Görüş Bildir
Haberler
Hangi Game of Thrones Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Game of Thrones Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

Trex
14.06.2015 - 15:48 Son Güncelleme: 16.06.2015 - 15:58

Yeni sezon 16 Temmuz'a başlıyor! Dizinin karakterleri kimi zaman üzdü kimi zaman heyecanlandırdı kimi zaman aşık etti. Peki kimler aşık etti? Game of Thrones karakterlerinden hangisi senin sevgilin olmalı? Hadi bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi cinsiyete karşı ilgi duyuyorsun?

2. İlk buluşma için mekan seçelim.

3. İlk buluşmada ne içilir?

4. Yarın sabah uyandığında karşında kimi görmek istersin?

5. Hangi mimik karnında kelebekler uçuşturuyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinle seyahate çıkıyorsun. Hangisini tercih edersin?

7. Sevgilin nasıl olmalı?

8. Hangisi romantik?

9. Sevgilin nerede iyi olmalı?

10. Hangi Game of Thrones ailesini destekliyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jon Snow!

Jon Snow!

Sevdiği zaman hesapsız kitapsız, bütün ruhuyla sevenlerden.  Aradığın da bu değil mi? :)  Ama başkaları için kendi hayatından ve  aşkından  feragat edebilecek kadar da kahraman ruhlu. Sorumlulukları ve sevdikleri için gözünü kırpmadan canını verebilir. Çok akıllı bir karakter. Olaylar karşısında ne kadar duygulansa da stratejik davranmaktan asla geri durmaz.

Robb Stark!

Robb Stark!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Lider karakterli bir erkek. Korkusuz ve gözü pek. Haksızlığa karşı toleransı sıfır. Sorumluluklarını önemsese de aşk hayatından da ödün vermez. Sevdiğinden ayrı kalmamak için  gerekirse savaşa bile birlikte gider. Normalde ne kadar sert görünse de sevdiğinin kollarına girdiği zaman yelkenleri suya indirir. Uzlaşmacı yapısıyla gürültüsüz patırtısız bir ilişki adamı.

Jaime Lannister!

Jaime Lannister!

Güç, şehvet, ukalalık vs hepsi bu adamda. Olur bu iş ;)  Her ne kadar uçkuruna çok düşkün olsa da sadık olduğu için asla ihanet etmez!  Hayattan zevk almayı bilen, eğlenceli bir adam. Sıra dışı olduğu için dışarıdan bakınca güvenilir gelmeyebilir ama oldukça onurlu bir adam.  Ayrıca mesele ailesi olunca dünya bir yana ailesi bir yana. Tek sıkıntısı da bu aşırı ailecilik.

Jorah Mormont!

Jorah Mormont!

Sadakatin vücut bulmuş hali. Hayatını sevdiği kişiye adar. Olgunluğuyla ona her konuda yardımcı olur, gerektiğinde yönlendirir. Ama bunu onu ezerek ya da ukalaca yapmaz. Yanında böyle bir erkeğin olması herkesin hayalidir. Onun için dünyadaki tek kişi sevdiğidir. Onun için mücadele etmekten asla geri durmaz.

Khal Drogo!

Khal Drogo!

Gelenekçi bir erkek ama bu kör kütük tutkulu aşklar yaşamasına engel değil. Gelenekçiliğinden dolayı başlarda biraz katıdır. Ama sevgilisi onunla ilgilenmeye, ona öğretmeye başladıkça göz yaşartan bir romantiğe dönüşebilir. Çünkü öğrenmeye açık bir insandır. Eğer onun sevgilisi olduysan, canınızı sıkmak herhangi birinin isteyeceği son şey olabilir.

Daenerys Targaryen!

Daenerys Targaryen!

Çok yufka yürekli ve duygusal bir kadın. Onu elde etmek dünyanın en zor işi. Ancak birisi onun kalbini kazanırsa, ona kul köle, daha doğrusu 'güneş ve yıldız' olabilir.  Ama ona bir kez yanlış yaparsanız ikinci kez yanlış yapma şansınız da olmaz. Çünkü bir daha asla yanına yanaşamazsınız...

Cersei Lannister!

Cersei Lannister!

Dominant, çok zeki, çok güçlü ve şehvetli bir kadın. Gerçek bir dişi aslan. Ailesi ve sevdikleri için dünyayı yerinden oynatır gerekirse. Ha keza aşkı için de. Bu

kadar zeki bir kadınla birlikteyken üstesinden gelinemeyecek bir şey yok.

Normalde biraz aksidir ama baş başayken kalbinizi mum gibi eritir...

Sansa Stark!

Sansa Stark!

Dışarıdan bakınca çok duygusal ve zayıf görünüyor ama onun atlattığı şeylerin yarısını yaşamış biri çoktan kafayı yemişti. Onun kalbini kazanabilmek için en az onun kadar olgun ruhlu ve kusursuz olmak lazım.  Çünkü en ufak bir falsoya bile tahammülü yok. Ama senin gibi  düzgün ve aklı selim bir insan için hayatını adar.

Margaery Tyrell!

Margaery Tyrell!

Gününüzün büyük bir kısmını karşısına geçip onu seyretmekle harcayabilirsiniz. Çünkü onun kusursuz güzelliği buna değer. Sadece güzelliği de değil, insanın aklını başından alan bir sevimliliği de var. Sizi nasıl mutlu edeceğini o kadar iyi bilir ki isterse dünyanın en mutlu insanı siz olursunuz. Bunun yanında çok zeki ve akıllı bir kadın. Daha ne olsun?

Melisandre!

Melisandre!

Onu tanıyan hiçbir insan evladı, 'Ateşli kadın' tabirini bir başkası için asla kullanamaz. Çünkü onu gören bir erkeğin kalbi ve arzuları çıra gibi yanar kül olur. Şehvetine karşı koymak imkansız. Bunun yanında inanılmaz etkileyici bir kadın. Size sürekli tavsiyeler vererek sorunları çözmenizde yardımcı olur. Bazen dinlemek istemeyebilirsiniz ama gözlerinizin içine bakarak söylediği herhangi bir şeyi yapmamanız imkansızdır.

Ejderha!

Ejderha!

Tek cümle ile: Senin ateşini ancak bir ejderha alır.

Tyrion Lannister!

Tyrion Lannister!

Senin için ideal sevgili Tyrion Lannister!  Zeki, mantıklı stratejik bir zeka. Mizah yeteneği ile eğlenmeyi seven eğlendirebilen bir erkek. Gerçek bir aşık. Sevdiği için her türlü riski alabilecek doğrucu bir Davut!

Hodor!

Hodor!

Çünkü HODOR! Hodor hodor hodor hodor sonra hodor hodor hodor dediğim gibi HODOR HODOR. HODOOOR

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
751
299
137
100
45
43
27