Görüş Bildir
Haberler
Hangi 'Evlilik Hakkında Her Şey' Karakteri Senin Ruh İkizin?

Hangi 'Evlilik Hakkında Her Şey' Karakteri Senin Ruh İkizin?

FOX
22.09.2021 - 18:13

Hikayesiyle dikkat çeken ''Evlilik Hakkında Her Şey'' dizisinin hangi karakteriyle bire bir uyuştuğunu merak ediyorsan cevap bu testin sonunda!

Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

Peki kaç yaşındasın?

Okuduğun kitapları ne kadar sürede bitirirsin?

Bu hayvanlardan hangisi seni ilk bakışta kendine çekiyor?

Evliliğe bakış açını öğrenebilir miyiz?

Peki ya kariyer yapmak hakkında ne düşünüyorsun?

Aşkın için nelerden vazgeçmeyi göze alırsın?

Senin en zayıf noktan hangisi?

Ya en güçlü noktan?

Son olarak, birisini seçmen gerekse hangisini seçerdin?

Azra Günay!

Azra Günay!

Çalışkanlığın ve sadakatinle her zaman ön plandasın. Herkese karşı destekleyicisin ve yeri geldiğinde cesur kararlar almaktan da çekinmiyorsun. Hayatında birsürü beklenmedik gelişme olsa da sen her zaman en doğru yolu bulmak için çabalıyorsun! Tıpkı Azra gibi...

Yıldırım Şahin!

Yıldırım Şahin!

Başarılı, zeki ve karizmatiksin! Nasıl konuşman gerektiğini çok iyi biliyorsun ve sahip olduğun tüm yeteneklerin farkındasın. Bu da seni çok tehlikeli kılıyor. Aslında sen insanlara değer veren biri olsan da zaman zaman insanlar sana önyargıyla yaklaşabiliyor. Tıpkı Yıldırım'a olduğu gibi...

Sergen Günay!

Sergen Günay!

Başarılı ve sevdiklerine bağlı birisin. Çevrendekileri korur ve kollar, onların her zaman yanında olmak için fedakarlıklar yaparsın. Ancak hayatın stresi ve yoruculuğu senin kimi zaman anlık zevklere kanmana neden olabiliyor. Tıpkı Sergen gibi...

Çolpan Cevher!

Çolpan Cevher!

Çevren tarafından her zaman bir üst akıl olarak değerlendiriliyorsun. Azimli, hırslı ve başarılısın. Yenilikçi ve stratejik düşünen yapınla çoğu kişinin ilk danıştığı kişi sen oluyorsun. İşlerinle oldukça yoğun olduğun için ara sıra özel hayatını ihmal edebiliyorsun. Sen Çolpan Cevher'e oldukça benziyorsun!

Erman Arsen!

Erman Arsen!

Saygın ve ileri görüşlü bir kişiliğe sahipsin. İnsanları analiz etmeyi sever, hayatında kimlere yer vermen gerektiğini iyi tespit edersin. Analiz yeteneğinin bu kadar güçlü olması nedeniyle çevrendeki insanları doğru yönlendirebilecek beceriye sahipsin. Rekabet senin için en büyük motivasyon kaynağı. Tıpkı Erman gibi!

Sanem Cevher!

Sanem Cevher!

Hayatı doya doya yaşamak istiyorsun. Ancak sorumluluklarının farkındasın ve görev bilincin oldukça yüksek! Başarılı bir kariyerin yanında eğlence hayatından da geri kalmıyorsun. Bu dengeyi sağlamak büyük bir başarı. Özgür ruhlu, zeki ve eşine az rastlanan birisin. Tıpkı Sanem gibi!

Ural Beyaz!

Ural Beyaz!

Yaratıcı, bilinçli ve kendine özgüsün. Ara sıra hayatı çılgın yaşasan da sorumluluklarının farkındasın. İnsanlar çoğu zaman seni dışarıdan umursamaz olarak görseler de sen kariyerin için hedefleri olan birisin. Sen Ural'a oldukça benziyorsun!

Güneş Cevher!

Güneş Cevher!

Sen herkesin çok sevdiği o sevimli ve saf kızsın. Hayata karşı o kadar pozitif ve enerjiksin ki, insanlar senin kırılmandan endişe ediyor. Ancak sen aslında hayatın zorluklarının da farkındasın sadece biraz rahat olmak sana iyi geliyor. Aşk hayatına gelecek olursak, bazen hızlı kararlar alabiliyorsun. Sen Güneş'e çok benziyorsun!

Yalın Kuru!

Yalın Kuru!

Kararlı, hedeflerinden vazgeçmeyen, gururu yüksek biririsin. Kişiliğinin aşk hayatına da yansıdığını söylemek mümkün. Seninle olacak insan çok şanslı çünkü sadık ve kolay kolay vazgeçmeyen birisin. Tam bir aşk adamısın. Yalın'a çok benziyorsun!