Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsane GTA Karakteri Senin Ruh Eşin?

Hangi Efsane GTA Karakteri Senin Ruh Eşin?

Beril Özge Danacı
08.12.2023 - 12:33 Son Güncelleme: 08.12.2023 - 23:18

Fragmanı ile hepimizi çok büyük heyecanlandıran GTA 6'nın şenlik havası henüz dağılmamışken gelin bu köklü serinin hangi ana karakterinin ruh eşiniz olduğunu öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu yerlerden birinde yaşayacak olsan hangisini seçerdin?

2. Seni bu şehrin sokaklarına öylece bırakmayacağız elbette, tarzını seçer misin?

3. Biri size yamuk yaptı diyelim, tepkiniz ne olur?

3. Biri size yamuk yaptı diyelim, tepkiniz ne olur?

4. Söyle bakalım, arkadaşım dediğin kaç insan var?

4. Söyle bakalım,  arkadaşım dediğin kaç insan var?

5. Peki arkadaşların seni nasıl tanımlarlar?

5. Peki arkadaşların seni nasıl tanımlarlar?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gelelim aşk hayatına? İşler nasıl gidiyor?

6. Gelelim aşk hayatına? İşler nasıl gidiyor?

7. Boş zamanlarını nasıl değerlendirirsin?

8. Son olarak, hangisi olmak isterdin?

8. Son olarak, hangisi olmak isterdin?

Trevor!

Trevor!

Senin ruh eşin kesinlikle GTA serisinin en deli fişek, en çılgın karakteri Trevor! Asla tahmin edilemez bir kişiliğin var. Başın zaman zaman bununla belaya da giriyor. Öyle otoriteymiş kuralmış pek de tanıdığın söylenemez. Ancak dostların söz konusu olunca durum tamamen değişiyor. Hayatına az insan alıyor, alınca da onlara sonuna kadar sadık kalıyorsun. Arkadaşların bile zaman zaman bu deli hallerinden yaka silkseler de senden ala dost bulamayacaklarının onlar da farkında.

CJ!

CJ!

Senin ruh eşin Carl Johnson, veya onu daha iyi tanıdığımız adıyla CJ! Öncelikle çevren hayli geniş, saygı duyulan ve insanları aynı ortak amaçta birleştiren bir kişiliğin de var. Arkadaş buluşmalarının tadı tuzu sensin. Fakat konu ihanet olunca kırmızı çizgilerin epey belirginleşiyor. Özgürlüğüne düşkün yapın aynı zamanda seni her zaman devam etmeye ve daha iyisini yapmaya da itiyor.

Tommy Vercetti!

Tommy Vercetti!

Senin ruh eşin Vice City ile tanıyıp bir daha akıllarımızdan silemediğimiz Tommy Vercetti! Başarı hayatının önceliği ve hayal ettiğin o hayatı yaşamak için yapmayacağın şey yok. Bir kere hırslısın, bu durum zekanla da birleşince hedeflerin önünde birer birer gerçekleşiyor. Ancak geleceğin konusundaki öngörün maalesef dost seçme konusunda yok. İhanete uğradığında ise bunu öyle kolay kabullenmiyor, sonuna dek savaşıyorsun.

Niko Bellic!

Niko Bellic!

Senin ruh eşin GTA serisinin belki de en şahsına münhasır karakteri Nico Bellic. Bir yere ait hissetmeyeli çok zaman oldu. Fakat 'evim' diyebileceğin o yeri ve insanları bulduğunda elinde ne var ne yoksa onlara feda etmekten de kaçınmayan birisin. Hayat sana iyi davranmıyor, ancak sen de bunun karşısında asla pes etmiyorsun. Belki sessiz sakin bir kişiliğin var ancak bir kez gözün dönmeyegörsün... İşte o zaman senden korkulur!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
19
6
5
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın