Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kağıt Oyunu Seni Tanımlıyor?

etiket Hangi Kağıt Oyunu Seni Tanımlıyor?

Şeboş
05.06.2017 - 15:36

Kart oyunlarını sever misin? Şeytanın bol mudur yani:) Hangi kart oyunuyla bütünleşiyorsun bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir haftalık tatilini nerede geçirmek istersin?

2. Peki hangi oyunda oldukça iyisin?

3. Piyango bileti alır mısın?

4. Gelelim kavga çıkartacak bir soruya:) Sevgililer gününü sever misin yoksa nefret mi edersin?

5. Tercihin hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğer bir davete ev sahipliği yapman gerekirse nasıl bir organizasyon yapardın?

7. Arkadaşınla kahve içmek istiyorsun, bu buluşmayı ondan nasıl talep edersin?

8. Ve son sorun; kolay kolay aşık olur musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Poker!

Kendine oldukça güvenen tam bir Poker Face’sin, güçlü bir karaktersin. Biraz ukalalığın var. Ama çok güzel bir kalbin var, ki o da çok sevdiğine çok iyisin. Hızlı bir şekilde para kazanma yollarını aramışsın bir dönem. Çok sıkıntılı geçen bu süreçten sonra akıllı adımlar atarak yolunu bulmuşsun desek yalan olmaz. İyi bir mevkideysen; aklın ve emeğinle gelmişsin oralara. Herkes tarafından imrenilen bir yapın var ve taklit ediliyorsun. Bu da seni yaşatacaktır, bunu unutma! Poker herkesin üstesinden gelebileceği bir oyun değil biliyorsun, bu durumda zekanı da hafife almamak lazım. Büyük adımlarında asla düşünmeden “Rest” demiyorsun. Her teklifi de görmüyorsun. Ortaklarını, arkadaşlarını, hatta eşini bile mantığınla seçmişsin. Başarılarının devamını dileriz;)

Pişti!

Hayattan zevk alan bir karaktersin. Ya bu kadar mı olur, seni mutlu etmeyen ne varsa uzak duruyorsun ve hayatı hiç ciddiye almıyorsun. Komiklik, şakalar, lafı gediğine koymalar, eşek şakaları bilumum pislik mevcut sende. Çevrende çok seviliyorsun, çünkü canı sıkılan, dara düşen seni arıyor, sana koşuyor. Ama yalnız da değilsin. Sen zora düşünce kapına milyonlarca dostun geliyor. Nasıl bir yapıdır bu böyle. Hem enerji veriyorsun,  hem kendini mutlu ediyorsun. Senin yaptığın, yapacağın işler de bu şekilde olmalı. Ciddi işlerin kalemi değilsin. Kafe işlet, butiğin olsun, drama dersleri ver hem eğlen hem eğlendir. Yerim senin neşeni ben yaaa!!!

Briç!

4 kişiyle oynanan bu oyunda aklını kullanan kazanıyor. Etrafına çok kişiyi sokmak istemiyorsun. Çevrende sadece güvendiğin ve seni seven insanlar olsun, yeterli senin için. Kafanı bulandıralar olarak değerlendiyorsun. Zorunlu arkadaşlıklar hiç sana göre değil. Kuralların çok net. Eski dostlarından kopamıyorsun, biraz klasiksin diyebiliriz. İnançlarını kolay kolay terk edemiyorsun. Ama yeniliğe de açıksın hani...Seçtiğin oyundan bile yenilikçi bir yapıya sahip olduğun belli. Haa en pis özelliğin sana hesap sorulmayacak, neden yapıyorsun, neredesin denilmeyecek. Kafana göre takılacaksın, seni seven, tanıyan da böyle bildiği için seviliyorsun aslında. Çünkü kıvırmadan,  dan dan söylüyorsun. İçten pazarlıklı değilsin. Ama seni iyi tanıyan çok seviyor, tanımayan için ise da gıcıksın sözlerini duyabilirsin. Öpüldün!!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
556
206
141
66
45
38
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşenur Manavcı

Oğlum #5 soruda dondurmalardan birini tercih edicez sandım soru farklıymış ağznıza tüküreyim sizin niye midemle oynuyonuz ?

Asosyal deli

Bric!