Görüş Bildir
Haberler
Hangi Deniz Canlısı Senin Ruh İkizin?

Hangi Deniz Canlısı Senin Ruh İkizin?

Easterling
20.08.2021 - 12:00

Denizlerde dolaşan hangi canlının senin ruh ikizin olduğunu öğrenmek ister misin? 

Haydi o zaman, testeee! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senden su temalı bu görsellerden birini seçmeni istiyoruz!

2. Şimdi de bir tane deniz ürünlerinden birini seçmeni istiyoruz!

3. Hangi deniz aktivitesi sana daha uygun diye sorsak?

4. O zaman bir de içecek seç bakalım!

5. Gün içinde biraz keyifli vakit geçirmek için hangisini tercih edersin diye sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Denize açılmak için bu teknelerden birini seç desek?

7. Şimdi de bu hayvanlardan birini seçmeni istiyoruz!

8. Son olarak en iyi tanımlayan kelimeyi seç hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yunus balığı!

Okyanusun en sosyal, en cool yaratıklarından biri olan yunus balığı çıktı sana! Sevgi dolu, eğlenceli ve dışa dönük karakterin, empatin ve anlayışlılığınla birleştiğinde ortaya mükemmel bir partner çıkıyor. Seninle vakit geçirip sıkılmak imkansız. Sınıfının popüler tiplerinden olduğun belli...

Denizatı!

Sen denizatısın. Gayet fedakar bir yapın var. Sevdiğin insanlar için göze alamayacağın fedakarlık yok gibi bir şey. Tek gayen onları mutlu edebilmek. Zaman zaman sırf onların mutluluğu adına kendi mutluluğunu göz ardı edebiliyorsun ama onları mutlu etmek senin için o kadar önemli ki oluşan olumsuz durumlardan bile zevk alabiliyorsun. Ayrıca sadece bu yufka yüreğinle değil dış görünüşünle de oldukça dikkat çekicisin.

Balina!

Sen balinasın. Onca cüssene rağmen o kadar hareketlisin ki insanlar seni gördüğü zaman şaşırıp kalıyor. Zekan önemli özelliklerinden biri. Dışarıya karşı sert görünümünle dikkat çekiyorsun. Ancak o sert görünüşünün altında inanılmaz duygusal bir kişilik var ve bunu kimse bilmiyor.

Köpek balığı!

Yalın, net ve ciddi bir tavrın var. Hiçbir balık seninle okyanusta kapışamaz, sonuçta besin zincirinin en üstünde sen varsın. Herkes buna saygı duymak zorunda. Sen de köpekbalığı gibi otoriter ve bir o kadar da merak uyandırıcısın. Sana yaklaşmak gerçekten zor olmalı!

Denizanası!

Sen denizanasısın. Biraz mağrur biraz yalnız ama her daim düşmanlarına korku salan bir yapın var. Normalde enin için hayat gayet stabil ve sıradan. Kendi bildiğin yolda kendi doğrularınla kimseye karışmadan gül gibi yaşayıp gidiyorsun. Taa ki biri sana bulaşana kadar. İşte o zamanlar çok tehlikelisin.

Yengeç!

Sen tam bir yengeçsin. Ufak ve hareketlisin. İlk bakışta tehlikesiz ve sevimli görünüyorsun. Ancak sana bir dost olarak yaklaşmayanlar bunun ne kadar yanlış olduğunu öğrenmişlerdir. Birçok ortama uyum sağlayabilen bir yapın var. Kalabalık ortamlar seni rahatsız etmiyor. Ama genelde gruba kaynaşmaktansa yalnız takılmayı seviyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
59
35
21
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berna

Yunus balığı

portside

Gerçekten bildi deniz atı çıktı. Hanım çocukla ilgili her şeyi bana yıkıyor, akıntıya kapılmamak için bir boka tutunmakla geçiyor ömür.

assistant

:))) yorumunuz hem güldürdü hem hüzünlendirdi ya

kaneki_tokyo.ghoul

Yunus balığı aaa en sevdim deniz canlısı çıktı