Görüş Bildir
Haberler
Hangi BigBossLayf Karakterisin?

etiket Hangi BigBossLayf Karakterisin?

Bakalım sen hangi BigBossLayf karakterisin? Öğrenmek için;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Sana 1 Milyon TL vereceğiz fakat karşılığında çok yakın arkadaşının en büyük sırrını sosyal medyada duyurman gerecek. Bunu yapar mıydın?

3. Peki seni aldatan eski sevgilinle tekrar birlikte olur muydun?

4. Hadi dökül bakalım… Instagram’da paylaştığın fotoğraflarda photoshop kullanır mısın?

5. Bir ortamda karşındaki insanı hiç sevmediğini hangi hareketinle belli edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki şu hayatta hayalini en çok kurduğun şey bunlardan hangisiyle alakalı?

7. Daha önce hiç falcıya gidip de söylediği bir şeyden etkilendiğin hatta gerçekleştiği oldu mu?

8. Peki ilk buluşmada karşındaki insan bu hareketlerden hangisini yapsa yanından koşarak uzaklaşırsın?

9. Senin için sevgili olduğun insanın aldığı maaş çok önemli bir etken midir?

10. Ve son olarak, kendini tek bir kelimeyle anlatacak olsaydın bu ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aycan Demirci!

Aycan Demirci!

Sen tam bir Aycan Demirci karakterine benziyorsun! Kendine has tarzıyla insanların dikkatini çeken sempatik bir kadın kendisi. Genellikle etrafındaki insanları gözleyen ve onları anlamaya çalışan bir karaktere sahip. Konuştuğunda ise kendisini dinlettirmeyi çok iyi bilir. Liderlik duygusu baskın bir karakter diyebiliriz. Aynı zamanda da giyim kuşamdan çok iyi anlar. Zaten tarzıyla insanaların dikkatini çekmesinden bunu belli ediyor diye düşünüyoruz. İşte tüm bu özelliklerinin sana benzemesinden dolayı sen tam bir Aycan Demirci'sin!

Elanur Pat!

Elanur Pat!

Sen karakter olarak tam bir Elanur Pat'sın! İçi içine sığmayan heyecanlı mı heyecanlı tatlış bir kız kendisi. Kendini bilen, sempatik tavırlarıyla herkesin sevdiği bir karakter olmayı başarıyor. İşte bu özellikleri sayesinde çok ama çok benziyorsunuz. İçindeki çocuk ruhunu hiç öldürmeyen, etrafa sürekli pozitif enerji saçan ve güleryüzlülüğüyle insanların beğenisini topladığını söyleyebiliriz. He bir de kulaklarımızın pasını silen güzel bir sesi var. Bıraksanız bütün gün şarkı söyleyebilir ve etrafa güzel bir enerji saçabilir...

Gülce Kahtalı!

Gülce Kahtalı!

Sen tam bir Gülce Kahtalı karakterisin! Ağır duruşuyla ortamdaki yerini belli eden karakterlerden birisidir. Yerine göre nasıl davranacağını bilen, güçlü duruşuyla insanları etkileyebilen bir karakter kendisi açıkcası. Hem eğlenceli hem de ağırbaşlı bir duruşu var. Bunun sebebi aslında içinde barındırdığı özgürlükçü ruhu diyebiliriz. Müzik hayatının bir felsefesidir onu müziğin ritmine kendini kaptırırken bulabilirsiniz. Anlayacağın sen tam bir Gülce Kahtalı'sın!

Selin Kidil!

Selin Kidil!

Sen tam bir Selin Kidil karakterisin! İçindeki o enerjiyi dışarıya yansıtan, deli dolu bir kadın kendisi. Onu deli dolu yapan şey aslında özgürlüğüne düşkün bir kadın olması diyebiliriz. Etrafındaki insanların onun hakkında ne düşündüğünü umursamadan, hayatı istediği gibi yaşayan çılgın bir karaktere sahiptir. He tüm bunların yanında ani tepkileri vardır ki insanları şaşırtabilir. O yüzden öyle kolay bir insan değildir. Hafiften fevri ve sinirli bir yapısı olsa da onu yakından tanıyan insanlar onu çok sever. Tam tatlı sert bir kadındır kendisi. Anlayacağın sen tam bir Selin Kidil'sin!

Sezen Destina!

Sezen Destina!

Sen tam bir Sezen Destina karakterisin! Güzelliğin, çekiciliğin ve sempatikliğin ile her zaman ön planda olmayı başaranlardan kendisi. Öyle yersiz konuşmaları sevmez, gerektiği yerlerde konuşur açıkcası. Dış görünüşünden insanlar ilk bakışta onun aslında çok havalı olduğunu düşünse de tanıdıklarında ne kadar tatlı bir insan olduğunu anlayabilir. Anlayacağın sen tüm bu özellikleriyle tam bir Sezen Destina'sın!

Şükrü Şentürk!

Şükrü Şentürk!

Sen tam bir Şükrü Şentürk karakterisin! O çok gizemli bir karaktere sahip. Aslında bu durum onu çekici yapıyor diyebiliriz. Bazen var bazen yoktur kafasına nasıl eserse öyle davranır. İnsanların ne istediği değil kendi ne istediği her zaman önemlidir. Ortamda genelde insanların ne dediğini dinler ve arada ofansif yüklenmelerle ön plana çıkar. Anlayacağın sen bu benzer özelliklerin sayesinde tam bir Şükrü Şentürk'sün!

Kemal Can Parlak!

Kemal Can Parlak!

Sen tam bir Kemal Can Parlak karakterisin! Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi çok seven bir insan kendisi. Arada şive komedisi yaptığını da görürüz. Samimi tavırlarıyla insanların sevilen bir yüzü kendisi. Bu özelliği sayesinde insanlarla arası çok iyidir. Onu tanıyanlar içindeki iyi niyeti, saflığı çok iyi anlayabilir. İnanılma tatlı bir insandır. Aynı zamanda Twitch dünyasının gözde isimlerden biridir. Anlayacağın saydığımız tüm bu özelliklerden dolayı sen tam bir Kemal Can Parlak'sın!

Ferit Karakaya!

Ferit Karakaya!

Sen tam bir Ferit Karakaya karakterisin! Karizmatik, özgüveni yüksek ve ortamda kendini göstermeyi seven bir karakter diyebiliriz. Ön planda olmayı seviyor bu da onun liderlik duygusunun baskın olmasından kaynaklanıyor diyebiliriz. Kendisi Gamerlıktan IRL contente geçti. Anlayacağın her yerde aktif olmayı seven bir insan. Tüm bu özelliklerinin benzerliği ile sen tam bir Ferit Karakaya'sın!

Efe Uygaç!

Efe Uygaç!

Sen tam bir Efe Uygaç karakterisin! Zekası ve mantığıyla her zaman ön planda olmayı seven bir insan. Açıkcası kendisi mantıksız konuşan insanlara tahammül bile edemez. Hem ağır bir duruşu hem de eğlenceli bir yapısı var. Yerine göre nasıl davranacağını çok iyi biliyor. Arkadaş canlısı bir insan. Biraz da çapkın bir yapısı var diyebiliriz. Anlayacağın saydığımız tüm bu özelliklerin sana benzemesiyle sen tam bir Efe Uygaç'sın!

Berkcan Güven!

Berkcan Güven!

Sen tam bir Berkcan Güven karakterisin! Eğlenceli, asla yerinde durmayan, insanları eğlendirmeyi seven bir insan kendisi. Yaratıcılığıyla insanları bir şekilde etkilemeyi başarıyor. Ortamın her zaman en popüler karakteri olan bir insan. Ofansif mizah yapmayı çok sever. Girişken bir yapısı var ve ortamın her zaman öncüsü olan bir karakter. Genelde herkes tarafından sevilen bir karakter. Anlayacağın saydığımız tüm bu özelliklerin sana benzemesiyle sen tam bir

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
239
117
67
48
35
28
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ender Deniz

Selin Kidil!