Görüş Bildir
Haberler
Hangi Çizgi Film Karakterisin?

etiket Hangi Çizgi Film Karakterisin?

Begüm
17.08.2022 - 16:40

Hepimizin çocukluğumuzdan gelen bir çizgi film kahramanı vardır. Yıllar geçse de onu unutamayız, yeri hep ayrıdır. Peki sen bir çizgi filmde olsaydın hangi çizgi film karakteri olurdun hiç düşündün mü?

Testi çöz ve hangi çizgi film karakterisin hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

En çok korktuğun şey ne?

Genellikle kimle vakit geçirmeyi seviyorsun?

Bu hayatta senin için en önemlisi hangisi?

Seni en mutlu eden yemek hangisi?

Peki seni tek bir kelime ile tanımlayacak olsak bu ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okulda derslerin nasıl/nasıldı?

Issız bir adaya düşsen bunlardan hangisini kesinlikle alırdın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Her zaman enerjik: Jerry!

Sen bir çizgi film karakteri olsan kesinlikle Jerry olurdun çünkü sendeki bu enerjiyi başka bir karakterin yansıtması imkansız. Her zaman hareket etmek, koşuşturmak ve yeni şeyler denemek istiyorsun. Çevrenle çok ilgisin ve bu durumu da çok seviyorsun. Sosyal yanın da her zaman ağır basıyor bundan dolayı arkadaş grubunda da öne çıkıyorsun. Cesaretin ve enerjin birleşince yapamayacağın şey yok, tıpkı Jerry gibi!

Her zaman güvenilir: Scooby Doo!

Sendeki güven ve sadakat neredeyse hiç kimsede yok. O yüzden sen bir çizgi film karakteri olsan kesinlikle Scooby Doo olurdun. Yeri geldiğinde eğlenceli yeri geldiğinde kurnaz yeri geldiğinde ise tamamen güvenilir biri oluyorsun. Ayak uydurmadığın ortam yok. Arkadaşların senin güvenilirliğine ve sadıklığına hayran. Kimse senden kolay kolay vazgeçemiyor resmen grubun gözdesisin!

Her zaman cana yakın: Patrick!

Senin gibi şirin ve sevgi dolu biri kesinlikle olsa olsa Patrick olurdu. Bulunduğun ortama şirinlik ve sevgi saçıyorsun. İnsanlar seninle arkadaş olmayı çok eviyor çünkü senin gibi tatlı birini bulmak imkansız gibi bir şey. Aynı zamanda neşeli tavırların ve hallerin de çok keyifli. Kendini biliyorsun, olduğun kişi gibi davranmaya bayılıyorsun, tıpkı Patrick gibi!

Her zaman neşe saçan: SüngerBob!

Senin bu ponçik hallerin, bu insan sever tarafın gerçekten çok şirin. Aynı zamanda da elinden her iş geliyor ve oldukça da beceriklisin. Bundan dolayı sen bir çizgi film karakteri olsan kesinlikle SüngerBob olurdun. Tıpkı onun gibi çok çalışkansın ve yerinde durmak istemiyorsun. Aynı zamanda maceracı ruhun her şeyi keşfetmeni sağlıyor. Her zaman da etrafına neşe saçıyorsun, mükemmel!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
338
160
104
76
47
28
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?