Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kahvaltılık Senin Ruhunu Yansıtıyor?

etiket Hangi Kahvaltılık Senin Ruhunu Yansıtıyor?

Senin ruhunu yansıtan kahvaltılık hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. En sevdiğin yemek türü hangisi?

4. Peki bu havalardan hangisi seni daraltıyor?

5. Söyle bakalım kahvaltı alışkanlığın nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu aralar bu cümlelerden hangisini daha fazla duyuyorsun?

6. Bu aralar bu cümlelerden hangisini daha fazla duyuyorsun?

7. Son olarak bu ünlü oyunculardan hangisiyle sevgili olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Zeytin!

Zeytin!

Sen ciddi bir insansın. Çok çalışkansın ayrıca, biraz işkolik diyebiliriz yani sana. Ayrıca biraz sertsin de, hemen yelkenleri suya indirmezsin her zaman temkinlisindir. Gerçekçisin sen ayrıca, hayallere kapılıp gitmek sana göre değil asla. Gece hayatına da düşkün olduğunu söylemezsek olmaz yalnız, hafif bir çapkınlık kokusu geldi burnumuza; ama ertesi gün iş varsaa... Allah belasını versin bu pazartesi sendromunun!

Çay!

Çay!

Sen o kadar sempatik o kadar sevecen bir insansın ki gördüğü an bağrına basası geliyor insanın seni! Bizden birisin sen, içimizden biri. Arkadaşlarına ve ailene de son derece bağlısın ayrıca. Mükemmel bir hayat enerjin ve neşen var senin. Sıcacık bir insansın sen bizim de içimizi ısıttın daha şimdiden :) Çay gibisin sen çay, samimiyetin tanımısın adeta!

Peynir!

Peynir!

Öncelikle çok sevimli bir insan olduğunu söylemezsek olmaz! Çünkü sen doğalsın, yapmacıklığa yer yok senin hiç bir zerrende. Ve öyle bir saflık var ki sende, yeni doğmuş bir bebek kadar temizsin. Kıpır kıpır, hayat dolusun. Ayrıca asla tembel değilsin, çalışkansın ve elinden her iş gelir senin. Sağlığına da çok dikkat ediyorsun ayrıca.

Tereyağı!

Tereyağı!

Öncelikle şunu demek gerekir ki: Olgun bir ruha sahipsin sen. Kendine güvenin tamdır her zaman. Ayrıca dışarıdan çok sert görünsen de yanındaki yörendeki insanlara karşı da bir o kadar yumuşaksın, o kadar incesin ki... Sendeki bu yumuşaklığı çıkarmak için baya bir uğraşmak lazım ama. İnsanı etkileyen bir havan olduğunu da söylememiz lazım. Tam bir patron havası var sende. Asillik var kanında, ağırbaşlısın. Sende doğuştan liderlik olduğuysa bir gerçek.

Sucuk!

Sucuk!

Sen tam anlamıyla pozitif enerjinin beden bulmuş halisin; ruhun her zaman genç, çok neşelisin, kıpır kıpırsın sen! Asla sıradan da değilsin sen, değişiksin, kendine özgü bir tarzın var. Çoğu zaman ilginin odağında olduğunu söyleyebiliriz ayrıca. Ama sen kendi sınırlarını çizmeyi de çok iyi bilirsin. Dışarıya çok açık gibi görünsen de kendini korumayı çok iyi bilirsin. Sağlığına da öyle bir dikkat ediyorsun ki bu dünyaya kazık çakarsın sen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
348
191
154
139
63
44
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?