Görüş Bildir
Haberler
Hangi Film Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Film Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

Serngl
01.06.2019 - 13:04

Hangi film karakterinin sevgilin olması gerektiğini merak ediyorsan, seni şöyle teste alalım! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyetten HOŞLANDIĞINI öğrenelim!

2. Pekâlâ, nasıl tiplerden hoşlanırsın?

3. Bir ilişkide senin için en önemli şey hangisi?

4. Pekâlâ, biraz kaçık ama çocuk ruhlu biriyle mi yoksa ağırbaşlı ve çekici biriyle mi birlikte olmak isterdin?

5. Sevgilinle nasıl bir hayat yaşamayı hayal ettiğini sorsak sana?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen kendini nasıl tanımlarsın?

7. Sevgilinle nerede yaşamak isterdin?

8. Son olarak ne tarz filmlerden hoşlanırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mia Wallace!

Sen kesinlikle Pulp Fiction'ın efsane karakteri Mia Wallace ile sevgili olmalısın! Yürüyüşüyle, bakışıyla, duruşuyla ve hatta dansıyla herkesi kendisine hayran bırakan bir kadın Mia Wallace. Senin gibi bir insanı, ancak Mia gibi sinema tarihinin en çekici ve tehlikeli kadın karakterlerinden biri kaldırabilir çünkü!

Amelie!

Sen kesinlikle Amelie filminin özel kadını Amelie ile sevgili olmalısın! Sinema tarihinin belki de en yardımsever kadını olan Amelie'nin gözlerindeki çocuksu ışıltı tam da sana göre bir insan olduğunu gösteriyor zaten! Hayat dolu, yaşamı daima güzel taraflarıyla görebilen ve hayatını insanlara yardım eli uzatmaya adamış bu kadın resmen senin için yaratılmış!

Clementine Kruczynski!

Sen kesinlikle Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Sil Baştan) filminin deli dolu kadını Clementine ile sevgili olmalısın! Clementine, kocaman bir fil olmayı hayal edebilecek kadar özgür ruhlu ve sınır tanımaz bir kadın. Yani tam da sana göre biri! İnsanı kendisine hayran bırakan zekası, çaylaklığı ve çocuk ruhuyla senin için yaratılmış biri...

Holly Golightly!

Sen kesinlikle Breakfast at Tiffany's filminin efsane karakteri Holly Golightly ile sevgili olmalısın! Şahane siyah elbisesi, siyah güneş gözlükleri ve zarafetiyle herkesi kendisine hayran bırakan kadın Holly Golightly, senin için yaratılmış bir insan! Sahip olmaktan korktuğu için kedisine bile 'Cat, cat...' diye seslenen bu klas kadın sana ayak uydurabilecek tek karakter!

Allie Hamilton!

Sen The Notebook filminin güzeller güzeli karakteri Allie Hamilton ile sevgili olmalısın! Aşkı için ailesini bile karşısına almayı göze alan ve bütün zorluklara göğüs geren bu aşk kadını, tam da sana göre! Duygusallığı, kimi zaman asileşebilen çocuksu gözleriyle aşkı doyasıya yaşayabileceğin harika bir kadın Allie!

Tony Montana!

Sen kesinlikle Scarface filminin unutulmaz karakteri Tony Montana ile sevgili olmalısın! Dik başlılığı, cesareti ve asi ruhuyla seni taşıyabilecek tek karakter Tony Montana! Kendine has çekiciliği ve karizmasıyla Tony Montana resmen senin için yaratılmış bir karakter!

Tyler Durden!

Sen kesinlikle Fight Club filminin asi karakteri Tyler Durden ile sevgili olmalısın! Zekası, karşı konulamaz karizması ve sahip olduğu şeytan tüyüyle Tyler, tam da senin için yaratılmış bir karakter! 'Umutlarımı bıraktım, özgürleştim. Sahip olduklarımız gün gelir bize sahip olur.' diyen bu karakter, tam da sana göre biri!

Gerry Kennedy

Sen kesinlikle P.S. I Love You filminin romantik karakteri Gerry Kennedy ile sevgili olmalısın! Ölümün kıyısındayken bile biricik aşkının hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen ve ölmeden önce ona bir sürü mektup yazan duygusal ve bir o kadar da fedakar karakter Gerry, tam olarak senin için yaratılmış!

Leon!

Sen kesinlikle Leon: The Professional filminin efsane karakteri Leon ile sevgili olmalısın! Dışarıdan sert ve bir o kadar da yıkılmaz görülen bu karakter, aslında derinlerde bir yerlerde merhametli bir kalbe sahip. Leon'un kendine has karizması, gizemli oluşu ve ağır başlılığı tam sana göre bir insan olduğunu gösteriyor zaten!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
340
235
159
77
60
49
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baba Yaga

cinsiyeti erkek sectim Tony Montana dediniz. la neyin pesindesiniz. cinsiyet secimimi sorgulatmayin la bana gece gece...

Sertaç

ilgilendigin cinsiyeti soruyor 😂 iyi oku

Gizem Yenikler

Tony Montana!

saka yapiyosun

Tony montana çıktı ama bide hoşlandığım cinsi kız olarak seçincede Mia Wallace çıkıyor (kızım)