Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burcun İnsanına Borç Para Vermemelisin?

Hangi Burcun İnsanına Borç Para Vermemelisin?

Bazı insanlara borç verme konusunda gerçekten dikkat etmeliyiz. Her ne kadar çeşitli konularda güvensek de para söz konusunda olduğunda pişmanlık yaşayabiliriz. Eğer bu konuda dikkat etmen gereken burcu merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Söyle bakalım, insan ilişkilerinde senin için önemli olan şey nedir?

4. Peki daha önce borç para verdiğin bir insanın sana borcunu geri ödemediği oldu mu?

5. Peki arkadaşlarına bir parti vermek istesen bu evlerden hangisinde olmak istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Imm... Etrafındaki insanlara her konuda ne kadar şüpheci yaklaşıyorsun? ( 1= Hiç, 5 = Çok )

7. Sana ihanet eden insanları bir çırpıda hayatından çıkaranlardan mısın?

8. Son olarak, daha önce senin borç alıp da geri ödemediğin oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Koç burcu insanına borç vermemelisin!

Borç vermek için karşınızdaki insana güvenmeniz gerekiyor. Normalde hayatında koç burcu olup da arkadaş olduğun bir insan varsa eğer ona bu konuda çok güvenmemen gerektiğini söylemeliyiz. Çünkü verdiğin borcun geri dönüşü sana pek olmayacak gibi. Bizden söylemesi. Koç burcu insanı bazı konularda çakallık yapabilir. Ve borçtan sıyrılmak için elinden geleni yapabilir. O yüzden kime borç vereceğine dikkat etmelisin.

Aslan burcu insanına borç vermemelisin!

Eğer hayatında aslan burcu insanı tanıdığın varsa ondan bu konuda uzak durman gerekiyor. Ne kadar güvensen de o bir yolunu bulup aldığı borçtan bir şekilde sıyrılmanın yolunu bulacaktır. Bu devirde kimseye borç vermemen gerektiğini düşünüyorsun. Doğru da düşünüyorsun ve özellikle aslan burcu insanına borç konusunda kesinlikle güvenmemen gerektiğini söylemeliyiz.

Boğa burcu insanına borç vermemelisin!

Aman etrafında. boğa burcu insanı varsa ona sakın borç verme. Çünkü bir şekilde o borçtan kurtulmak için elinden geleni yapacaktır. Ne kadar yakının olursa olsun bu konuda güvenmemen gerektiğini söylemeliyiz.

İkizler burcu insanına borç vermemelisin!

Aman he ikizler burcu insanına çok dikkat et. Evet, çok eğlenceli ve samimi olabilir ama bu ikizler burcu insanına borç verebileceğin anlamına gelmiyor. Bazen en güvendiğimiz insanlar bile bizi şaşırtabiliyor. Bu yüzden seni bu konuda şimdiden uyarmak istedik. İkizler burcu insanı senden borç isterse bin kere düşün.

Akrep burcu insanına borç vermemelisin!

Etrafında akrep burcu olan tanıdığın varsa onu aklına getir ve nasıl biri olduğunu düşün. Evet, normalde iyi bir insan olabilir ama içlerinde inanılmaz bir çakallık yatıyor. Bu yüzden borç konusunda pek güvenmemen gerektiğini söylemeliyiz. Verdiğin parayı geri alacağını düşünüyorsan biraz yanılıyor olabilirsin. O yüzden dikkat etmende fayda var.

Yay burcu insanına borç vermemelisin!

İnanılmaz rahat olan yay burcu insanına borç konusunda pek güvenmemelisin. Çünkü bir bakmışsın ortadan kaybolmuştur. Verdiğin para da havalara uçmuştur. Etrafında yay burcu insanı varsa eğer bu konuda dikkat etmen gerektiğini söylemeliyiz. Demedi deme.

Kova burcu insanına borç vermemelisin!

Hovarda olan kova burcu insanına borç verme konusunda dikkatli olmalısın. Çünkü borç verdiğin an bambaşka bir şehirde ya da ülkede olabilir. İletişim kuramama olayın çok yüksek olabilir. Bu yüzden borç verme konusunda karşında eğer kova burcu bir insan varsa dikkatli olmanda fayda var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
17
14
12
8
6
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kaneki_tokyo.ghoul

Koç burcu çıktı bence de vermemeliyim

cansu ersan

Kova Burcu

Senem Şengül

Zaten kimseye borç vermemek prensibimdir.