan yüzeyleri ile gün boyu onları unutacağınız bir deneyim yaşatabilir. 

Satın almak için tıklayın!

5. Omzu açık bluz ve elbiseler

5. Omzu açık bluz ve elbiseler

Madonna yaka olarak da anabileceğimiz bu modellerde sütyen askılarına yer yok. Omuzlarınızı kesen askılar yerine göğüslerinizi sıkıca tutacak, bedeninize uygun bir straplez sütyen tercih etmelisiniz. 

Satın almak için tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Halter yaka bluz ve elbiseler

6. Halter yaka bluz ve elbiseler

Halter yakalar omuzlarınızı açıkta bırakarak tatlı bir görünüm oluşturur. Bu görünümü sütyen askıları ile kesmek istemeyebilirsiniz. Bu durumda tercihiniz yine straplez sütyenden yana olabilir. Dikişsiz modeller bu konuda destekleyici olacaktır. 

Buraya ekledim!

Kullanıcı yorumu: 'Harika gerçekten bayıldım. Şimdiye kadar aldığım en güzel sütyenlerden biri kıyıp kullanmak bile istemiyorum açıkçası. Ben tam bedenimi aldım 80B tam da olması gerektiği gibi oldu gayet rahat. Satıcıya da çok teşekkür ediyorum elime sorunsuz ulaştı. 🥳'

7. Spagetti askılı bluzler

7. Spagetti askılı bluzler

Spagetti askılar incelikleri sebebiyle sütyen askılarını gizleyemezler. İki askı görünümünü sevmiyorsanız straplez sütyene alternatif olarak yapışkanlı sütyenleri seçecebilirsiniz. 

Buradan satın alın! 

Kullanıcı yorumu: 'Ürün kesinlikle çok iyi yapışıyor. 1 saat. Kadar kullandım aynen durdu. Ben 80b bedenim s-m aldım oldu büyüğü de olabilirdi. Göğsü çok düzgün sütyen gibi forma sokmuyor ama kaldırıyor. Çok dar olmayan dekolte kıyafetlerde hayat kurtarıcı. Beni beklentimi karşıladı.'

8. Sırtı açık bluz ve trikolar

8. Sırtı açık bluz ve trikolar

Yapışkanlı sütyenler sırt dekoltesini düzgün gösterirken üzerinize tam oturan ön kısımda kıvrımlar oluşturabilir. Bunun önüne geçmek için yanları şeffaf yapışkanlı straplez sütyene yönelebilirsiniz. Sırtınız tüm güzelliğiyle göz kamaştırırken ön kısımda pürüzsüz bir şekilde vücudunuza dökülür. 

Buradan satın alabilirsiniz.

9. Transparan bluzler

9. Transparan bluzler

Transparan modası podyumlardan sonra sokakların da tozunu attırdı. İçerisine giyeceğiniz pamuklu braletler sizi harika gösterecektir. Hem şık hem spor olmanın çok kolay olduğu transparan bluzlerle mucizeler yaratabilirsiniz. 

Satın almak için tıklayın!

10. Trikolar

10. Trikolar

Trikolar, ince yapıları ile kıvrımları ve çizgileri belli etme konusunda çok iyiler. Bunun önüne geçmek istiyorsanız çizgisiz, lazer kesim sütyenleri kullanmalısınız. 

Satın almak için tıklayın!

Kullanıcı yorumu: 'Tek kelimeyle harika! Çok kaliteli.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Spor kıyafetleri

11. Spor kıyafetleri

Spor kıyafetlerinizle birlikte mutlaka spor sütyeni kullanmalısınız. Hareketli anlarınızda göğüslerinizi sıkıca tutacak ve sallanmasına izin vermeyecek spor sütyenleri, her hareketi kolayca yapmanıza olanak verecek. 

En sevilen spor sütyenini burada bulabilirsiniz. En çok değerlendirilen spor sütyenlerini de buraya ekledim.

12. Dekolteli üstler

12. Dekolteli üstler

Askılar her zaman görünmesini istemediğimiz şeyler değiller. Zaman zaman stilinizi tamamlamak için şeritli sütyenleri kullanabilirsiniz. Kıyafetlerin üzerinden kullanılan varyasyonları da mevcut. Özellik derin dekoltelerde çok güzel görünüyor. Buradan satın alabilirsiniz. 

Sütyenler, görünmesinden utandığımız ya da saklamak istediğimiz şeyler değil. Sadece stilimizi tamamlayıp daha net görünümlerle kıyafetimizi ortaya çıkarmak istiyoruz. Eğer sizin için sorun değilse hiç giymeseniz dahi olur!

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım! 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın