Görüş Bildir
Haberler
Hangi Anne Yemeği Senin Ruh Eşin?

Hangi Anne Yemeği Senin Ruh Eşin?

Sana
12.05.2017 - 15:23

Bakalım, annelerimizin elinin dokunduğu o meşhur yemeklerden hangisi senin ruh eşin?!

1. Anneciğin daha çok hangi tür yemekler yapar?

2. Peki sen şunlardan hangisini yapabilirsin?

3. Şimdi de en sevdiğin tatlıyı öğrenmek istiyoruz!

4. Hadi biraz seni tanıyalım: Şu kelimelerden hangisi sence seni daha iyi tanımlıyor?

5. Peki şu insan tiplerinden hangisi seni acayip sinir eder?

6. En zayıf yönünü öğrenmek istiyoruz bir de...

7. Biraz da annenle olan ilişkini anlayalım: Sence sen annene ne kadar benziyorsun?

8. Annen mi daha iyi yemek yapar sen mi?

9. Son olarak... Annenden sana karakter olarak ne miras kaldı?

Yaprak sarması!

Yaprak sarması!

Verdiğin cevaplara göre sen olsan olsan yaprak sarması olursun! Hem de o annelerimizin mis gibi yaptığı incecik yaprak sarması! Çünkü sen son derece kibar, ince ve nazik bir insansın. Ağzından kötü laf çıktığını duyan olmamıştır bugüne kadar. İşte bu yüzden sen yaprak sarmasısın! Pek tabii ki bu sonuçtan ayrı olarak senin annenin kendine özel yemekleri vardır. Defterinde, aklında saklar bunları yıllarca ve bunlar #sanaemanet'tir. Artık bunları bizimle paylaşmanın zamanı geldi :)  Sen de bu hashtag ile sosyal medya hesaplarından sanaemanet tarifleri paylaş, Sana Emanet tarif kitabında yer alma şansını yakala!

Mantı!

Mantı!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle mantısın! Hem de o annelerimizin özene bezene yaptığı minicik muhteşem mantılardan! Neden biliyor musun? Çünkü mantı sabır ister, ayrı bir özen ister. Sen de son derece sabırlı ve detaylara dikkat eden bir insan olduğun için mantıdan daha güzel bir seçenek gelmedi aklımıza. Pek tabii ki bu sonuçtan ayrı olarak senin annenin kendine özel yemekleri vardır. Defterinde, aklında saklar bunları yıllarca ve bunlar #sanaemanet'tir. Artık bunları bizimle paylaşmanın zamanı geldi :) Sen de bu hashtag ile sosyal medya hesaplarından sanaemanet tarifleri paylaş, Sana Emanet tarif kitabında yer alma şansını yakala!

Pilav - Karnıyarık - Cacık!

Pilav - Karnıyarık - Cacık!

Verdiğin cevaplara göre sen net pilav - karnıyarık - cacık üçlüsüsün! Hem de o annelerimizin özene bezene yaptığı, birbirinden asla ayrılmayan üçlü. Her birinin tadına ayrı ayrı varırken, birbirleriyle uyumlarına da ayrı hayran kalmıyor muyuz? İşte sen de tam bu üçlü gibi; girdiği her ortama anında uyum sağlayan, son derece arkadaş canlısı ve samimi bir insansın. Pek tabii ki bu sonuçtan ayrı olarak senin annenin kendine özel yemekleri vardır. Defterinde, aklında saklar bunları yıllarca ve bunlar #sanaemanet'tir. Artık bunları bizimle paylaşmanın zamanı geldi :) Sen de bu hashtag ile sosyal medya hesaplarından sana emanet tarifleri paylaş, Sana Emanet tarif kitabında yer alma şansını yakala!

Börek!

Börek!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle böreksin! Hem de annelerimizin elleriyle özene bezene yaptığı, sıcacık fırından çıktığı gibi evi mis kokutan börek! Neden börek biliyor musun? Çünkü börek zordur, herkes beceremez börek yapmayı. Dahası ayrı bir özen ister börek. Tıpkı senin gibi! Sen son derece ciddi bir insansın. Seninle yakın olmak için ayrı bir çaba harcamak, sana kendini kanıtlamak gerekir. Pek tabii ki bu sonuçtan ayrı olarak senin annenin kendine özel yemekleri vardır. Defterinde, aklında saklar bunları yıllarca ve bunlar #sanaemanet'tir. Artık bunları bizimle paylaşmanın zamanı geldi :) Sen de bu hashtag ile sosyal medya hesaplarından sanaemanet tarifleri paylaş, Sana Emanet tarif kitabında yer alma şansını yakala!

Köfte - Patates!

Köfte - Patates!

Verdiğin cevaplara göre sen olsan olsan köfte - patates olursun! Hem de o annelerimizin yaptığı sıcacık ve inanılmaz lezzetli köfte - patates! Çünkü sen klasik bir insansın, düz adam/kadınsın! Aklından geçeni olduğu gibi söyler, asla lafı dolandırmazsın. Gereksiz abartılardan da hiç haz etmezsin. Pek tabii ki bu sonuçtan ayrı olarak senin annenin kendine özel yemekleri vardır. Defterinde, aklında saklar bunları yıllarca ve bunlar #sanaemanet'tir. Artık bunları bizimle paylaşmanın zamanı geldi :) Sen de bu hashtag ile sosyal medya hesaplarından sanaemanet tarifleri paylaş, Sana Emanet tarif kitabında yer alma şansını yakala!

Mücver!

Mücver!

Verdiğin cevaplara göre sen net mücversin! Hem de annelerimizin o güzel elleriyle yaptığı mis gibi mücver! Mücver doğallıktır, sağlıktır mücver! Tıpkı senin gibi yani: Sen de son derece doğal, sağlığına özen gösteren ve oldukça neşeli, hareketli bir insansın. Pek tabii ki bu sonuçtan ayrı olarak senin annenin kendine özel yemekleri vardır. Defterinde, aklında saklar bunları yıllarca ve bunlar #sanaemanet'tir. Artık bunları bizimle paylaşmanın zamanı geldi :) Sen de bu hashtag ile sosyal medya hesaplarından sanaemanet tarifleri paylaş, Sana Emanet tarif kitabında yer alma şansını yakala!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

abi tabiki de yaprak sarması başımın tacıdır kendisi

Ümran

Yaprak sarması. Hiç alakam yok :)) 3.soruda künefe niye yok?

Helin Özdemir

mücvermi iğrenç:((((((((((((((((((((((

http.damla

nihmet o nihmet iğrenç denmez