Görüş Bildir
Haberler
Hangi Film Karakteri Senin Kişisel Asistanın Olmalı?

Hangi Film Karakteri Senin Kişisel Asistanın Olmalı?

İş Bankası
28.12.2018 - 21:25

Hayatla tek başına mücadele edenlerden misin? O zaman bu test tam sana göre!

Testi çöz ve sana en uygun kişisel asistanın kim olduğunu öğren!

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım!

2. Sabahları ________ kokusuyla güne başlamak beni çok mutlu eder!

3. En sevdiğin film türünü öğrenelim mi?

4. Kendini eksik hissettiğin bir konu var mı? Varsa hangisi?

5. Genelde mantığınla mı hareket edersin yoksa duygularınla mı?

6. Son sorumuz geliyor. Asistanınla otururken sıkıldınız ve bir dizi izleyeceksiniz diyelim. Şu efsane dizilerden hangisini izlerdiniz?

Tyler Durden!

Senin kişisel asistanın Tyler Durden olmalı. Çünkü o çok kuralcı ve disiplinli. Sana bu konuda çok yardımcı olacağı kesin. Ayrıca o Fight Club’ın her şeyi. Yanında Tyler durdun varken sokaklarda yürümek seni dünyanın en havalı insanı yapacaktır :) 

Ama Tyler Durden'ın bile sana yardımcı olamayacağı konular var ne yazık ki :/ Mesela Tyler Durden sana harcama tavsiyesi konusunda sana yardım edemez. Ama Maxi edebilir :) İş Bankası sana yardımcı olması için Maxi’yi geliştirdi. Şimdi yeni kişisel asistanın Maxi ile birçok bankacılık işlemini ister konuşarak ister yazışarak gerçekleştirebilirsin. Sen de hemen İşCep’ini aç, Maxi’yle tanış.

Maxi ile tanışmak için hemen tıkla!

Neo!

Senin kişisel asistanın Neo olmalı! Çünkü o çoook planlı ve akıllı. Her şeyi derinlemesine düşünebiliyor. Analiz zekası o kadar yüksek ki seni hayatına her gün önde başlatıyor. Ayrıca çok havalı! O siyah pardesüsü ve güneş gözlüğüyle birlikte yürüdüğünüzü düşünsene :) 

Ama Neo'nun bile sana yardımcı olamayacağı konular var ne yazık ki :/ Mesela Neo sana harcama tavsiyesi konusunda yardım edemez. Ama Maxi edebilir :) İş Bankası sana yardımcı olması için Maxi’yi geliştirdi. Şimdi yeni kişisel asistanın Maxi ile birçok bankacılık işlemini ister konuşarak ister yazışarak gerçekleştirebilirsin. Sen de hemen İşCep’ini aç, Maxi’yle tanış.

Maxi ile tanışmak için hemen tıkla!

The Bride!

Senin kişisel asistanın The Bride olmalı. Çünkü o dünyada tanıyacağın en kararlı insan. Hedeflerini seninle paylaşır ve hedefine ulaşman için sana yerinde tavsiyeler verir. Üstelik çok da uyumlu giyinir :) 

Ama The Bride'ın bile sana yardımcı olamayacağı konular var ne yazık ki :/ Mesela The Bride sana harcama tavsiyesi konusunda yardım edemez. Ama Maxi edebilir :) İş Bankası sana yardımcı olması için Maxi’yi geliştirdi. Şimdi yeni kişisel asistanın Maxi ile birçok bankacılık işlemini ister konuşarak ister yazışarak gerçekleştirebilirsin. Sen de hemen İşCep’ini aç, Maxi’yle tanış.

Maxi ile tanışmak için hemen tıkla!

Amelie!

Senin kişisel asistanın kesinlikle Amelie olmalı! Çünkü o pratik çözümlerin insanıdır. Hayatta karşına çıkan problemlerden şıp diye kurtarır seni. Ve küçük mutluluklar peşindedir. Onunlayken asla keyfin kaçmaz, mutlu olmanın yolunu  bir şekilde bulursun hep :)

Ama Amelie'nin bile sana yardımcı olamayacağı konular var ne yazık ki :/ Mesela Amelie sana harcama tavsiyesi konusunda yardım edemez. Ama Maxi edebilir :) İş Bankası sana yardımcı olması için Maxi’yi geliştirdi. Şimdi yeni kişisel asistanın Maxi ile birçok bankacılık işlemini ister konuşarak ister yazışarak gerçekleştirebilirsin. Sen de hemen İşCep’ini aç, Maxi’yle tanış.

Maxi ile tanışmak için hemen tıkla!

Maxi ile kafan rahat!

Maxi ile kafan rahat!

Maxi ile tanış!