Görüş Bildir
Haberler
Hangi Doğaüstü Güce Sahipsin?

etiket Hangi Doğaüstü Güce Sahipsin?

Trex
04.08.2016 - 12:53

Hiç psişik güçlere sahip olduğunu düşündün mü? Bu psişik yetenek testi senin hangi doğa üstü güce sahip olabileceğini söylüyor. Hadi bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle soralım. Bir olayı daha önce yaşama hissini (dejavu) hiç yaşadın mı?

2. Gece uyurken anlamlandıramadığın tuhaf sesler duyuyor musun?

3. Cin, hayalet vb varlıkları hiç gördüğün ya da gördüğünü hissettiğin oldu mu?

4. Karanlıktan korkar mısın?

5. Rüyaların gerçekleşiyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Olayların önceden gerçekleşeceğini iyiye ya da kötüye gidebileceğin tahmin etme oranın nedir?

7. Uyku problemi yaşıyor musun?

8. Hayvanlar sana çabuk ısınır mı?

9. Peki ya çocuklar

Telekinezi!

Telekinezi!

Sen, parapsikolojide 'psikokinezi' olarak adlandırılan maddeleri el veya başka hiçbir araç kullanmadan sadece beyin gücüyle hareket ettirebilme yeteneğine sahipsin. Bugüne kadar birçok eşyanı aradığın yerde bulamadın değil mi? Çünkü telekinetik güçlerin bir şekilde yerini değiştirdi. Bu gücünü henüz yönetemiyorsun. Yönetebilsen bu testin sonucuna şaşırmazdın ;) Bu arada bu gücünü yönetmeye başlayınca kimseye kötü şakalar yapmayacağını biliyoruz. Yapmazsın değil mi? :)

Telepati!

Telepati!

Sen insanların aklını okuyabiliyorsun! Müthiş bir güç bu! Sen, parapsikolojide 'telepati' olarak adlandırılan ve karşındaki kişinin aklından geçen düşünceleri veya sana vermek istediği mesajı 5 duyu organını kullanmadan algılayabilmeni hatta okuyabilmeni sağlayan bir yeteneğe sahipsin. Emin ol şu hayatta tesadüf ve şans diye bir şey yok! Her şey olması gerektiği gibi oluyor. Bir yakınının sana ihtiyacı olduğu zaman telepatik yeteneklerin bir şekilde onunla iletişim kurmanı sağlıyor. Hiçbir anda içine doğup da bir yakınını aradığın ve onun da aslında seninle konuşmak istediği oldu mu? Peki sence bu bir tesadüf mü: Başkaları için olabilir, ama senin için değil. Sen o kişinin sana istemsiz olarak gönderdiği 'sana ihtiyacım var' mesajını aldın ve o yüzden onu aramak istedin. Neden çevrende sevilen ve ışık saçan bir insansın? Bir daha düşün ;)

2000'lerin Nostradamusu'sun!

2000'lerin Nostradamusu'sun!

Nostradamus'u bilmeyen yoktur! Ortaçağ'da öyle kehanetlerde bulunmuş ki 2000lerde hala onun kehanetlerine sarılıyor insanlar. Peki sence bu efsane i? Elbette hayır! Gerçekten de parapsikolojide 'prekognisyon' olarak adlandırılan paranormal yetenek geleceği görebilmeyi veya hissedebilmeyi sağlar. Sen de bu yetenekle ödüllendirilmişsin. Bu sayede gelecekte olacak olan olayları bir şekilde ya görüyor ya da hissediyorsun. Öngörülerin oldukça kıymetli. Kendini hafife alma. Çevrendeki insanların başına gelebilecek kötü olayları önceden bilem ihtimalin çok yüksek. Hadi bakalım. İnsanlık senden çok bekliyor ;)

Vitakinezi!

Vitakinezi!

Senin doğaüstü yeteneğin vitakinezi! Müthiş yüksek bir enerjin var. Parmak uçların adeta şifa dağıtıyor. Belki bunu bugüne kadar hiç farketmedin belki de bu gücünü hiç kullanmadın ama yapman gereken belli: Pozitif düşüneceksin. Etraftaki pozitif enerjiyi üstünüze çekin. Bu gizemli gücünüz açığa çıkacaktır.

İnsanların ruh hallerini hissedebiliyorsun!

İnsanların ruh hallerini hissedebiliyorsun!

Sen, insanların bedeninden yayıldığı söylenen ve parapsikolojide 'aura' olarak adlandırılan bölgeyi hissedebiliyorsun. Bu bölge insanların o anki ruh haline göre değişiklik gösterir. Sen de bu değişiklikleri kolayca hissedebildiğin için karşındaki kişinin aslında o anda seni kandırmaya mı çalıştığını yoksa gerçekten doğru mu söylediğini anlıyorsun. Hatta senin karşında olmak zorunda da değil, etrafında yardıma ihtiyacı olan biri olduğunda bunu anında hissediyorsun. Bu yeteneğini hafife almamanı ve doğru bir şekilde kullanmanı tavsiye ederiz!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2627
1000
731
371
231
127
108
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serkan Kaya

editörler alımları gerçekten başarılı onedio. Bir olayı daha önce yaşama hissini (dejavu) hiç yaşadın mı? sorusunda evet ve bazen seçenekleri arasındaki fa... Devamını Gör

hi there

Ilk sorunun cevabi nasil bazen olabilir? Ya yasamissindir ya da yasamamissindir aq belki ne??????

theCENK

teletabi