Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burç Hangi Mesleğe Daha Yatkındır? Burcunuza Göre Meslek Önerileri

etiket Hangi Burç Hangi Mesleğe Daha Yatkındır? Burcunuza Göre Meslek Önerileri

Astroloji, sizin için doğru olan yolu seçmenize yardımcı olabilir! Boğa, Başak ve Oğlak gibi toprak burçları, para kazanma konusunda doğal bir ustalığa sahipken, ateşli Koç, Aslan ve Yay bitmeyen enerjileri, coşkuları ve katıksız kişilik güçlerine dayanarak öne geçerler. Yengeç, Akrep ve Balık gibi utangaç ve hassas su burçları, derinlik, maneviyat ve besleyici ortamlarda gelişirken, İkizler, Terazi ve Kova gibi dışa dönük konuşkan Hava burçları, evrenin iletişimsel, ileri görüşlüleridir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunuza özel meslek önerileri için okumaya devam edin!

Burcunuza özel meslek önerileri için okumaya devam edin!

1. Koç 

Koç, ateş elementi tarafından yönetilir. Koç burcu insanları inatçı ve korkusuzdur, bu da onları başarılı olma konusunda çok kararlı kılar. Bazen öngörülemez olsalar da en iyi kararları onlar verir.

Bir Koç için en iyi işler işletme, satış ve pazarlama, girişimcilik, finansal analist ve avukattır.

2. Boğa 

Boğa, Venüs gezegeni tarafından yönetilen bir dünya burcudur. Bu tür insanlar hem kişisel hem de profesyonel yaşamda sanatsal ve lüks yönlere sahiptir.

En ince ayrıntılara dikkat ettikleri için Boğa burcu için en iyi kariyer yönetici iş insanı, mimar, şef, model, moda tasarımcısı, bankacı veya sanatçıdır.

3. İkizler 

İkizler bir hava burcudur ve bu tür insanlar mükemmel iletişim becerilerine sahiptir. İkizler insanı çok sosyaldir ve her yeni ortama çok kolay uyum sağlar.

İkizler için en iyi iş seçenekleri akademisyenler, yazarlık (gazeteci veya yazar), medya, halkla ilişkiler, aktörler, seyahat acenteleri ve öğretmenlerdir.

4. Yengeç 

Yengeç bir su burcudur ve tüm Zodyak burçlarının en hassası olduğu söylenir. Çok esnekler ve manipüle etmeleri gerekiyor. İyi dinleyicilerdir ve çok destekleyicidirler.

En iyi kariyer seçenekleri terapistler, İK, STK sosyal hizmet uzmanları, hekim, emlakçılar ve öğretmenlerdir.

5. Aslan 

Aslan insanları çok özgüvenli, karizmatik ve cesurdur. Doğuştan lider olarak kabul edilirler ve genellikle üst düzey pozisyonları işgal ederler.

Aslan için en iyi kariyer seçenekleri iş danışmanları, CEO, yönetmen, politikacı, yönetici sporcu ve profesördür.

6. Başak 

Merkür tarafından yönetilen Başak insanı, enfes zevkleri ve yüksek standartları ile saygı görür.

Başaklar için en iyi kariyer seçenekleri danışman, editör, doktor, medya eleştirmeni, beslenme uzmanı ve araştırmacıdır.

7. Terazi 

Terazi bir hava unsurudur ve tüm burçlar arasında en diplomatiktir. Hayatlarının tüm yönlerini dengelemek için büyük yetenekleri var.

Terazi burcu insanları için en iyi kariyerler hâkim, sosyal medya yöneticisi, iç mimar, bürokrat, politikacı, mimar, tasarımcı, model ve etkinlik planlayıcısıdır.

8. Akrep 

Akrep insanları çok profesyonel ve kendilerini çalışmaya adamışlardır. Akrepler, herhangi bir durumla başa çıkmak için pratik çözümler bulmakta hızlıdır.

Akrepler için en iyi kariyer seçenekleri finansal danışmanlar, denetçiler, avukatlar, polis memurları, doktorlar ve emlakçılar elektrik teknisyenleridir. 

9. Yay 

Yay, Jüpiter gezegeni tarafından yönetilir. Oldukça felsefiktirler ve aynı zamanda korkusuzdurlar. Harika bir sosyal çevreleri var.

Yay burcu insanları en çok yayıncı, etkinlik yöneticisi, eczacı, profesör, öğretmen, pilot, sporcu ve İK yöneticisi için uygundur.

10. Oğlak 

Oğlak en hırslı burçtur. Kazanmayı severler çünkü rekabeti severler. Hiçbir fırsatı kaçırmazlar ve mükemmel yönetim becerilerine sahiptirler.

Oğlaklar için en iyi kariyerler avukatlar, programcılar, tarım, ticaret, satış, yöneticiler, mühendisler ve borsacılardır.

11. Kova 

Kova burcu insanları çok zeki kişilerdir. Her durumda en iyi tavsiyeyi verdikleri için en iyi problem çözücüler olarak kabul edilirler.

Kova için en iyi kariyer astrolog, analist, mühendis, girişimci, doktor, kabin ekibi ve fotoğrafçıdır.

12. Balık 

Neptün tarafından yönetilen Balık, etkileyici burçlardır. Direnmesi zor olan kendi çekicilikleri var.

Balık için en iyi kariyer seçenekleri gazeteci, medya, moda, danışman, analist, fotoğrafçı, kütüphaneci, terapist kuaför ve sosyal hizmet uzmanıdır.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram 

YouTube

'Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio' 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın