Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kıvanç Tatlıtuğ Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Kıvanç Tatlıtuğ Senin Sevgilin Olmalı?

Aylak Madam
27.10.2015 - 16:49

Her gördüğümüzde 'Analar ne evlatlar doğuruyor be!' dediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum günü olan bu kutsal günü sizinle paylaşmaktan gurur ve onur duyarım kızlar.

Kıvanç'ın muhteşem oyunculuğu ile hayat verdiği karakterlerden hangisi ile sevgili olsan mutluluğu yakalarsın hiç düşündün mü? Testi çöz ve sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu minnoş kedilerden birini seç bakalım!

2. Şimdi de ne tür bir ilişki aradığını söyle bize!

3. Mutluluk bunlardan hangisinin içine gizlenmiş olabilir?

4. Senin nezdinde bir erkeği seksi yapan şey ne?

5. Bir de bu klasik tavlama cümlelerinden kendine yakın bulduğunu seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki bir arkadaş ortamında oturuyorsun.Kapı açıldı ve Kıvanç içeri girdi, hatta sizin masaya geldi oturdu. Meğer arkadaşının liseden arkadaşıymış. Onu etkilemek için ne yaparsın?

7. Bir erkeğe şunlardan hangisi en çok yakışır?

8. Son olarak Kıvanç sana hangi hediyeyi alırsa çok sevinirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Behlül ile sevgili olmalısın!

Sen Behlül ile sevgili olmalısın!

Vay vay vayy! Sonucu görür görmez yüzde hemen bir tebessüm mü oluştu ne? Benimki de soru mu canım, oluşur tabi; Behlül gibi birini kapıp da mutlu olmamak mümkün mü? Verdiğin cevaplardan anladığım kadarıyla sen tutku aşığı bir kadınsın. Tutkunun üzerine birkaç tutam da entrika serpiştirdik mi, oooh senden iyisi yok! Yani beybicim, sen hiç canını sıkma. Spontane olan her şeyden nefret ettiğin için, sana mutluluğu Behlül'ün getirecek.

Sen Halil ile Sevgili Olmalısın!

Sen Halil ile Sevgili Olmalısın!

'Modern zamanlarda aşk mı kaldı yahu?' diyorduk ki sen çıktın karşımıza! Cevaplarından anladığımız kadarıyla sen hala gerçek aşkın varlığına inanan, kalp gözüyle ruh eşini arayan, Bülent Ortaçgil şarkılarından fırlamış kadın gibi bir kadınsın! Fazla miktarda da naif olduğunu söylememize de gerek yok sanırım. Masmavi gözleri ve güçlü kişiliği ile Halil senin bu naifliğini taşımak için Alamanya'lardan yola çıktı bile. Ne diyelim tatlım, mutluluğunuz daim olsun...

Sen Kurt Seyit ile Sevgili Olmalısın!

Sen Kurt Seyit ile Sevgili Olmalısın!

Verdiğin cevaplara göre senin sevgilin Kurt Seyit olmalı. Malum sen öyle sıradan bir kadın değilsin. Bir kere çok zorsun ve dik başlısın da. İnadından bahsetmiyorum bile. Ama konu fedakarlığa gelince de tam bir dünya markasısın. Bu durumda senin kalbini zekası, karizması ve fedakarlığı ile adamın dibi olan Kurt Seyit'ten başkasının çalması mümkün mü? Elbette ki değil! Sonuç olarak aşk konusunu kafana hiç takma, ama nazar boncuksuz da evden çıkma.

Muzaffer ile Sevgili Olmalısın!

Kağıt mendilin, depresyon hırkan ve pikapta çalan şarkın da hazırsa seni sana anlatmaya başlayayım. Öncelikle kalbi, ruhu, beyni aşkla yoğurulmuş bir kadınsın sen. İnsanlardan çok, düşünceleri seversin. Saatlerce muhabbet edip, her an sana bir şeyler katacak birilerini istersin hayatında. Eh buna en uygun kişi de belli: Muzaffer! Birlikte artık saatlerce muhabbet eder, şarabınızı yudumlayıp maziye bakarsınız. O sana şiir okur, sen tebessüm edersin. Hadi yine iyisin, kaptın Kıvanç'ın en romantiğini! :)

Sen Kuzey ile Sevgili Olmalısın!

Sen Kuzey ile Sevgili Olmalısın!

Verdiğin cevaplara göre sen hırçın, kafasının dikine giden, serseri tiplerden hoşlanıyorsun. Yapmacıklığa da tahammülün yoktur biliriz, senle konuşan açık ve net olacak o kadar! Kuzey hem doğallığı hem serseriliğiyle tam senlik bir sevgili bizden söylemesi. Kontrol edilmesi zor gibi görünse de, onunla romantizmin en gerçek halini, yani aşk halini yaşamanız kaçınılmaz. Bu durumda ne denir ki, şansınla bin yaşa kadın! :)

Sen Gerçek Kıvanç ile Birlikte Olmalısın!

Sen ayakları yere basan, ne istediğini bilen, istediğini cehennemin dibinde bile olsa gidip alan bir kadınsın. Öyle aşk, huzur arayışları içinde kaybolup, gerçek hayattaki amaçlarını unutmaz; aksine hayatı heyecan dolu yaşamayı seversin. Ayıptır söylemesi odun gibi yaşayıp günü geçiren insanlardan da hiç hoşlanmazsın. Bu özelliklerinle de sana en uygun Kıvanç, tabi ki de gerçek Kıvanç! Cipine binip, mekan mekan gezen ünlülere inat, motoruna atlayıp rüzgarla yarışan Kıvanç'ı sen kaptın. Ne diyelim, kıskananlar çatlasın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2857
742
621
297
114
112
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Hiç bir Kıvanç Tatlıtuğ sizin sevgiliniz olamaz bayanlar.Salyalarınızı temizleyin ve normal hayatınıza dönün lütfen.

Sevcan Bulut

işte sonucuna hiiiç üzülmeyeceğimiz bi test :D

HardLy

hiçbiri erkek adamın erkek sevgilisi olmaz :(