Görüş Bildir
Haberler
Hangi Game of Thrones Karakteri ile Evlenmelisin?

Hangi Game of Thrones Karakteri ile Evlenmelisin?

01.05.2019 - 13:26 Son Güncelleme: 01.05.2019 - 14:12

Tercihlerine göre, sen hangi Game of Thrones karakteri ile evlenmelisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi cinsiyetten hoşlanıyorsun?

2. Yaşını öğrenelim...

3. Evleneceğin kişide mutlaka olması gereken özelliği söyler misin?

4. Çocuk istiyor musun?

5. Nasıl bir ev istiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nasıl bir düğün istiyorsun?

7. Diyelim ki, ailen sevgilini onaylamadı. Yine de onunla evlenir misin?

8. En yakın arkadaşlarından biri ile eşini yakaladın diyelim. Onu yine de affeder misin?

9. Gelelim balayına, nerede olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Arya Stark!

Arya Stark!

Sen güçlü insanlardan hoşlanıyorsun. Güçlü dediysek öyle kaslı falan değil, ruhu güçlü olacak! Kafasına koyduğunu başaran, her anlamda seni mutlu edebilecek ama bir yandan da zeka gerektiren konuşmalar yapabileceğin biri gerekiyor sana. Sadece sevgi de yetmez senin için. Zeka olmalı, azim olmalı, sadakat olmalı, güven olmalı bir evlilikte. Sırf seviyorsun diye biri ile bir ömür geçirebilecek biri değilsin! Seçici ve özenli birisin. Bu nedenle de sana hep bir şeyler katacak birini istiyorsun hayatında. Boşa geçen vakit olarak görmüyorsun hiçbir şeyi. Her şeyin olmasının bir nedeni var senin için.

Sansa Stark!

Sansa Stark!

Senin için bu hayatta en önemli şeylerden biri de gururun! Gururun için, onurun için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Bu nedenle, karşına çıkan her türlü zorlukla başa çıkabilecek o gücü kendinde buluyorsun. Bu nedenle de sana tam olarak Sansa gibi bir eş yakışır! Beraber olacağın insanın biraz sert bir yapıda olmasını istiyorsun. Öyle mıy mıy tipler sana göre değil. Tuttuğunu koparan, azimli insanlardan her zaman etkilenmişsin. Bu yüzden de hayatındaki insanın tam olarak böyle bir insan olması seni mutlu edecek. Kendine yetebilen, her koşulda zorlukların üstesinden gelebilecek biri seni hayatının sonuna kadar mutlu edebilir ancak!

Cersei Lannister!

Cersei Lannister!

Sen her zaman güçlü kadınlardan hoşlanıyorsun! Zeki ve güçlü kadınlara karşı bir zaafın var desek yeridir. Birlikte tüm zorlukların üstesinden gelebilecek bir eş hayal etmişsin her zaman. Böyle bir insanla da karşılaşmak senin için çok önemli. Sen, her zaman amaçları uğruna fedakarlıklarda bulunan, sevdiği zaman tam seven, nefret ettiği zaman da tam eden birisin. Hayatındaki kadın, seninle her türlü zorluğa göğüs gerebilecek bir kadın olmalı. Varlığı da yokluğu da bilmeli ve her koşulda sana olan sevgisinden vazgeçmemeli. Ancak böyle bir kadın ile hayatının sonuna kadar mutlu olabilirsin!

Daenerys Targaryen!

Daenerys Targaryen!

Asalet senin önem verdiğin özelliklerden birisi! Hayatındaki insanda, cesaret ve azim istiyorsun sen. Öyle, her dediğini kabul edecek biriyle yapamazsın. Kendi fikirleri, çizgileri olmalı karşındaki insanın. Kısacası kendine özgü bir karakteri ve sınırları olmalı. Sen istediğin için değil, kendisi istediği için bir şeyleri yapan biriyle beraber olabilirsin sen. Dış görünüşe önem vermiyorum diyen biri de değilsin. Dış görünüş senin için önemli fakat insanın içine aşık oluyorsun. Hareketleri ve düşünceleri seni kendine bağlıyor. Bu nedenle de beraber olman gereken kişi tam olarak Daenerys!

Melisandre!

Melisandre!

Sen bazı kararları almak için hayatındaki insanın fikirlerine ihtiyaç duyuyorsun. Kararlarına ve fikirlerine önem verdiğin biriyle beraber olmak senin tüm hayatını daha da güzel bir hale getirecek. Biraz kararsız bir yapın var... Şehveti, asilliği seviyorsun. Kadın, sana baktığı zaman karşısında eridiğini hissetmek istiyorsun. Öylesine tutkusuz bir evlilik hiç ama hiç sana göre değil. Hayatındaki kadının seni her anlamda tatmin etmesini istiyorsun. Asil bakışlarıyla sana her baktığında ona tekrar tekrar aşık olacağın bir kadınla evlenmek hayatında vereceğin en iyi karar olacak.

Night King!

Night King!

Senin için öz güven ve cesaret en önemli noktalardan birisi. O nedenle de seni ancak Night King paklar!

Jon Snow!

Jon Snow!

Sen her zaman karaktere önem vermişsin ve bir insanın hayatında yeri olması için onun karakterinden emin olman gerekiyor. Aksi durumda, sen karakterinden emin olmadığın biriyle, duruşu olmayan biriyle değil bir ömür, bir dakika bile duramazsın. O nedenle, sana Jon Snow yakışır. Sen ne istediğini bilen, istediği şeyler uğruna da savaşan yapıya sahip birisin. Senin hayatındaki insan da tamamen böyle olmalı. Dürüstlüğüne ve iyi kalpliliğine zarar vermeyecek aksine, seni daha da yukarıya çıkaracak biriyle evlenmen gerekiyor. Böylece hayatın her zamankinden daha güzel anlarla dolacak!

Jaime Lannister!

Jaime Lannister!

Sen ne yaparsan yap, ne düşünürsen düşün, seni her zaman sevecek birine ihtiyacın var. Hayattaki en kötü şeyi bile yapmış olsun sana arka çıkacak, seni her zaman olduğun gibi sevecek ve seni asla değiştirmeye çalışmayacak biri ile evlenmelisin; yani Jaime ile! Beraber, tüm dünyaya karşı gelebileceğin birini istiyorsun sen. Sevginin büyüklüğü öyle olmalı ki, kim ne derse desin demelisiniz. Karşınıza asla bir engel çıkmadan, yolunuza çıkan engelleri de beraber aşarak hayatın tadını çıkarabilirsiniz!

Drogon!

Drogon!

Sen öyle tutkulu birisin ki, seni ancak Drogon paklar!

Jorah Mormont!

Jorah Mormont!

Sen birini sevdiğin zaman, ölene kadar o insanla olmak istiyorsun. Onun için yapamayacağın şey yok, yeter ki sev! İşte sana da tam olarak bu kafada bir insan gerekiyor. Sevgisini en dorukta yaşayacak, sana değer verdiğini hissettirecek ama seni asla boğmayacak. Karşılık görmek için sevmeyecek yani, sevdiği için sevecek! İşte tam da bu nedenle Jorah ile evlenmelisin. Birbirinize olan aşkınız öyle güçlü olacaktır ki, sizin karşınızda kimse duramayacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
219
204
133
90
22
22
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın