Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsanevi Futbol Takımına Aitsin?

etiket Hangi Efsanevi Futbol Takımına Aitsin?

Kai Hiwatari
03.06.2021 - 14:41 Son Güncelleme: 18.06.2021 - 12:42

Takım kültürüyle, taraftarıyla, temsil ettiği anlamlarla, hangi takımın senin ruhuna daha uygun olduğunu öğrenmenin tek yolu: Bu test!

1. Cinsiyetini öğrenelim öncelikle!

2. Türkiye'den hangi takımı tuttuğunu öğrenelim!

3. Dünyada en çok görmek istediğin yeri öğrenelim bir de!

4. Sen bir teknik direktör olarak, bir takımda en çok hangisine önem verirdin?

5. Peki ya, hangi mevki senin için daha önemli?

6. Ne kadar seviliyorsun? Kendini 1'den 9'a puanla! (1 en düşük olmak üzere.)

7. En büyük rakibin desek?

8. Son olarak penaltıyı nereye kullanırsın?

"Real Madrid" çıktı!

"Real Madrid" çıktı!

Sana Real Madrid çıktı; çünkü sen çıtayı hep bir adım öteye koyanlardansın. Senin için mutlaka hep daha iyisi vardır. Mükemmelsin ve mükemmeliyetçisin de. Her şeyinden ödün verirsin; ama hayat kalitenden asla! Haşmetlisin, otoritersin, dediğim dedik çaldığım düdüksün. Seni sevmeyen çoktur, fakat saygı duymayan yoktur ayrıca. Son olarak, sana kralcı diyorlar; lakin KRAL olunca kralı tutmanın anlaşılmayacak bir tarafı yok! HALA MADRİD!

"Barcelona" çıktı!

"Barcelona" çıktı!

Yo hayır, sen bu dünyadan olamazsın; senin ait olduğun yer uzay -çok net! Kusursuzsun bir kere, ki bu kusursuzluğun çoğu kişiye batıyor; demek ki zamanında yaptıkların çoğu kişiye dokunmuş. Çekemeyenler anten taksın efendim :) Çok havalısın, gösterişlisin, burnun da biraz havada. Kibirlisin kısaca. Ancak sen kibirli olmayacaksın da, Fethiyespor kılıklılar mı kibirli olacak. 'Bir kulüpten daha fazlası' kısacası!

"Liverpool" çıktı!

"Liverpool" çıktı!

Vaoov tebrikler, sana belki de içinde en çok anlam barındıran takım Liverpool çıktı. Çünkü, öncelikle sen kendini adayabilen birisin. Bu oldukça saçma, manasız dünyada, anlamlı şeyler bulabiliyor, onlara tutunabiliyorsun; ne mutlu sana! Değer verdiğin ve anlamlı bulduğun şeylerden birisi de: Kardeşlik. Evet, dostluğa, kardeşliğe önem veriyorsun; onlar için hiç düşünmez canını verirsin. Samimisin, dürüstsün ve belki de en önemlisi iyi bir insansın. Bu özelliklerinle, unutma ki 'Asla yalnız yürümeyeceksin!'

"Manchester United" çıktı!

"Manchester United" çıktı!

Sana Manchester United çıktı; çünkü sen başarı timsalisisin, hatta en başarılısısın. Kazanmak sende alışkanlık; adeta bir gelenek. Sırrını çözmüşsün, arka cebinde saklıyorsun. İstikrar ve sebat etmek seni tanımlayan diğer kelimeler. Sabırlısın çünkü ve sonun da hep selamet, ey kırmızı şeytan :)

"A.C. Milan" çıktı

"A.C. Milan" çıktı

Sana Milan çıktı; çünkü senin kendinde bulunduğu için en gurur duyduğun özelliğin, engin tecrüben. Bu gözlerin neler gördü, neler geçirdi, hey gidi!.. Çoluk çocuk değilsin ve çocukça hareketlerden hiç mi hiç hoşlanmıyorsun. Eskiden çok başarılıydın, hatta en iyisiydin; şimdi ise biraz güçten düştüğünü söylemek gerek; ama hayatta sürekli başarı diye bir şey yoktur. İnişleri, çıkışları çok iyi biliyorsun. Eee dedik ya tecrübelisin sen diye. O güzel, güneşli, günleri tekrar görmeni diliyoruz, San Siro'nun efendisi!

"Bayern Münih" çıktı!

"Bayern Münih" çıktı!

Oooo galiba, güçlü bir karakterle karşı karşıyayız. Evet evet, sana Bayern çıktı, çünkü seni en doğru anlatan sıfat: GÜÇLÜ. Sen tökezlesen de, yerin dibine batsan da, mücadeleden, çalışmaktan, azmetmekten bir dakika bile vazgeçmeyenlerdensin. Gücün de işte tam buradan geliyor. Ayrıca sende iki şeyin sınırı yoktur: 1. Düşmanlarına karşı acımasızlık, 2. Dostlarına şefkat. Sistemlisin son olarak. İnsandan ziyade bir makine gibisin yani, ey üstün Alman teknolojisi!

"Boca Juniors" çıktı!

"Boca Juniors" çıktı!

Sana Boca çıktı; çünkü sen delinin tekisin. Hatta şunu diyebiliriz ki, onulmaz bir şizofreni hastası, senin yanında 'düz adam' kalır, o derece bir delilikten bahsediyoruz burada :) Ne zaman ne yapacağını önceden kestirmek güçtür. Bunun yanında klişelerden fersahlarca uzak olduğunu söylemek gerek. Sıradışısın, egzotiksin, kısaca farklısın yani. Dinin Boca, Tanrın Maradona, Mabedinse La Bombonera!

"Borussia Dortmund" çıktı!

"Borussia Dortmund" çıktı!

Sana Dortmund çıktı; çünkü senin en baskın özelliğin çalışkanlığın. Bugünlere tırnaklarınla kazıya kazıya geldin; torpil, adam kayırma, baba parası gibi şeyler senin yakınından geçmedi, geçemez de; çünkü buna sen izin vermezsin: Adalet senin göbek adın. Dinamiksin, hızlısın ama her şeyden öte gençsin ve genç ruhlusun; hayattan lezzet almayı biliyor ve seviyorsun. Bundan yıllar sonra, yaşlandığında, gönül rahatlığıyla 'yaşadım' diyebileceksin yani.

"Ajax" çıktı!

"Ajax" çıktı!

Sana Ajax çıktı; çünkü sen idealist bir insansın. İdeallerin her şeyin ötesindedir. Mesela bu uğurda cefa mı çektin veya maddi olarak ezildin mi? Hiç mühim değildir senin için, gönlün rahattır. Ayrıca sen tipik bir öğretmensin, hiç karşılık beklemeden insan yetiştirmek senin işin. Çünkü insan yetiştirmeyi biliyor ve seviyorsun; onlardaki potansiyeli de görebiliyorsun, ey total futbolun gerçek sahibi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
663
150
120
114
66
57
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?